/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas Arbor PATAGONIA
model: 47956
Ukuran: 33 cm X 54 cm X 20 cm
Muatan: 26 liter
Jumlah ruang: 3

berat: 618 gram
warna: biru bercorak "Elwha Ikat"
jenis fabrik: Polyester kitar semula 600D dengan DWR
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA

Buatan: Vietnam

Keterangan: Ini adalah beg galas digelar ARBOR dengan muatan 26 liter jenama PATAGONIA, ia adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika zaman remaja beliau. Logo rasmi PATAGONIA diinspirasikan dari pergunungan Fitz Roy di Patagonia, Amerika Selatan. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini.

Fabrik beg diperbuat dari bahan polyester kitar semula 600D yang ringan serta tahan lasak, membolehkan ia tahan bertahun-tahun dipakai tanpa rasa ragu. Beg berwarna biru gelap dengan corak abstrak unik yang dipanggil Elwha Ikat & dijahit kemas yang menyerlahkan gaya buat si pemakai yang dahagakan cabaran. Ia dapat memuatkan pelbagai barangan anda termasuk komputer riba bersaiz 15 inci, boleh digunakan untuk ke tempat kerja, mengembara, mendaki gunung, ke sekolah atau kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Keseluruhan zip beg dari jenama YKK yang terbaik, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Dureflex dari kualiti terbaik serta tahan lasak yang tidak mudah retak atau patah. Jika anda tercari-cari beg galas tahan lasak, beg ARBOR Patagonia ini sesungguhnya mempunyai jiwa kembara !

Harga: RM 625.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: topi "Roger That" PATAGONIA
model: 38132
saiz: -
warna: kombinasi warna hijau, kelabu & putih
material fabrik: kapas organik 7.5 oz.
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA
Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah dari jenama PATAGONIA, ia adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika zaman remaja beliau. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Topi ini adalah dari potongan "Mid Crown" dengan logo PATAGONIA pada topi disulam kemas, kombinasi warna pada topi dan logo ini cukup menyerlahkan gaya buat si pemakai. Keseluruhan fabrik topi ini menggunakan fabrik kapas organik Texas jenis 7.5 oz. yang tahan lasak, mesra alam dan TERBAIK kualitinya. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama PATAGONIA, jadikan koleksi anda hari ini !!

Harga: RM 235.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang tech web PATAGONIA
model: 59193
lebar: 1.5 inci
saiz: 1 saiz untuk semua (sehingga 46.5 inci)
warna: hitam & coklat cerah
material fabrik: polyester webbing
material kepala talipinggang: aluminium
Keluaran: Patagonia, Inc. Ventura, California, USA

Keterangan: Talipinggang yang digelar "Tech Web" dari jenama PATAGONIA ini adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika muda belia. Patagonia Inc mendapat pensijilan "B Corporation" & merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini.
Fabrik talipinggang ini diperbuat dari sejenis polyester webbing tahan lasak serta cukup ringan & cepat kering, khusus untuk kegunaan aktiviti luar. Kepala talipinggang diperbuat dari aluminium tempa yang tahan lasak dan boleh berfungsi sebagai pembuka penutup botol. Ia disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / penunggang motorsikal malah cukup bergaya untuk di pakai pada musim perayaan. Tali pinggang yang jarang ada di pasaran rantau ini dan khusus buat peminat jenama PATAGONIA !!

Harga: RM 236.00 - seutas

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: baju tshirt P-6 PATAGONIA
model: 39174
lebar: 51cm
saiz: S (saiz USA)

warna: kelabu
material fabrik: 50% kapas kitar semula 5.6 oz. & 50% polyester kitar semula
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA
Buatan: mexico

Keterangan: baju tshirt dari jenama PATAGONIA ini adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika muda belia. Logo rasmi PATAGONIA diinspirasikan dari pergunungan Fitz Roy di Patagonia, Amerika Selatan. Patagonia Inc. mendapat pensijilian "B Corporation" & merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Baju ini dicetak dengan tulisan kecil PATAGONIA pada bahagian hadapan manakala pada belakangnya dicetak logo rasmi PATAGONIA yang besar menggunakan dakwat "bebas phthalate" dengan fabrik 100% kitar semula kapas dan polyester. Fabrik baju ini cukup tebal & tahan lasak serta selesa & lembut, tidak mudah pudar warna walau dibasuh menggunakan mesin/tangan. Pada jahitan tulang bahu, dibuat 2 kali supaya lebih kemas & tahan. Baju ini terbaik untuk dipakai ketika aktiviti luar / bekerja / bersantai dan disyorkan untuk peminat jenama yang jarang ada di pasaran rantau ini. Miliki ia hari ini juga.

Harga: RM 230.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: topi "Boardie Badge" PATAGONIA
model: 38252
saiz: -
warna: biru gelap
material fabrik: kapas organik 7.5 oz.
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA
Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah dari jenama PATAGONIA, ia adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika zaman remaja beliau. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Topi ini adalah dari potongan Low Crown dengan lencana "Boardie Badge" pada hadapan topi disulam kemas. Keseluruhan fabrik topi ini menggunakan fabrik kapas organik Texas jenis 7.5 oz. yang tahan lasak dan TERBAIK kualitinya. Topi ini boleh dilaraskan pada bahagian belakang mengikut saiz kepala si pemakai. Warna biru gelap pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama PATAGONIA, dapatkan satu hari ini juga !!

