/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: topi "Ushanka" THE NORTH FACE
model: NF0A4SIARG1
saiz: -
warna: biru + putih
jenis fabrik: polyester
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: china

Keterangan: Topi dari jenis USHANKA ini adalah dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966 yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Topi USHANKA merupakan topi yang berasal dari Kesatuan Soviet / Russia, rekabentuk awalnya telah wujud sejak abad ke 17. Perkataan ushanka berasal dari ushi yang bermaksud telinga dalam bahasa Russia dan istilah Slavic. Topi ushanka dicipta untuk melindungi dari suhu sejuk melampau pada bahagian telinga, dagu, rahang. Pada hari ini topi Ushanka merupakan aksesori seragam rasmi untuk tentera Russia Finland Jerman China dan dipakai oleh masyarakat setempat di wilayah Balkan, Russia dan sekitarnya. Topi The North Face ini dijahit kemas, warna biru pada topi nampak ringkas dan bahagian dalamnya yang berbulu cukup selesa terutama dipakai pada waktu malam, hujan, cuaca sejuk. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama THE NORTH FACE dapatkan ia sebagai koleksi peribadi anda !!

Harga: RM 145.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: topi SKI THE NORTH FACE
model: NF0A4SIE0LR
saiz: -
warna: biru bercorak
jenis fabrik: nylon sulam kait, acrylic, elastane
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: china

Keterangan: Topi dari jenis SKI / snow cap ini adalah dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Topi SKI The North Face ini dijahit kemas, warna biru bercorak abstrak dengan fabrik benang kait dengan hujungnya berbulu pada topi tampak cukup elegan, cukup selesa terutama dipakai pada waktu malam, hujan, cuaca sejuk ketika mendaki gunung / cuaca bersalji. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama THE NORTH FACE, dapatkan ia sebagai koleksi peribadi anda !!

Harga: RM 107.00

nullnullnull


Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju kolar THE NORTH FACE
model: NF0A4997JK3-M
saiz: M (slim fit)
Ukuran: 49 cm (lebar) X 72 cm (labuh)

warna: hitam
jenis fabrik: 96% kapas, 4% elastane
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Baju berkolar polo ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran dari jenama THE NORTH FACE ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc. Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Pada bahagian hadapan dan belakang tertera logo The North Face yang disulam dengan cukup kemas dan teliti. Fabrik baju ini cukup berkualiti dan selesa & tahan lasak, tidak mudah pudar / tidak luntur walau dibasuh berkali-kali menggunakan mesin atau basuhan tangan. Ia cukup selesa untuk dipakai ketika bersantai, bersukan, memandu dan dalam apa jua acara dalam sebarang cuaca.

Harga: RM 189.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju tshirt THE NORTH FACE
model: NF0A499AFN4
saiz: M (slim fit)
Ukuran: 49 cm (lebar) X 68 cm (labuh)

warna: putih
jenis fabrik: 70% kapas, 30% polyester
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Baju leher bulat ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran dari jenama THE NORTH FACE ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Pada bahagian hadapan dicetak logo The North Face dengan cukup kemas manakala pada bahagian belakang dicetak gambar khemah The North Face Bastion 4 dengan tulisan Fine Alpine Equipment. Fabrik jenis FlashDry baju ini cukup berkualiti, lembut dan selesa, tidak mudah pudar / tidak luntur walau dibasuh berkali-kali menggunakan mesin atau basuhan tangan. Ia cukup selesa untuk dipakai ketika bersantai, bersukan, memandu dan dalam apa jua acara dalam sebarang cuaca.

Harga: RM 167.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket gunung THE NORTH FACE
model: NF0A4N9WJK3
saiz USA: L
ukuran: 54cm (lebar) X 69cm (labuh)

warna: hitam
jenis fabrik: 75D Dryvent, 14.41 oz Polyester Taffeta
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Ini adalah jaket tebal gunung keluaran dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc. Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966 yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Jaket dengan penutup kepala ini diperbuat dari fabrik TERBAIK membran 75D Dryvent yang tebal dan kalis air salji dan angin. Jaket ini mempunyai lapisan dalam yang selesa dan lembut untuk memanaskan badan anda di kala dingin melampau di puncak gunung atau di belantara sunyi. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan dan sangat disyorkan untuk dimiliki oleh mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu.

