/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
2) Jenis: Sarung tangan taktikal BLACKHAWK!
model: 8063MDBK
saiz: M
warna: hitam
jenis fabrik: Neoprene (sejenis getah sintetik)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Sarung tangan jenis taktikal BLACKHAWK! ini adalah ASLI, ia adalah keluaran Blackhawk USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Sarung tangan ini dibekalkan kepada tentera US, pasukan elit dan anggota keselamatan di seluruh dunia. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan untuk perlindungan pada bahagian tapak tangan. Sarung tangan ini adalah jenis yang cepat kering serta memberi cengkaman jitu pada permukaan objek yang basah / berminyak.

Ia sebenarnya dibuat khusus untuk anggota keselamatan/mereka yang mengendalikan senjata api. Walaupun demikian ia boleh digunakan untuk tugas lain seperti memandu kenderaan, menunggang motorsikal, melakukan kerja harian am, aktiviti lasak dan sebagainya. BLACKHAWK telah digunapakai di seluruh dunia, mengapa anda masih ternanti-nanti ??

Harga: RM 251.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/blackhawk-sarung-tangan-taktikal-solag-asli/

nullnullnullnull1)
1) Jenis: Sarung tangan taktikal separuh BLACKHAWK!
model: 8068xDBK
saiz: S, M
warna: hitam
jenis fabrik: Neoprene (sejenis getah sintetik)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Sarung tangan jenis separuh taktikal BLACKHAWK! ini adalah ASLI, ia adalah keluaran Blackhawk USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Sarung tangan ini dibekalkan kepada tentera US, pasukan elit VAT69 PDRM dan anggota keselamatan seluruh dunia. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan untuk perlindungan pada bahagian tapak tangan. Sarung tangan ini adalah jenis yang cepat kering serta memberi cengkaman jitu pada permukaan objek yang basah / berminyak. Ia sebenarnya dibuat khusus untuk anggota keselamatan/mereka yang mengendalikan senjata api. Walaupun begitu ia boleh digunakan untuk tugas lain seperti memandu kenderaan, menunggang motorsikal, melakukan kerja harian am, aktiviti lasak dan sebagainya. BLACKHAWK telah digunapakai di seluruh dunia, anda bila lagi ??

Harga: RM 218.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/blackhawk-sarung-tangan-taktikal-separuh/

nullsarung-tangan-separuh-taktikal-blackhawksarung-tangan-separuh-taktikal-blackhawk