/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung tangan taktikal 5.11
model: 59371 (High Abrasion)
saiz: XL
warna: hitam + kelabu
jenis fabrik: Nylon tahan lasak & kulit sintetik 10W
piawaian: EN388:2016 : 4121X
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Sarung tangan taktikal 5.11 ini adalah ASLI, dari model High Abrasion. Sarung tangan 5.11 dibekalkan kepada tentera US / pihak berkuasa di serata dunia. Model sarung tangan ini adalah untuk pelbagai fungsi sama ada tugas semasa operasi taktikal pengendalian senjata api, memandu kenderaan, menunggang motorsikal, membuat kerja di bengkel dan juga di dalam gudang atau untuk kegunaan pihak berkuasa (Polis/Tentera/JPJ/JPA/Imigresen/APMM).

Pada bahagian tapak tangan & jari dilapisi kulit sintetik jenis lasak yang tidak haus untuk memberi perlindungan terbaik, kelebihan sarung tangan ini ia cepat kering dan tahan lebih lama. Sarung tangan ini merupakan jenis PREMIUM dan menepati kehendak mereka yang inginkan sarung tangan pelbagai fungsi untuk tugas seharian.

Harga: RM 218.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-sarung-tangan-taktikal-high-abrasion-2/

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung tangan taktikal Tac AK2 5.11
model: 59341
saiz: S, M, L, XL
warna: hitam
material fabrik: KEVLAR, kulit kambing
Pengiktirafan: BS EN388:2003

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam/china

Keterangan: Sarung tangan taktikal 5.11 ini adalah ASLI, model Tac AK2 ini dihasilkan dengan kerjasama antara 5.11 USA dengan syarikat IRONCLAD yang merupakan antara pengeluar sarung tangan terkemuka untuk sektor industri dan sukan lasak dari USA. Sarung tangan 5.11 ini dibekalkan kepada tentera US / pihak berkuasa di serata dunia. Model sarung tangan ini adalah untuk pelbagai fungsi sama ada tugas semasa operasi taktikal, mengendalikan senjata api, aktiviti lasak, untuk kegunaan pihak berkuasa (Polis/Tentera/JPJ/JPA/Imigresen/APMM).

Sarung tangan ini menepati piawaian EN 388:2003; kalis hirisan, geseran, tusukan, koyakan
. Ia dilapisi bahan KEVLAR yang diketahui sebagai bahan TERBAIK untuk alatan kalis peluru / kalis api / komponen kenderaan lumba lasak. Sarung tangan ini melindungi sebahagian jari tangan & tapak tangan si pemakai dari objek tajam / haba panas, disamping itu ia memberikan cengkaman terbaik ketika menggenggam & pengendalian tali temali.

Harga: RM 224.00


Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-sarung-tangan-taktikal-tac-ak2-5-11/

Untuk rujukan saiz tapak tangan, sila klik http://malas.ded1.net/

sarung tangan taktikal 5.11sarung tangan taktikal 5.11sarung tangan taktikal 5.11sarung tangan taktikal 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung tangan taktikal A.T.A.C. 5.11
model: 59353
saiz: L, XL
warna: hitam
material fabrik: KEVLAR, nylon & kulit sintetik (TPR)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam/china

Keterangan: Sarung tangan taktikal 5.11 ini adalah ASLI, model "A.T.A.C." ini dihasilkan dengan kerjasama antara 5.11 USA dengan syarikat IRONCLAD yang merupakan antara pengeluar sarung tangan terkemuka untuk sektor industri dan sukan lasak dari USA. Sarung tangan 5.11 ini dibekalkan kepada tentera US / pihak berkuasa di serata dunia. Model sarung tangan ini adalah untuk pelbagai fungsi sama ada tugas semasa operasi taktikal CQC (close quarter combat), mengendalikan senjata api / meriam berat, memandu kenderaan, menunggang motorsikal, mendaki gunung, berbasikal, motocross, aktiviti lasak, membuat kerja di bengkel, bekerja di ladang, pengendalian kenderaan berat; lori, jentolak, kren dan juga di dalam gudang atau untuk kegunaan pihak berkuasa (Polis/Tentera/JPJ/JPA/Imigresen/APMM). Sarung tangan ini dilapisi bahan KEVLAR yang diketahui sebagai bahan TERBAIK untuk alatan kalis peluru / kalis api / komponen kenderaan lumba lasak. Sarung tangan ini cukup tebal & melindungi kesemua jari tangan, tapak tangan si pemakai. Sarung tangan ini merupakan jenis PREMIUM dan menepati kehendak mereka yang tercari-cari sarung tangan yang tebal dan sesuai untuk tugas kasar & berat.