Harga: RM 662.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg galas "Chimera" THE NORTH FACE
model: TNF05CH
Ukuran: 47.5 cm X 33 cm X 19 cm
Muatan: 24 liter
Jumlah ruang:
berat: 595 gram
warna: oren + kelabu
material fabrik: Nylon Ironlite 70D
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Ini adalah beg galas digelar "CHIMERA" dengan muatan 24 liter keluaran dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest, K2, Kilimanjaro, Antartika, Low’s Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Fabrik beg diperbuat dari bahan Nylon 70D Ironlite yang cukup ringan, cepat kering serta tahan lasak, membolehkan ia tahan bertahun-tahun dipakai tanpa rasa ragu. Beg berwarna OREN terang & dijahit kemas yang menyerlahkan gaya buat si pemakai yang dahagakan cabaran sesuai dengan cogankata mereka Never Stop Exploring. Ia boleh digunakan untuk ke tempat kerja, mengembara, mendaki gunung, berbasikal, pelari marathon, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Jika anda tercari-cari beg galas tahan lasak dari jenama yang dipakai pendaki profesional serata dunia, beg CHIMERA ini sesungguhnya dibuat untuk demikian !

Harga: RM 354.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
2) Jenis: Seluar pendek THE NORTH FACE
model: NF0A49ADPLX
saiz USA: XS (pinggang 30)
Jumlah poket: 4
warna: coklat cerah
jenis fabrik: Nylon DWR
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA
Buatan: indonesia

Keterangan: Seluar pendek fabrik lembut-ringan ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran dari jenama THE NORTH FACE ia adalah ASLI keluaran The North Face Inc. Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966 yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest K2 Kilimanjaro Antartika Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Fabrik dengan teknologi DWR (kalis air) pada seluar pendek ini lembut cukup ringan mudah kering dan berupaya menyahkan peluh & kelembapan pada anggota tubuh si pemakai. Ia didatangkan dengan 4 poket pada sisi kiri dan kanan seluar disamping talipinggang kekal pada hadapan untuk mengukuhkan bahagian pinggang seluar mengikut keselesaan anda. Ia merupakan seluar TERBAIK yang fabriknya membolehkan pengaliran udara lancar di dalam & luar agar si pemakai cukup selasa dan tidak panas, untuk kegunaan anda ketika di gimnasium larian bersenam mendaki gunung berkayak menunggang basikal.

Harga: RM 185.00

nullnullnull




1) Jenis: Stokin THE NORTH FACE
tinggi : 17cm
Kuantiti sebungkus: 3 pasang
warna: kelabu cerah, biru cerah, hijau kelam
Fabrik: 35% Coolmax, 35% kapas, 27% nylon, 3% polyurethane
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA

Keterangan: Stokin / sarung kaki ini adalah ASLI dan dibuat KHUSUS untuk pasaran Korea Selatan, merupakan barangan PREMIUM keluaran dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest, K2, Kilimanjaro, Antartika, Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Stokin dengan fabrik dengan teknologi COOLMAX pada stokin ini lembut, cukup ringan, cepat kering dan berupaya menyahkan peluh & kelembapan pada kaki si pemakai. Ia berbaloi dimiliki kerana didatangkan 3 pasang, merupakan stokin TERBAIK yang fabriknya membolehkan pengaliran udara lancar di dalam & luar agar kaki cukup selasa dan tidak panas, untuk kegunaan anda ketika di gimnasium, berlari, bersenam, mendaki gunung, menunggang basikal.

