/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting ikan/dapur TEMPA ICEL
model: 951.2070.20
jenis keluli: Besi AISI 304 bersadur KROM jenis TEMPA (tahan karat)
Warna: Krom
Panjang keseluruhan: 20 sentimeter / 7.87 inci
Berat: 222 gram
Buatan: Sepanyol

Keterangan: Gunting ini adalah keluaran ICEL Icel-Industria dan dibuat di Sepanyol oleh tukang tempa mahir dan merupakan jenis keluli FORGED / besi jenis ditempa yang merupakan barisan PREMIUM dan terbaik dalam siri gunting ICEL. Gunting siri TEMPA melalui proses yang lebih kompleks dan terbaik dimana bilah besinya adalah jenis terbaik, lebih tebal, berat, seimbang dan utuh. Ia sangat TAJAM dan untuk diguna di dapur/ketika penyediaan makanan. Kualiti dan ketajaman gunting jenis tempa tidak dapat ditandingi oleh gunting kebiasaan kerana kuasa memotongnya yang jitu. Besi jenis AISI 304 biasanya menjadi pilihan kegunaan industri kerana sifatnya yang terbaik terhadap tahan karat, tindakbalas kimia dan komposisi logam yang padu.

Gunting ini TERBAIK dan DISYORKAN untuk kegunaan industri terutama para peniaga ikan & daging juga mereka di dalam industri sajian dan perhotelan. Ia berguna untuk tugas menggunting/memotong udang, ketam, ayam, itik, daging, sayuran atau gunting makanan pelbagai fungsi di dapur anda. Gunting ini disyorkan untuk anda yang mahukan gunting dapur yang SOLID dari besi jenis TERBAIK dan kekal ampuh sehingga ke akhir usia !

Harga: RM 188.00 - sebilah

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Gunting ikan / dapur ICEL
model: 941.0202.21
material bilah: Besi tahan karat
panjang: 21cm
Warna pemegang: Hitam
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Gunting kegunaan dapur / gunting ikan ini adalah keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Ini merupakan model gunting yang cukup TAJAM dan untuk kegunaan kerja penyediaan makanan di dapur. Kualiti dan ketajamannya jauh mengatasi gunting kebiasaan di luar sana !! Disyorkan untuk menggunting/memotong udang, ketam, ayam/itik/angsa/daging,
sayur, ikan atau gunting pelbagai fungsi di dapur
. Jika anda masih tercari-cari gunting dapur asas MURAH dan terbaik dengan kualiti Eropah, produk ini wajib untuk anda terutama surirumah / pekerja di sektor industri sajian di serata ceruk rantau !!

Harga: RM 43.00 - sebilah

nullnullnullnull