/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau lipat taktikal tanto Smith & Wesson
model: ck5tbs
Panjang keseluruhan: 7.38 inci
panjang bilah: 3.25 inci
Material bilah: Besi 440C tahan karat
Material pemegang: Aluminium
Berat: 85 gram
Fungsi: klip untuk poket
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal jenis lipat ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Bilahnya dari jenis TANTO separuh bergigi dari besi jenis tahan karat 440C yang memudahkan anda memotong tali yang kasar, jaring dan ranting pokok atau fabrik tebal.

Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki, memancing, memburu, berkhemah atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Harga: RM 146.00

pisau lipat Smith & Wesson
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau taktikal "Search&Rescue" Smith & Wesson
model: cksur2
Panjang keseluruhan: 10.50 inci
panjang bilah: 5.90 inci
Material bilah: Besi 440C tahan karat

Material pemegang: campuran getah & aluminium
Berat: 198.44 gram
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal bergelar "Search & Rescue" ini adalah ASLI, buah tangan antara Smith & Wesson dan Taylor Brands LLC. Smith & Wesson merupakan pengeluar senjata api terkemuka dari USA semenjak 1852 di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Pisau ini didatangkan dengan sarung jenis nylon tahan lasak bersama batu pengasah kecil, sesuai dengan gelarannya, ia dibuat khusus untuk mereka yang terlibat dengan tugas mencari & menyelamat dalam sebarang situasi sukar. Khusus kepada anggota Paramedik / penyelamat dan cukup sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/PGA/Paskal), sesuai untuk mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki / memancing / memburu / berkhemah / mencari hasil hutan. SANGAT disyorkan untuk pengumpul barangan "RARE" dan koleksi pisau serata alam !!

Harga: (TIADA LAGI STOK; HABIS!)

pisau taktikal Smith & Wessonpisau taktikal Smith & Wessonpisau taktikal Smith & Wesson
Posted by: jimbit
Kami baru sahaja menerima stok terkini dari USA. Stok pisau, parang, benet, lampu suluh, teropong, topi dari jenama Smith&Wesson, SOG, Cold Steel, 5ive star, KA-BAR, Mil-Spec, Bushnell, Coast, Benchmade, Voodoo Tactical. Untuk mereka yang membuat "pre order", barangan anda akan mula di pos bermula minggu hadapan ya !! Untuk stok selebihnya iklan akan muncul di laman web kami dari masa ke semasa. Terima kasih kerana mempercayai & menyokong kami. Harap maklum !!

stok-pisau-dari-usa-ded1empirestok-pisau-dari-usa-ded1empirestok-pisau-dari-usa-ded1empire
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pisau taktikal "Search&Rescue" Smith & Wesson
model: cksur1
Panjang keseluruhan: 10.5 inci
panjang bilah: 5.88 inci
Material bilah: Besi 440C tahan karat

Material pemegang: campuran getah & aluminium
Berat: 209 gram
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal yang dipanggil "Search & Rescue" ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Pisau ini didatangkan dengan sarung jenis nylon tahan lasak bersama batu pengasah kecil, sesuai dengan namanya, ia dibuat khusus untuk mereka yang terlibat dengan tugas mencari & menyelamat dalam apa jua keadaan. Cukup berguna kepada anggota Paramedik / penyelamat dan cukup sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/PGA/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Harga:(STOK HABIS!)

pisau-search_rescue-smith&wessonpisau-search_rescue-smith&wessonpisau-search_rescue-smith&wesson


1) Jenis: Pisau lipat taktikal Smith & Wesson
model: swfr
Panjang keseluruhan: 8 inci
panjang bilah: 3.3 inci
Material bilah: Besi 7Cr17 tahan karat
Material pemegang: Aluminium & besi gred G10
Berat: 181 gram
Fungsi: Pemecah cermin, klip untuk poket, pemotong talipinggang keledar
Warna: kelabu & kombinasi hitam

Keterangan: Pisau taktikal jenis lipat ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM.
Pisau ini mempunyai fungsi tambahan yang berguna iaitu pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin. Fungsi ini cukup berguna di masa kecemasan sama ada dari dalam atau luar kenderaan. Ia berguna kepada anggota Paramedik / penyelamat dan cukup sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Harga: RM 188.00 (STOK HABIS !)

pisau-lipat-smith&wesson-swfrpisau-lipat-smith&wesson-swfrpisau-lipat-smith&wesson-swfr


1) Jenis: Pisau lipat tanto Extreme Ops Smith & Wesson
model: swfr2s
Panjang keseluruhan: 8 inci
panjang bilah: 3.5 inci
Material bilah: Besi tahan karat
Material pemegang: Aluminium & getah
Jenis pengunci: Linerlock
Berat: 121 gram
Fungsi: Pemecah cermin, klip untuk poket, pemotong talipinggang keledar
Warna: hitam

Keterangan: Pisau taktikal jenis lipat ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Taylor Brands. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Senjata api Smith & Wesson digunakan oleh polis, tentera & penguatkuasa di seluruh dunia sehingga hari ini termasuk PDRM. Pisau ini mempunyai fungsi tambahan yang berguna iaitu pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin. Fungsi ini cukup berguna di masa kecemasan sama ada dari dalam atau luar kenderaan. Bilahnya dari jenis TANTO separuh bergigi dari besi jenis tahan karat yang memudahkan anda memotong tali yang kasar, jaring dan ranting pokok atau material kasar.

Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga disyorkan untuk pengumpul barangan rare dan koleksi.

Harga: RM 220.00 (STOK HABIS !)

pisau-lipat-smith&wesson-extreme-opspisau-lipat-smith&wesson-extreme-opspisau-lipat-smith&wesson-extreme-ops