/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pemetik api ZIPPO X Hard Rock Cafe KYOTO
Warna: tembaga keemasan
Ukuran: 5.5 x 3.5 sentimeter
Buatan: Zippo Manufacturing Company, Pennsylvania, USA

Keterangan: Ini merupakan pemetik api edisi ekslusif KHAS (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Kyoto, Jepun (restoran berkonsep muzik). Perusahaan ZIPPO bermula sejak tahun 1932 dan diasaskan oleh George Grant Blaisdell yang berpusat di Pennsylvania, Amerika Syarikat. Pemetik api Zippo pada awalnya cukup terkenal di kalangan tentera Amerika semasa perang dunia ke 2 dan seterusnya menjadi terkenal di seluruh dunia, ia menjadi simbol gaya dan status para peminat pemetik api sejak zaman berzaman.

Pemetik api ini didatangkan dengan kotak comel bercetak Hard Rock Cafe bersama nota dalam tulisan Jepun, mempunyai pelekat hologram Hard Rock Cafe dan pada bahagian tepi diukir logo Hard Rock Cafe Kyoto. Pemetik api ini diperbuat dari bahan TEMBAGA yang berwarna keemasan nan berkilauan bersama logo gitar dan motif flora diukir halus pada permukaannya. Ia sangat disyorkan buat peminat / pengumpul pemetik api. Ini merupakan pemetik api edisi khas yang jarang ada di pasaran dan cukup "RARE". Dapatkan segera sebelum hilang ditelan masa !

Harga: RM 273.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: baju tshirt Hard Rock Cafe KYOTO
lebar: 49cm
saiz: S
warna: putih
material fabrik: 100% kapas
Keluaran: Hard Rock Cafe Kyoto, Jepun
Buatan: india

Keterangan: Ini merupakan baju eksklusif edisi TERHAD tahun 2019 (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Kyoto, Jepun (restoran berkonsep muzik). Baju ini dicetak dengan logo kecil Hard Rock Cafe KYOTO pada bahagian hadapan manakala pada belakangnya dicetak grafik besar terdiri dari elemen ikonik utama wilayah Kyoto iaitu Yasaka pagoda, hutan buluh Arashiyama, alat muzik Kokyu, fabrik Kimono.
Merupakan baju yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe dan cukup disyorkan buat peminat barangan RARE sebagai koleksi anda. Barangan yang perlu untuk mereka yang menggemari produk eksklusif Hard Rock Cafe !

Harga: RM 208.00 (HABIS !)

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pin perisai naga Hard Rock Cafe OSAKA
Ukuran: 3.2 x 4.1 sentimeter
material: besi
keluaran: Hard Rock Cafe Osaka, Jepun

Keterangan: Ini merupakan pin edisi ekslusif TERHAD tahun 2019 (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Osaka, Jepun (restoran berkonsep muzik). Pin ini memaparkan 2 ekor naga bersama perisai dan pedang bersilang di belakangnya disamping logo Hard Rock Cafe Osaka. Merupakan pin yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe. Ia boleh diletak pada topi, jaket, beg, baju dan sebagainya dan cukup disyorkan buat peminat barangan RARE sebagai koleksi anda.

Harga: RM 122.00


nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pin St. Patrick 2016 X Hard Rock Cafe OSAKA
Ukuran: 5 x 4.8 sentimeter
material: besi
keluaran: Hard Rock Cafe Osaka, Jepun

Keterangan: Ini merupakan pin edisi ekslusif TERHAD (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Osaka, Jepun (restoran berkonsep muzik). Pin ini dikeluarkan bersempena hari St. Patrick 2016. Pin ini memaparkan latarbelakang helaian daun Shamrock berwarna coklat disamping logo Hard Rock Cafe Osaka. Merupakan pin yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe. Ia boleh diletak pada topi, jaket, beg, baju dan sebagainya dan cukup disyorkan buat peminat barangan RARE sebagai koleksi anda.

