/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: kaca mata "Goggle" taktikal BLACKHAWK!
model: 8118 (Hellstorm)
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: putih jernih
material: urethane, polikarbonat
perlindungan: 99.9% kalis sinaran UVA, UVB dan sinaran Infrared
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z80.3, AS1067, EN1836
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: korea

Keterangan: kaca mata jenis "Goggle" ini adalah ASLI, dari model Hellstorm Special Operation yang merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran Blackhawk! USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Ia menjadi pilihan profesional dan dibekalkan kepada tentera / polis unit elit, anggota Unit Penguatkuasa, pelumba basikal/motor lasak, pemain sukan menembak paintball di serata dunia. Material bingkai diperbuat dari urethne lembut yang tahan pada cuaca sejuk melampau dan cermin lensa jenis polikarbonat TAHAN LASAK, kuat dan tidak mudah berkecai. Pada bingkai dalam dilapisi span halus yang selesa pabila diletak pada muka. Sistem pengudaraan yang baik pada atas & bawah bingkai membolehkan ia anti kabus / wap pada cermin. Kaca mata Goggle untuk pelbagai kegunaan yang melindungi mata anda setiap masa dalam segala pancaroba, model ini adalah KHUSUS untuk anda.

Harga: RM 398.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
Jenis: topi Ripstop Blackhawk!
model: EC06NAOS
saiz: -
Warna: biru gelap
material fabrik: kapas riptop & polyester

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Ini adalah topi keluaran ASLI, merupakan barangan keluaran Blackhawk! USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Topi ini dibuat khusus buat peminat jenama produk taktikal BLACKHAWK!, sebagaimana diketahui produk taktikal mereka banyak digunakan oleh unit tentera, pasukan polis, unit keselamatan di seluruh dunia dan diperakui kualitinya.
Pada bahagian hadapan disulam kemas dengan perkataan BLACKHAWK! berserta logo. Topi ini terbaik dipakai semasa memandu, beriadah untuk melindungi kepala anda dari panas / embun. Produk ekslusif yang diimpot khas dari Blackhawk!, USA. Topi berkualiti yang tiada di pasaran rantau ini, disyorkan untuk peminat barangan taktikal RARE sebagai koleksi. Dapatkan segera kerana masa tidak menunggu anda !

Harga: RM 135.00

topi ripstop Blackhawk!topi ripstop Blackhawk!topi ripstop Blackhawk!
Posted by: jimbit
1) Jenis: topeng muka / balaclava taktikal
Model: 333005BK
Material: nylon polimer Nomex (nipis & ringan)
Ukuran: 18 inci panjang
Saiz: -
Warna: hitam
Keistimewaan: Tahan api / haba sehingga 426 celcius, tidak gatal untuk cuaca panas

Keterangan: Ini adalah topeng muka ASLI taktikal gred tentera keluaran Blackhawk USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan untuk perlindungan terutama pada bahagian kepala & leher. Ini bukan topeng muka biasa kerana fabriknya dari jenis polimer NOMEX adalah tahan api sehingga 426 celcius dan pemakainya tidak mengalami kegatalan pada kulit walau dipakai ketika cuaca panas terik atau dipakai bersama topi keledar. Topeng muka ini dibekalkan kepada tentera US, polis dan anggota elit seluruh dunia. Topeng muka ini juga sangat sesuai dipakai oleh penunggang motorsikal, pemandu jentera berat/kenderaan, pekerja industri, mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. BLACKHAWK telah diyakini di seluruh dunia, mengapa tidak anda ??

Harga: RM 99.00

topeng-muka-balaclava-blackhawktopeng-muka-balaclava-blackhawktopeng-muka-balaclava-blackhawk