1) Jenis: pelitup muka "facemask" ded1 EMPIRE
Model: DF1
Material: 100% fabrik Lycra / Spandex
Ukuran: 22.7 cm (lebar) X 14.4 cm (tinggi)
Warna: celoreng digital hijau
Keistimewaan: Menghadkan pencemaran dari luar dari menembus masuk ke hidung dan mulut pemakai, cepat kering, tidak gatal untuk cuaca panas

Keterangan: Ini adalah pelitup muka "facemask" EKSKLUSIF keluaran TERHAD ded1 EMPIRE. Ia dibuat khusus untuk menghadkan pencemaran dari luar agar tidak menembusi hidung dan mulut anda yang boleh menyebabkan jangkitan / keradangan. Disyorkan untuk dimiliki dan dipakai oleh semua individu dewasa sebagai mematuhi peraturan prosedur operasi standard (SOP) Kementerian Kesihatan Malaysia ketika wabak kuman COVID-19.
Sangat disyorkan untuk penunggang motorsikal, pemandu kenderaan dan mereka yang terdedah kepada persekitaran yang berdebu dan berbau.
Fabrik pelitup muka ini diperbuat dari bahan Lycra / Spandex yang fleksibel dan mudah regang, bahagian dalam terdapat 2 lapisan berserta poket jadi anda dapat memasukkan lapisan ketiga dan seterusnya di bahagian dalam. Fabrik jenis ini tidak menyebabkan kegatalan pada kulit anda walau dipakai ketika cuaca panas terik atau dipakai bersama topi keledar / cermin mata. Pelitup muka eksklusif ini cepat kering, ringan dan cukup selesa walau dipakai kemana jua. Bahagian luar pelitup muka dicetak dengan corak celoreng digital hijau bersama logo ded1 EMPIRE dan jua perkataan #KITAJAGAKITA.

NOTA: Pelitup muka ini tidak mematuhi piawaian Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), jadi ia tidak disyorkan untuk dipakai di persekitaran hospital dan seumpamanya / mempunyai toksik tinggi !

Harga: RM 18.00

nullnullnullnull