/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lasak biru DAIWA
model: 04910002
Panjang: 9 CM atau 3.54 inci (panjang bilah)
Panjang keseluruhan: 21cm atau 8.26 inci
Material: Besi tahan karat
Warna hulu: biru
Buatan: Globeride, Inc., Tokyo, Jepun

Keterangan: Pisau ini dibuat oleh Globeride Inc. Jepun yang merupakan pengeluar terulung alatan memancing dari jenama DAIWA. Perusahaan ini diasaskan pada 1958 yang berpusat di Higashikurume, Tokyo. Produk mereka yang terkenal di serata dunia ialah kekili pancing, joran, kayu golf, raket tenis & alatan berkaitan basikal. Pisau lasak ini dibuat khusus untuk pemancing / penggiat aktiviti luar --- berguna untuk menghiris umpan, menyiang ikan, hidupan air dan juga pisau untuk ikhtiar hidup di hutan belantara.
Hulu pisau ini mempunyai klip dan hulunya terbahagi 2 yang boleh dibuka dan dilipat agar ia menjadi pendek dan untuk menyimpan mata pisau dengan selamat. Pisau ini cukup kecil & sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; taktikal/memburu/mendaki/berkhemah/memancing atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Harga: (HABIS !)

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lasak 65C DAIWA
model: 04910008
Panjang: 7.1 CM atau 2.79 inci (panjang bilah)
Panjang keseluruhan: 18cm atau 7.08 inci

Material: Besi tahan karat 65C
Warna: kombinasi merah & hitam
Buatan: Globeride, Inc., Tokyo, Jepun

Keterangan: Pisau ini dibuat oleh Globeride Inc. Jepun yang merupakan pengeluar terulung alatan memancing dari jenama DAIWA. Perusahaan ini diasaskan pada 1958 yang berpusat di Higashikurume, Tokyo. Produk mereka yang terkenal di serata dunia ialah kekili pancing, joran, kayu golf, raket tenis & alatan berkaitan basikal. Pisau lasak ini didatangkan dengan sarung plastik lembut, dibuat khusus untuk pemancing / penggiat aktiviti luar ---- berguna untuk menghiris umpan, menyiang ikan, hidupan air dan juga pisau untuk ikhtiar hidup di hutan belantara. Pisau ini cukup kecil & sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; taktikal/memburu/mendaki/berkhemah/memancing atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Harga: RM 173.00 (HABIS !)

nullnullnullnull