/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: pelindung lutut taktikal Hatch
model: XTAK100
saiz: 1 saiz untuk semua
warna: hitam
pengiktirafan: EN14120+A1 Class 1 Range C (melebihi 50kg)
material: plastik TPU, nylon Cordura, polimer EVA, getah Neoprene
Keluaran: Safariland LLC, Ontario, USA
Buatan: china

Keterangan: Pelindung lutut taktikal dari jenama Hatch ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SAFARILAND yang berpangkalan di Ontario, California, USA. Jenama Hatch dibekalkan kepada tentera elit US, Polis Anti Rusuhan, anggota FBI, anggota Unit Penguatkuasa & peserta sukan lasak di serata dunia. Pelindung lutut yang ringan, menyerap hentak dengan baik, menyahkan kelembapan bahagian dalaman (teknologi CoolMax) dan kekal melindungi lutut tanpa beralih tempat disamping pelekat velcro berkualiti.
Pelindung lutut dengan bentuk "X" ini dibuat khusus untuk tugas taktikal lasak dan aktiviti berbahaya di pelbagai situasi yang melindungi lutut anda dari kecederaan dengan bahan terbaik polimer EVA dan plastik TPU (thermal plastic urethane) yang berkualiti. Antara jenama pelindung terbaik untuk kegunaan penunggang motorsikal, basikal lasak mountainbike, papan luncur, pemain kasut roda, sukan paintball dan disyorkan buat mereka yang mencari pelindung lutut terbaik dari kualiti gred tentera.

Harga: RM 158.00 - sepasang

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: pelindung siku taktikal Hatch
model: XTAK150
saiz: 1 saiz untuk semua
warna: hitam
pengiktirafan: EN14120+A1 Class 1 Range C (melebihi 50kg)
material: plastik TPU, nylon Cordura, polimer EVA, getah Neoprene
Keluaran: Safariland LLC, Ontario, USA
Buatan: china

Keterangan: Pelindung siku taktikal dari jenama Hatch ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SAFARILAND yang berpangkalan di Ontario, California, USA. Jenama Hatch dibekalkan kepada tentera elit US, Polis Anti Rusuhan, anggota FBI, Unit Penguatkuasa & peserta sukan lasak di serata dunia. Pelindung siku ini cukup ringan, penyerap hentak terbaik, menyahkan kelembapan bahagian dalaman dan didatangkan bersama pelekat velcro berkualiti yang cukup ampuh.
Pelindung siku ini dibuat khusus untuk tugas taktikal yang cukup lasak dan berbahaya sama ada di udara, darat & laut. Ia sememangnya terbaik untuk kegunaan penunggang motorsikal, basikal lasak mountainbike, papan luncur, pemain kasut roda, sukan "paintball" dan disyorkan buat mereka yang mencari pelindung siku terbaik dari kualiti gred tentera.

Harga: RM 120.00 - sepasang

nullnullnullnull