/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung pisau lapah/sembelih Scabbard GRANTON
model: 68001
Ukuran: 52cm (panjang keseluruhan) x 12.4cm (lebar slot atas) x 35cm (panjang slot)
warna: putih
material: Plastik polyprepelene
Buatan: The Granton Knife Co., Sheffield, ENGLAND

Keterangan: Sarung pisau / SCABBARD ini adalah dari jenama pengeluar pisau tertua lagenda Empayar British yang berusia lebih 400 TAHUN !! pernah mencapai kegemilangan sejak zaman kolonial, buatan The Granton Knife Co., Sheffield, ENGLAND. Dihasilkan di kilangnya sejak tahun 1601 di SHEFFIELD iaitu sebuah bandar yang terkenal di UNITED KINGDOM dengan panggilan "Kota Pisau". Industri pisau di bandar Sheffield berkembang pesat ketika era Revolusi Industri 1760, sangat gah & terkenal berabad lampau dalam penghasilan pisau, pedang, gunting, kapak, pisau cukur dan senjata.. Sarung ini dapat memuatkan 2 bilah pisau (1 pisau panjang & 1 pisau kecil) bergantung pada saiz & bentuk). Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang yang dipakai anda. Pada bahagian bawahnya mempunyai ruang untuk membolehkan air / sisa darah / kotoran keluar agar tidak terkumpul di dalam sarung pisau. Sarung pisau ini sangat berguna untuk mereka yang bekerja di pusat sembelihan/ladang ternakan yang mahukan pisau anda sentiasa di pinggang dan pantas untuk dikeluarkan bila diperlukan. Dapatkan produk dari England ini hari ini juga !!

Harga: RM 126.00 - SEUNIT

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung pisau lapah/sembelih Scabbard GRANTON
model: 68000
Ukuran: 37.8cm (panjang keseluruhan) x 12cm (lebar slot atas) x 22cm (panjang slot)
warna: putih
material: Plastik polypropylene
Buatan: The Granton Knife Co., Sheffield, ENGLAND

Keterangan: Sarung pisau / SCABBARD ini adalah dari jenama pengeluar pisau tertua lagenda Empayar British yang berusia lebih 400 TAHUN !! pernah mencapai kegemilangan sejak zaman kolonial, buatan The Granton Knife Co., Sheffield, ENGLAND. Dihasilkan di kilangnya sejak tahun 1601 di SHEFFIELD iaitu sebuah bandar yang terkenal di UNITED KINGDOM dengan panggilan "Kota Pisau". Industri pisau di bandar Sheffield berkembang pesat ketika era Revolusi Industri 1760, sangat gah & terkenal berabad lampau dalam penghasilan pisau, pedang, gunting, kapak, pisau cukur dan senjata. Sarung ini dapat memuatkan 2 bilah pisau kecil lapah (bergantung pada saiz & bentuk). Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang yang dipakai anda. Pada bahagian bawahnya mempunyai ruang untuk membolehkan air / sisa darah / kotoran keluar agar tidak terkumpul di dalam sarung pisau. Sarung pisau ini sangat berguna untuk mereka yang bekerja di pusat sembelihan/ladang ternakan yang mahukan pisau anda sentiasa di pinggang dan pantas untuk dikeluarkan bila diperlukan. Anda mungkin akan kelihatan hebat bersama pisau yang disisip dipinggang !

Harga: RM 124.00 - SEUNIT

sarung pisau scabbard Granton Englandsarung pisau scabbard Granton Englandsarung pisau scabbard Granton Englandsarung pisau scabbard Granton England