Harga: RM 105.00

nullnullnull



1) Jenis: topeng muka / balaclava THE NORTH FACE
Model: NF00A6Y3
Jenis fabrik: polyester, elastane
Ukuran: 36 cm panjang
Warna: hitam
Keistimewaan: Menyahkan kelembapan, cepat kering, tidak gatal untuk cuaca panas

Keterangan: Topeng muka / balaclava ini adalah dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest, K2, Kilimanjaro, Antartika, Low's Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Topeng muka ini dibuat khusus untuk kegunaan pendaki gunung, pemancing, penunggang motorsikal, pemandu jentera berat, peluncur salji dan sesuai juga untuk anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan untuk perlindungan terutama pada bahagian muka, kepala & leher. Istimewanya, topeng muka ini diperbuat dari bahan TERBAIK yang dapat menyahkan kelembapan, cepat kering manakala pemakainya tidak mengalami kegatalan pada kulit walau dipakai ketika cuaca panas terik atau dipakai bersama topi keledar / cermin mata.

Harga: RM 125.00

nullnullnull


1) Jenis: topi logo kapak "trucker" THE NORTH FACE
model: NF0A3FKM
saiz: -
warna: kombinasi warna coklat dan hitam
material fabrik: kapas dan polyester
Keluaran: The North Face, Inc., Alameda, USA

Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face, Inc., Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966, yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite, California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest, K2, Kilimanjaro, Antartika, Low's Gully dan banyak lagi di serata dunia.
Logo kapak bersilang pada hadapan topi dijahit kemas, warna coklat dan hitam pada topi dan logo ini cukup menyerlahkan gaya buat si pemakai yang dahagakan cabaran sesuai dengan cogankata mereka Never Stop Exploring. Topi dari jenis "trucker" yang sebahagiannya berjaring membolehkan pengaliran udara segar dari luar/dalam. Warna pada topi ini tidak mudah pudar / tidak luntur asalkan dijaga dengan rapi, ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama THE NORTH FACE, dapatkan ia sebagai koleksi peribadi anda !!

Harga: RM 174.00

nullnullnullnull


1) Jenis: beg silang Field THE NORTH FACE
model: NF0A3KZSTP5-0S
Muatan: 7 liter
Ukuran: 21 x 5.7 x 27.9 cm

Jumlah ruang: 3
warna: biru gelap
berat: 270 gram
material fabrik: polyester kitar semula
Keluaran: The North Face Inc. Alameda USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Ini adalah beg silang keluaran dari jenama THE NORTH FACE, ia adalah ASLI keluaran The North Face Inc. Alameda. Entiti ini adalah pengeluar beg, pakaian & peralatan aktiviti luar terbesar USA yang diasaskan oleh mendiang Douglas Tompkins dan Susie Tompkins pada 1966 yang aktif dengan aktiviti meluncur salji dan mendaki gunung. Logo dan nama The North Face diambil sempena kubah batuan granit di Taman Negara Yosemite California. Jenama ini banyak menaja ekspedisi mendaki gunung dan muka bumi yang sukar & berbahaya termasuk Everest, K2, Kilimanjaro, Antartika, Lows Gully dan banyak lagi di serata dunia.

Sebagai menyokong kempen selamatkan bumi Fabrik beg diperbuat dari bahan Polyester dari bahan kitar semula yang cukup tebal serta tahan lasak membolehkan ia tahan bertahun-tahun dipakai tanpa rasa ragu. Beg dijahit kemas yang menyerlahkan gaya buat si pemakai yang dahagakan cabaran sesuai dengan cogankata mereka Never Stop Exploring. Beg silang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan telefon bimbit, pisau, cermin mata, pemetik api, alatan EDC, lampu suluh dan sebagainya. Beg kecil ini boleh dipakai pada bahagian hadapan badan / belakang / disilang mengikut keselesaan si pemakai dalam apa jua situasi. Ia adalah barangan wajib untuk mereka yang meminati jenama THE NORTH FACE dapatkan ia sebagai koleksi peribadi anda !!

Harga: RM 187.00

nullnullnull