/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut "Royal America Hi" PRO KEDS
model: 547301
STATUS: baru
saiz: US 8
warna: hitam
material: kapas tebal 12 oz.

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, jenama kasut Pro Keds diasaskan oleh United States Rubber Company (Uniroyal), merupakan pengeluar kasut lagenda dengan keluaran pertama pada tahun 1949 di Connecticut, USA. Jenama kasut ini di popularkan oleh George Mikan dan dipakai oleh pasukan bola keranjang NBA Minneapolis Lakers pada tahun 1950an. Jenama ini kemudiannya menjadi rebutan & ikutan pemuzik, atlit & artis ternama di serata dunia.
Keseluruhan kasut ini menggunakan fabrik yang cukup tebal dan terbaik iaitu kapas 12 oz. jadi ia lebih tahan lasak dan tahan lebih lama manakala lubang tali menggunakan bahan aluminium yang utuh. Keunikan kasut PRO KEDS cukup dikenali dengan garisan biru & merah pada sisi hadapannya. Ini merupakan model keluaran yang RARE serta jarang didapati di pasaran rantau ini. Model ini dibuat khusus buat mereka yang aktif dan mahukan kelainan dalam pemilihan sepatu untuk streetwear !

HARGA: RM 235.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
3) Jenis: kasut shooter 78' PONY
STATUS: terpakai / vintage
saiz: 7 US
warna: hitam dengan garisan putih
material: kanvas

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan jenama RARE keluaran PONY USA. Jenama ini jarang terdapat di pasaran rantau ini, lihatlah tapak kasut ini kelihatan seperti masih baru. Jika anda masih tercari-cari kasut yang unik serta kelainan, dapatkan PONY. Untuk peminat/pengumpul kasut, dapatkan segera kerana model jenis ini cukup terhad !

Harga: RM 130.00

kasut-hitam-ponykasut-hitam-pony