Harga: 85.00
pin hard rock cafe st patrick 2016pin hard rock cafe st patrick 2016pin hard rock cafe st patrick 2016
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pin World Burger Tour 2016 X Hard Rock Cafe OSAKA
Ukuran: 5 x 5 sentimeter

material: besi
keluaran: Hard Rock Cafe Osaka, Jepun

Keterangan: Ini merupakan pin edisi ekslusif TERHAD (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Osaka, Jepun (restoran berkonsep muzik). Pin ini dikeluarkan bersempena menghargai pelbagai jenama burger terbaik dari serata dunia. Pin ini memaparkan gambar gadis pelayan yang memegang dulang burger bersama logo Hard Rock Cafe OSAKA dan berlatarbelakang bendera pelbagai negara. Ini merupakan pin yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe. Ia boleh diletak pada topi, jaket, beg, baju dan sebagainya dan cukup disyorkan buat peminat barangan "RARE" sebagai koleksi anda.

Harga: RM 80.00
pin world burger tour hard rock cafepin world burger tour hard rock cafepin world burger tour hard rock cafe
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pin geisha Hard Rock Cafe KYOTO
Ukuran: 5 x 4.3 sentimeter
material: besi
keluaran: Hard Rock Cafe Kyoto, Jepun

Keterangan: Ini merupakan pin edisi ekslusif TERHAD tahun 2019 (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Kyoto, Jepun (restoran berkonsep muzik). Pin ini menunjukkan tempat ikonik utama wilayah Kyoto iaitu Yasaka pagoda, pintu gerbang kuil Fushimi Inari dan gadis pelayan Geisha bersama kipas kertas lipat bersama logo Hard Rock Cafe Kyoto. Merupakan pin yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe. Ia boleh diletak pada topi, jaket, beg, baju dan sebagainya dan cukup disyorkan buat peminat barangan RARE sebagai koleksi anda. Barangan yang perlu untuk mereka yang dambakan produk ekslusif Hard Rock Cafe !

Harga: (STOK HABIS !)

nullnullnullnull


1) Jenis: Pin "cotton ball" Hard Rock Cafe OSAKA
Ukuran: 3.5 sentimeter
material: besi
keluaran: Hard Rock Cafe Osaka, Jepun

Keterangan: Ini merupakan pin edisi ekslusif (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Osaka, Jepun (restoran berkonsep muzik). Pin ini dikeluarkan sebagai mengagumi industri kapas jepun yang diakui berkualiti tinggi yang ditanam di wilayah Kiusiu dan Shikoku. Pin ini memaparkan bebola dan bunga pohon kapas berwarna jingga disamping logo Hard Rock Cafe Osaka. Merupakan pin yang dikeluarkan dalam kuantiti terhad untuk peminat barangan jenama Hard Rock Cafe. Ia boleh diletak pada topi, jaket, beg, baju dan sebagainya dan cukup disyorkan buat peminat pengumpul pin dan produk Hard Rock Cafe sebagai koleksi anda sehingga ke akhir usia !

Harga: (STOK HABIS !)

nullnullnull


1) Jenis: Pemetik api ZIPPO X Hard Rock Cafe OSAKA
Warna: krom
Ukuran: 5.5 x 3.5 sentimeter
Buatan: Zippo Manufacturing Company, Pennsylvania, USA


Keterangan: Ini merupakan pemetik api edisi ekslusif KHAS (ASLI) yang dikeluarkan KHAS dengan kerjasama Hard Rock Cafe Osaka, Jepun (restoran berkonsep muzik). Perusahaan ZIPPO bermula sejak tahun 1932 dan diasaskan oleh George Grant Blaisdell yang berpusat di Pennsylvania, Amerika Syarikat. Pemetik api Zippo pada awalnya cukup terkenal di kalangan tentera Amerika semasa perang dunia ke 2 dan seterusnya menjadi terkenal di seluruh dunia, ia menjadi simbol gaya dan status para peminat pemetik api sejak zaman berzaman. Pemetik api ini didatangkan dengan kotak comel bercetak Hard Rock Cafe bersama nota dalam tulisan Jepun, mempunyai pelekat hologram Hard Rock Cafe dan pada bahagian tepi diukir logo Hard Rock Cafe Osaka. Didatangkan dengan warna krom yang berkilauan. Ia sangat disyorkan buat peminat / pengumpul pemetik api. Ini merupakan pemetik api edisi khas yang jarang ada di pasaran dan cukup "RARE". Dapatkan segera sebelum hilang ditelan masa !

Harga: (TIADA LAGI STOK !)
pemetik api lighter Zippo Hard rock cafepemetik api lighter Zippo Hard rock cafepemetik api lighter Zippo Hard rock cafe