/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Dompet "Tracker" celoreng 5.11
model: 56405
warna: celoreng hijau, celoreng kryptek, celoreng hitam
Jumlah ruang: 7
Jenis fabrik: 420D Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: 5.11 Inc. Irvine, USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Ini adalah dompet dipanggil TRACKER keluaran ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. 5.11 membekalkan pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM). Fabriknya dari warna celoreng membuatkan si pemiliknya tampak bergaya, fabriknya cukup tebal serta tahan lasak, membolehkan ia tahan bertahun-tahun dipakai tanpa rasa ragu. Jahitan dan buatan keseluruhan dompet ini dibuat dengan rapi dengan kawalan kualiti yang ketat dari pihak 5.11 Inc.
Dompet ini juga mempunyai beberapa ruang kecil jadi ia boleh digunakan untuk mengisi wang tunai, kad kredit, nota kecil dan apa sahaja barangan kecil peribadi anda. Buat mereka yang tercari-cari dompet dari fabrik TERBAIK keluaran dari jenama taktikal disegani dunia ----- 5.11 sematkan ia di hati sanubarimu selamanya !!

Harga: RM 239.00 - sebuah

nullnullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Sarung gari 5.11
model: 58721
Ukuran: 10 x 12.06 cm
Jumlah ruang: 2
warna: hitam
material fabrik: Nylon balistik 1050D dan 500D kalis air & tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Sarung gari ini adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA, dibuat khusus untuk menyimpan gari. Sarung ini telah diuji oleh unit tentera elit VTAC US, untuk dipakai pada pinggang / disangkut pada beg melalui sistem MOLLEE. Ia diperbuat dari fabrik nylon tahan lasak 1050D dan 500D yang tahan lasak dan terbaik kualitinya. Ia dibekalkan sebagai aksesori kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia. Ia dibuat KHUSUS untuk anggota keselamatan (polis, tentera) dan juga anggota penguatkuasa lain yang membawa gari semasa bertugas.

Harga: RM 124.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: kantung kaki UCR 5.11
model: 56301
Ukuran: 21 x 19.5 x 6 cm
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air & tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Kantung ini adalah ASLI, ia dipanggil "UCR Thigh Rig" dan merupakan produk keluaran 5.11 USA, sebenarnya untuk menyimpan ubatan/alat pertolongan cemas. Kantung ini untuk dipakai pada bahagian sisi peha / disangkut pada beg melalui sistem MOLLEE. Walau bagaimanapun, ia juga cukup praktikal dan bergaya untuk menyimpan alatan lain ketika bertugas / mengembara / beriadah; lampu suluh, pisau, telefon bimbit, powerbank, buku nota, alatan EDC dan barangan lain. Cukup terbaik untuk mereka yang mahu mengisi alatan peribadi tanpa perlu menggalas beg yang besar / mengisi ke dalam poket.

Harga: RM 275.00 - SEBUAH

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: kantung UCR IFAK 5.11
model: 56300
Ukuran: 7 x 5 x 3 inci
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air & tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Kantung ini adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA, dibuat khusus untuk menyimpan ubatan/alat pertolongan cemas. Kelihatan ringkas dan menarik untuk diletak pada pinggang / disangkut pada beg. Walau bagaimanapun, ia juga cukup praktikal dan bergaya untuk menyimpan alatan lain ketika bertugas / mengembara / beriadah; lampu suluh, pisau, telefon bimbit, "powerbank", buku nota, alatan EDC dan sebagainya. Cukup disyorkan untuk mereka yang mahu mengisi alatan peribadi tanpa perlu membawa beg yang besar / mengisi ke dalam poket. Dapatkan ia, anda mungkin memerlukannya kelak !!

Harga: RM 225.00

nullnullnull