/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Topi celoreng VOODOO TACTICAL
model: 20-9351082000
Warna: celoreng
Material: -
Saiz: -
Pengeluar ASAL: Voodoo Tactical, Durham, North Carolina, USA
Buatan: china

Keterangan: Ini adalah topi bercorak ala tentera bercorak celoreng, keluaran ASLI dari Voodoo Tactical yang merupakan perusahaan dari North Carolina yang mengeluarkan pelbagai produk taktikal dengan harga mampu milik. Topi ini khusus buat peminat produk taktikal dan sebagai koleksi peribadi. Ia boleh dipakai semasa memandu, beriadah agar melindungi kepala anda dari panas / embun. Ia mempunyai pelekat velcro pada bahagian belakang dan boleh di laras mengikut saiz kepala si pemakai.
Pada bahagian hadapan dilekat dengan lencana berlogo bendera USA dengan velcro, ia boleh ditukar / ditanggal mengikut keinginan anda. Dapatkan SEGERA sebelum kehabisan !!

Harga: RM 93.00

topi celoreng tenteratopi celoreng tenteratopi celoreng tentera
Posted by: jimbit
1) Jenis: Topi celoreng digital VOODOO TACTICAL
model: 20-9351081000
Warna: celoreng digital
Material: -
Saiz: -
Pengeluar ASAL: Voodoo Tactical, Durham, North Carolina, USA
Buatan: china

Keterangan: Ini adalah topi bercorak ala tentera dengan celoreng digital, keluaran ASLI dari Voodoo Tactical yang merupakan perusahaan dari North Carolina yang mengeluarkan pelbagai produk taktikal dengan harga mampu milik. Topi ini khusus buat peminat produk taktikal dan sebagai koleksi peribadi. Ia boleh dipakai semasa memandu, beriadah dan melindungi kepala anda dari panas / embun. Ia mempunyai pelekat "velcro" pada bahagian belakang dan boleh di laras mengikut saiz kepala si pemakai.
Pada bahagian hadapan dilekat dengan lencana berlogo bendera USA dengan "velcro", jadi boleh ditukar / ditanggal mengikut kemahuan anda.

Harga: (STOK HABIS !)

topi celoreng digitaltopi celoreng digitaltopi celoreng digital