Harga: RM 210.00

null
null
null
null
Posted by: jimbit

1) Jenis: topi "Fitz Roy Crest" PATAGONIA
model: 38055
saiz: -
warna: kombinasi warna biru gelap, putih & merah
material fabrik: kapas organik 7.5 oz. & polyester
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA

Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah dari jenama PATAGONIA, ia adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika zaman remaja beliau. Logo rasmi PATAGONIA diinspirasikan dari pergunungan Fitz Roy di Patagonia, Amerika Selatan. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Topi ini adalah dari potongan "Low Crown", grafik pada bahagian hadapannya mendapat sentuhan Neil Hubert (pereka grafik komersial di Los Angeles). Logo pada topi disulam kemas dengan tertulis "PATAGONIA ventura ca", kombinasi warna pada topi dan logo ini cukup menyerlahkan gaya buat si pemakai. Sebahagian fabrik topi ini menggunakan fabrik kapas organik Texas jenis 7.5 oz. yang tahan lasak dan TERBAIK kualitinya manakala pada belakang topi diperbuat dari fabrik polyester jenis berjaring jadi membolehkan pengaliran udara segar dari luar/dalam. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama PATAGONIA, dapatkan ia sebagai koleksi peribadi anda !!

Harga: RM 223.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: baju tshirt P-6 PATAGONIA
model: 38906
lebar: 50cm
saiz: S (saiz USA)
warna: biru gelap
material fabrik: kapas organik ringspun 5.4 oz. 100%
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA

Buatan: mexico

Keterangan: baju tshirt dari jenama PATAGONIA ini adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika muda belia. Logo rasmi PATAGONIA diinspirasikan dari pergunungan Fitz Roy di Patagonia, Amerika Selatan. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Baju ini dicetak dengan tulisan kecil PATAGONIA pada bahagian hadapan manakala pada belakangnya dicetak logo rasmi PATAGONIA yang besar menggunakan dakwat "bebas phthalate" dengan fabrik kapas organik Texas. Fabrik baju ini cukup tebal & tahan lasak serta selesa & lembut, tidak mudah pudar warna walau dibasuh menggunakan mesin/tangan. Pada jahitan tulang bahu, dibuat 2 kali supaya lebih kemas & tahan. Baju ini terbaik untuk dipakai ketika aktiviti luar / bekerja / bersantai dan disyorkan untuk peminat jenama yang jarang ada di pasaran rantau ini. Ayuh kalian !

Harga: RM 215.00

20181220-baju-tshirt-patagonia1.jpg20181220-baju-tshirt-patagonia6.jpg20181220-baju-tshirt-patagonia5.jpg20181220-baju-tshirt-patagonia2.jpg


1) Jenis: baju "Fed up with melt down" PATAGONIA
model: 38481
lebar: 48.5cm
saiz: XS (saiz USA)

warna: biru gelap
material fabrik: 50% kapas kitar semula 5.6 oz. & 50% polyester kitar semula
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA

Buatan: mexico

Keterangan: baju EDISI TERHAD dari jenama PATAGONIA ini adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika muda belia. Patagonia Inc. mendapat pensijilian "B Corporation" & merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Baju ini dicetak dengan tulisan kecil PATAGONIA pada bahagian hadapan manakala pada belakangnya dicetak grafik besar Fed Up With Melt Down menggunakan dakwat "bebas phthalate" dan bebas PVC dengan fabrik 100% kitar semula kapas dan polyester. Grafik pada baju ini sebagai simbolik kepada isu alam sekitar & pemanasan global yang dihadapi oleh bumi pada hari ini akibat kerakusan manusia. Fabrik baju ini cukup tebal & tahan lasak serta selesa & lembut, tidak mudah pudar warna walau dibasuh menggunakan mesin/tangan. Pada jahitan tulang bahu, dibuat 2 kali supaya lebih kemas & tahan. Baju ini terbaik untuk dipakai ketika aktiviti luar / bekerja / bersantai dan disyorkan untuk peminat jenama yang jarang ada di pasaran rantau ini. Miliki ia hari ini juga.

HARGA: RM 230.00

nullnullnullnull


1) Jenis: topi "Roger That" PATAGONIA
model: 38132
saiz: -
warna: kombinasi warna biru gelap & putih
material fabrik: kapas organik 7.5 oz.
Keluaran: Patagonia, Inc. California, USA
Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah dari jenama PATAGONIA, ia adalah ASLI, keluaran Patagonia, Inc., Ventura. Pengeluar pakaian & peralatan aktiviti luar terkenal USA yang diasaskan oleh Yvon Chouinard pada 1973, yang juga seorang yang aktif dengan aktiviti mendaki gunung ketika zaman remaja beliau. Patagonia Inc. merupakan antara konglomerat yang banyak menyumbang kepada program pemuliharaan alam sekitar sejak awal penubuhannya sehingga ke hari ini. Topi ini adalah dari potongan "Mid Crown" dengan logo PATAGONIA pada topi disulam kemas, kombinasi warna pada topi dan logo ini cukup menyerlahkan gaya buat si pemakai. Keseluruhan fabrik topi ini menggunakan fabrik kapas organik Texas jenis 7.5 oz. yang tahan lasak dan TERBAIK kualitinya. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama PATAGONIA, jadikan koleksi anda hari ini !!

Harga: RM 230.00

null
null
null
null