/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: alat serbaguna BEAR GRYLLS x Gerber
model: 31-000749
Ukuran: 11.5 cm (semasa dilipat), 16cm (semasa dibuka)
Lebar: 4.7 cm
Berat: 265 gram
Material pemegang: dilapisi getah sintetik (anti licin)
Material: Besi tahan karat
Warna: kelabu
Keluaran: Gerber Legendary Blades, Inc., Oregon, USA
buatan: china

Keterangan: Ini ialah alat serbaguna atau multitool ASLI yang digunakan dalam rancangan TV berunsurkan alam semulajadi/pengembaraan "Man vs Wild" yang disiarkan di seluruh dunia. Ia adalah keluaran Gerber Legendary Blades, Inc. yang merupakan pengeluar pisau/alatan aktiviti luar yang berpusat di Oregon, USA yang bermula sejak 1939. Produk ini mendapat kerjasama Bear Grylls, rancangan TV ini dijayakan oleh Edward Michael "Bear" Grylls yang mempunyai latarbelakang tentera, menyertai pelbagai aktiviti luar berunsurkan alam semulajadi seperti mendaki gunung, menyelam, berkhemah dan sebagainya.
Ia sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki / berkhemah / mountain bike / memancing / memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan dan disyorkan disimpan dirumah/di dalam kenderaan untuk kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alatan ini tampil bersama sarung yang diperbuat dari nylon berwarna hitam.

Ia mempunyai 11 jenis alatan/fungsi serbaguna:
- playar muncung tirus
- pisau
- pisau bergigi
- gergaji kayu
- pemutar skru jenis Philip
- pemutar skru biasa (kecil)
- pemutar skru biasa (sedang)
- pembuka tutup botol
- pembuka tin
- gunting
- pemotong wayar / dawai

Harga: RM 344.00 (STOK HABIS !)

nullnullnullnull

Posted by: jimbit
1) Jenis: parang hutan BEAR GRYLLS x Gerber
model: GB-31-002072
Panjang: 9.34 inci (panjang bilah)
Panjang keseluruhan: 15.08 inci
Berat: 385.6 gram
Material pemegang: plastik Polypropylene (anti licin)
Material: Besi 1055 Carbon Steel

Warna: kelabu & oren
Keluaran: Gerber Legendary Blades, Inc.

Keterangan: Ini ialah parang hutan ASLI yang digunakan dalam rancangan TV berunsurkan alam semulajadi/pengembaraan "Man vs Wild" yang disiarkan di seluruh dunia. Ia adalah keluaran Gerber Legendary Blades, Inc. yang merupakan pengeluar pisau/alatan aktiviti luar yang berpusat di Oregon, USA yang bermula sejak 1939. Produk ini mendapat kerjasama Bear Grylls, rancangan TV ini dijayakan oleh Edward Michael "Bear" Grylls yang mempunyai latarbelakang tentera, menyertai pelbagai aktiviti luar berunsurkan alam semulajadi seperti mendaki gunung, menyelam, berkhemah dan sebagainya. Parang Gerber x Bear Grylls ini mendapat inspirasi dari parang yang digunakan oleh penduduk di pedalaman di Nusantara, ia khusus untuk kegunaan di hutan untuk tugas menebas ranting / semak samun / menebang pokok bersaiz sederhana. Terbaik untuk mereka yang gemar aktiviti luar; memburu/mendaki/berkhemah/memancing/pemikat burung/pencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi. Dapatkan segera, kerana anda mungkin memerlukannya kelak !!

Harga: (TIADA LAGI STOK !)

parang-bear-grylls-gerberparang-bear-grylls-gerberparang-bear-grylls-gerber