/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal BDU Blackhawk!
model: 41UB01OD
saiz: 1 saiz untuk semua (sehingga 52")
warna: hijau
Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Talipinggang BDU ini adalah ASLI dan merupakan barangan keluaran Blackhawk! USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Ia dibekalkan kepada pelbagai unit tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa di serata dunia. Fabrik talipinggang ini diperbuat dari sejenis Nylon tahan lasak serta cukup ringan khusus untuk kegunaan tentera.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi taktikal (Polis/tentera/PASKAL/APMM/JPJ/anggota penguatkuasa) dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / penunggang motorsikal malah cukup bergaya untuk di pakai pada musim perayaan !!

Harga: TIADA LAGI !

talipinggang taktikal Blackhawktalipinggang taktikal Blackhawktalipinggang taktikal Blackhawk
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang CQB/Rigger taktikal
model: 41CQ00
saiz: S, L
warna: hitam
Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi gred payung terjun

material fabrik: Nylon tahan lasak
pengiktirafan: MIL-STD-858 & PIA-H-7195
Buatan: USA


Keterangan: Talipinggang ini adalah ASLI dan merupakan barangan keluaran Blackhawk! USA, salah satu pengeluar terkemuka peralatan taktikal & ketenteraan yang diasaskan oleh Mike Noell (bekas tentera elit US Navy SEAL). Ia dibekalkan kepada pelbagai unit tentera US, Unit Penguatkuasa di serata dunia dan digunakan secara rasmi oleh pasukan elit Polis Diraja Malaysia VAT69. Talipinggang ini dibuat mengikut spesifikasi tentera MIL-STD 858 yang mana kepala talipinggang ini menepati spesifikasi kualiti kegunaan payung terjun. Fabrik talipinggang ini cukup kuat & tahan lasak sehingga boleh menahan regangan seberat 3100 kilogram !! dan ia telah diuji oleh NTOA (pertubuhan taktikal).
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi taktikal dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / apa sahaja malah cukup bergaya untuk di pakai pada musim perayaan !!

Harga: RM 351.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-talipinggang-cqb-rigger-taktikal/

talipinggang-taktikal-cqb-blackhawktalipinggang-taktikal-cqb-blackhawktalipinggang-taktikal-cqb-blackhawk