/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: General
Posted by: jimbit
Semua pesanan produk bermula hari ini akan diberi percuma kalendar ded1 EMPIRE tahun 2022 dengan motif celoreng. Ia sebagai memperingati celoreng Brush Stroke yang pernah digunakan pada pakaian seragam tempur lama Angkatan Tentera Malaysia ketika era 1970an - 1980an.

#DARAHSATRIA
NOTA: Sementara stok masih ada !

null
Category: General
Posted by: jimbit
ded1 EMPIRE berbesar hati untuk menjadi penaja bersama Pertandingan Memanah Tradisional Terbuka Rembau Negeri Sembilan. Satu lagi sumbangan kecil kami untuk masyarakat umum, semoga bermanfaat hendaknya !

Untuk maklumat lanjut berkenaan pertandingan memanah Tradisional Rembau 2021 layari:

https://www.facebook.com/GPUian/

Dijemput orang ramai dan mereka yang berminat memeriahkan acara berkenaan.

Tarikh: 27 November 2021
Tempat: Padang Ibu Pejabat Polis Daerah Rembau, Negeri Sembilan
Masa: 0730 - 1430 HRS GMT +8


null

Category: General
Posted by: jimbit
Testimonial dan pemasangan lampu spotlight HELLA LED LBE160 oleh Encik Ismail Amin dari MIMOS Kuala Lumpur pada motorsikal skuter beliau. Lampu spotlight ini cukup TERANG dengan jarak suluhan sehingga 350 METER dan sangat membantu ketika pemanduan jarak jauh yang gelap gelita. Lampu model terbaru dengan teknologi LED keluaran HELLA untuk kegunaan pelbagai kenderaan (motor, kereta, jip, lori, bot, lori trailer, van, bas).


Klik https://www.youtube.com/watch?v=7uly6VX5UyQ


null
Category: General
Posted by: jimbit
Kalian mahu email PERCUMA @ded1.DE di server ded1 EMPIRE di bandar Nuremberg Jerman ? Domain yang pendek dan unik. Untuk makluman semua, domain dengan extension ccTLD .DE merupakan nama domain yang mewakili negara JERMAN. Email server kami berfungsi dengan IPV4/IPV6 dual stack yang cukup laju (2Tbps) ! dengan rangkaian mantap Anexia Backbone Eropah dibawah operator rangkaian terulung seperti TELIA, NTT, Deutsche Telecom.

Sistem Operasi FreeBSD UNIX cukup tahan lasak & mantap peribadi nuraninya. Server tersibuk dunia yang dimiliki oleh NETFLIX, YAHOO, WHATSAPP menggunakan sistem FreeBSD UNIX, begitu juga server ded1 EMPIRE menggunakan sistem operasi FreeBSD !!

Khidmat masyarakat ini dibawakan oleh ded1 EMPIRE Foundation kepada semua umat manusia di muka bumi (https://GAJAH.ded1.DE). Sila email kepada kami sayamahu[AT]ded1.DE atau Whatsapp terus kepada kami SEGERA, Klik http://whatsapp.ded1.ORG akaun TERHAD, Siapa cepat dia DAPAT !

#FreeBSDfoundation #FreeBSDMalaysia

NOTA: Sila buang tanda [AT] sebelum menghantar email dan gantikan dengan @


nullnull
Category: General
Posted by: jimbit
Kepada semua umat manusia di serata ceruk rantau, sila pakai topeng muka / topeng keselamatan sebelum anda keluar dari kediaman, hindari diri dari terkena wabak virus COVID-19, Ia membawa maut !!. Semoga kalian semua selamat hendaknya dari kami warga kerja ded1 EMPIRE.

null
Category: General
Posted by: jimbit
Berikut merupakan keputusan pertandingan hacking yang telah disertai seramai 282 orang dalam masa 24 jam. Dimenangi oleh:
1. Encik Fared a.k.a. myfared - white hat hacker menara Maybank Kuala Lumpur
2. Encik Hafez Kamal a.k.a hk - white hat hacker NANOSEC
3. Encik Azhar a.k.a socksys - white hat hacker menara Maybank Kuala Lumpur

Video sorotan semasa acara persidangan berlangsung di Cybersecurity Malaysia @ Cyberjaya.

KLIK: https://www.facebook.com/rawsec.my/videos/2987573491266818/

Syabas & tahniah pada semua yang menyokong acara ini ! Berjumpa lagi di tahun mendatang.

nullnullnull
Category: General
Posted by: jimbit
ded1 EMPIRE berbesar hati menjadi penaja bersama untuk persidangan keselamatan teknologi maklumat RAWSEC 2020 sebagai sebahagian kecil sumbangan kami pada masyarakat & dunia teknologi maklumat umumnya.

Untuk maklumat lanjut acara ini sila layari https://rawsec.com

Tarikh: 22 Februari 2020
Tempat: Cybersecurity Malaysia, Menara Cyber Axis, Jalan Impact, Cyberjaya, Selangor, MALAYSIA

nullnull
Category: General
Posted by: jimbit

Bersempena persidangan keselamatan Cyber RAWSEC 2020 di Cybersecurity Malaysia, Cyberjaya, satu pertandingan menggodam secara dalam talian telah diadakan.

Tarikh: 19 Februari 2020
Masa: bermula jam 12 tengahari GMT +8


Untuk mereka yang berminat, sila layari:

https://CTF.RAWSEC.MY

Hadiah untuk pemenang:
1. LENOVO Tab M7
2. Pisau Victorinox SWIBO
3. Jaket RAWSEC 2020

null
Category: General
Posted by: jimbit
Tuan / Puan sekalian,

Kalendar EKSKLUSIF untuk tahun 2020 dari ded1 EMPIRE akan diberikan secara percuma dengan setiap pesanan bermula hari ini sehingga stok kami habis ya !

Oleh itu sila bertindak PANTAS mulai sekarang !


nullnull
Category: General
Posted by: jimbit
Saksikan ketangkasan aksi Sylvester Stallone menggunakan pisau taktikal dari jenama POHL FORCE di dalam filem terbaru RAMBO 5: Last Blood di pawagam berhampiran hari ini ! Pohl Force GmbH merupakan syarikat Jerman, pengeluar pisau taktikal & untuk kegunaan ketenteraan di seluruh dunia !
#POHLFORCE
#RAMBO5
#pisauRAMBO

nullnullnull