/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: SMITH&WESSON - jam
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan "Military GS" Smith & Wesson
Model: SWW-1464-BK
Ukuran permukaan jam: 37.39 milimeter
Lebar tali jam: 19.73 milimeter
Material tali jam: kanvas
Material jam: besi tahan karat & plastik
Warna: hitam
Ketahanan air: 30 meter (tidak sesuai untuk aktiviti menyelam / seumpamanya!)

Keterangan: Jam ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Campco. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA semenjak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Ini adalah jam versi yang dibuat istimewa untuk dipakai oleh anggota keselamatan / untuk orang awam. Jam ini mempunyai permukaan yang kecil, jadi ia sesuai untuk mereka yang mempunyai pergelangan tangan yang kecil & kurus. Ia didatangkan dengan 3 tali jenis kanvas dengan warna berlainan dan ia kelihatan ringkas untuk dipakai semasa bertugas / bersantai di mana jua.

Jarumnya akan bersinar di dalam gelap (selepas didedahkan sementara kepada sumber cahaya) dan ia mempunyai fungsi kalendar.
Jam ini didatangkan dengan cermin kalis calar & tali jenis nylon (3 warna). Jam ini disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ) dan juga peminat barangan taktikal / mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. Anda mencari jam dari jenama unik dan nampak ringkas ? Dapatkan Smith & Wesson !

Harga: RM 343.00

jam-tangan-military-gs-smith&wessonjam-tangan-military-gs-smith&wessonjam-tangan-military-gs-smith&wesson


Category: SMITH&WESSON - jam
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan "FIREFIGHTER" Smith & Wesson
Model: SWW-455F
Ukuran permukaan jam: 4 sentimeter
Material tali jam: Nylon
Material jam: besi tahan karat & plastik
Warna: hitam
Ketahanan air: 30 meter (tidak sesuai untuk aktiviti menyelam / seumpamanya!)

Keterangan: Jam ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Campco. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Ini adalah jam versi yang dibuat istimewa untuk dipakai oleh anggota bomba / mereka yang bertugas sebagai anggota penyelamat. Warna merah pada permukaan jam menyerlahkan gaya si pemakai dari jenama Smith & Wesson ini.

Jarumnya akan bersinar di dalam gelap (selepas didedahkan sementara kepada sumber cahaya) dan ia mempunyai fungsi kalendar.
Jam ini didatangkan dengan cermin kalis calar, tali jenis nylon dengan pelekat velcro yang tampak unik dan "stylo" buat si pemakai. Jam ini disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ) dan juga peminat barangan taktikal / mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. Anda mencari jam dari jenama unik dan nampak ringkas ? Mengapa tidak cuba Smith & Wesson hari ini ???

Harga: RM 522.00

jam-tangan-firefighter-smith&wessonjam-tangan-firefighter-smith&wessonjam-tangan-firefighter-smith&wesson