Harga: RM 257.00

Untuk rujukan saiz tapak tangan, sila klik http://malas.ded1.net/

sarung tangan taktikal kevlar 5.11sarung tangan taktikal kevlar 5.11sarung tangan taktikal kevlar 5.11sarung tangan taktikal kevlar 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung tangan taktikal 5.11
model: 59352 (Scene One)
saiz: XL
warna: hitam
material fabrik: neoprene & kulit sintetik (TPR)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Sarung tangan taktikal 5.11 ini adalah ASLI, model "Scene One" ini dihasilkan dengan kerjasama antara 5.11 USA dengan syarikat Ironclad yang merupakan antara pengeluar sarung tangan terkemuka untuk sektor industri dan sukan lasak dari USA. Sarung tangan 5.11 ini dibekalkan kepada tentera US / pihak berkuasa di serata dunia. Model sarung tangan ini adalah untuk pelbagai fungsi sama ada tugas semasa operasi taktikal CQC (close quarter combat) ketika mengendalikan senjata api, memandu kenderaan, menunggang motorsikal, mendaki gunung, berbasikal, motocross, aktiviti lasak, memandu kereta, membuat kerja di bengkel, semasa bekerja di ladang, pengendalian kenderaan berat; lori, jentolak, kren dan juga di dalam gudang atau untuk kegunaan pihak berkuasa (Polis/Tentera/JPJ/JPA/Imigresen/APMM).

Pada bahagian tapak tangan & ibu jari dilapisi "Duraclad" / kulit sintetik TPR jenis lasak untuk memberi perlindungan terbaik membuatkan si pemakai tangkas dalam mengendalikan sesuatu. Sarung tangan ini merupakan jenis PREMIUM dan menepati kehendak mereka yang inginkan sarung tangan pelbagai fungsi untuk tugas seharian.

Harga: RM 212.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-sarung-tangan-taktikal-5-11/

sarung-tangan-taktikal-scene-5.11sarung-tangan-taktikal-scene-5.11sarung-tangan-taktikal-scene-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung tangan taktikal 5.11
model: 59351 (Station Grip)
saiz: S, XL
warna: hitam
material fabrik: Nylon tahan lasak & kulit
Pengiktirafan: BS EN388:2003
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Kemboja / Hong Kong / Indonesia

Keterangan: Sarung tangan taktikal 5.11 ini adalah ASLI, model "Station Grip" ini dihasilkan dengan kerjasama antara 5.11 USA dengan syarikat IRONCLAD yang merupakan antara pengeluar sarung tangan terkemuka untuk sektor industri dan sukan lasak dari USA. Sarung tangan 5.11 ini dibekalkan kepada tentera US / pihak berkuasa di serata dunia. Model sarung tangan ini adalah untuk pelbagai fungsi sama ada tugas semasa operasi taktikal, memandu kenderaan, menunggang motorsikal, mendaki gunung, berbasikal, motocross, aktiviti lasak, memandu kereta, membuat kerja di bengkel, semasa bekerja di ladang, pengendalian kenderaan berat; lori, jentolak, kren dan juga di dalam gudang atau untuk kegunaan pihak berkuasa (Polis/Tentera/JPJ/JPA/Imigresen/APMM).

Pada bahagian tapak tangan & jari dilapisi kulit jenis lasak untuk memberi perlindungan terbaik, kelebihan sarung tangan ini ia cepat kering dan tahan lebih lama. Sarung tangan ini merupakan jenis PREMIUM dan menepati kehendak mereka yang inginkan sarung tangan pelbagai fungsi untuk tugas seharian.

Harga: RM 174.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-sarung-tangan-taktikal-5-11-2/

Untuk rujukan saiz tapak tangan, sila klik http://malas.ded1.net/

sarung tangan taktikal 5.11
sarung-tangan-station-grip-5.11sarung tangan taktikal 5.11sarung tangan taktikal 5.11