/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pengasah pisau DAGING Icel
model: 941.9824.30
Ukuran: 30 cm (panjang besi)
kadar asah: sederhana
material pengasah: besi molybdenum
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Pengasah pisau jenis batang dengan temin dilapisi KROM dan gelang penyangkut dihujung ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia.
Ini merupakan model pengasah khusus untuk PISAU KERJA DAGING dan memadai untuk semua jenis pisau. Model pengasah ini lebih berat dan teliti buatannya, juga merupakan yang paling mendapat sambutan ramai dari pemilik pisau di luar sana, ringkas dan mudah dibawa. Ia bagus untuk menajamkan pisau yang agak tumpul atau juga membuang lemak yang menyelaputi permukaan mata pisau ketika kerja melapah ternakan. Anda masih tercari-cari pengasah batang besi khusus untuk pisau kerja daging (pisau lapah, pisau sembelih, pisau hiris daging) ? Nah, ambil sahaja yang ini !

Harga: RM 157.00 - sebatang

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pengasah pisau Icel
model: 943.9836.30
Ukuran: 30 cm (panjang besi)
kadar asah: sederhana
material pengasah: besi molybdenum
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Pengasah pisau jenis batang ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia.
Ini merupakan model mampu milik dan memadai untuk semua jenis pisau, parang, sabit, senjata atau apa sahaja. Model ini juga merupakan yang paling mendapat sambutan ramai dari pemilik pisau di luar sana, ringkas dan mudah dibawa. Ia bagus untuk menajamkan pisau yang agak
tumpul atau juga membuang lemak yang menyelaputi permukaan mata pisau
ketika kerja melapah ternakan. Anda masih tercari-cari pengasah batang besi mampu milik ? Ini dia buat kalian di luar sana !!

Harga: RM 103.00 - sebatang

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/icel-pengasah-pisau-30cm-portugal/

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pengasah batang BERLIAN Icel
model: 941.9830.25
Ukuran: 25 cm (panjang besi)
bentuk batang: leper
Jenis pemegang: plastik Polypropylene
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Pengasah BERLIAN jenis batang ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia. Permukaan batang pengasah disalut dengan serbuk berlian terbaik (percayalah!! berlian merupakan unsur mineral yang sangat keras, anda dapat mengasah dengan kadar segera dan cepat), anda cuma sekadar menggesel pisau pada pengasah ini beberapa kali sahaja tanpa perlu lenguh bahu dan tangan mengasah. Ia sesuai digunakan untuk menajamkan pisau yang diperbuat dari seramik, karbon, titanium dan besi. Ia boleh diguna untuk mengasah sebarang jenis pisau/kukri/parang/sabit/benet/jembiah/badik/tombak/kapak dan sebagainya. Pengasah jenis ini adalah SANGAT disyorkan untuk pemilik pisau/senjata yang mahukan pengasah terbaik, alah membeli, menang memakai !!

Harga: RM 244.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/pengasah-berlian-icel-portugal/

pengasah-berlian-icel-10-incipengasah-berlian-icel-10-incipengasah-berlian-icel-10-inci