/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: Topeng gas CBRNE
Posted by: jimbit
1) Jenis: Topeng gas CBRN GP-5
saiz penapis: 40 milimeter NATO
jenis penapis/canister: IK003
warna: putih pudar
berat: 690 gram
jenis bahan: getah latex
Buatan: Tambov, Russia

Keterangan: Ini adalah topeng gas taktikal gred tentera CBRN (chemical, biology, radioactive, nuclear), keluaran ASLI dari beberapa pengeluar di wilayah bekas Kesatuan Soviet (USSR) Tambov, Yaroslavl, Saratov. Ia merupakan model keluaran LAMA yang dikeluarkan sekitar tahun 1960an sehingga ke tahun 1990an semasa era perang dingin untuk melindungi dari radioaktif. Topeng gas ini didatangkan dengan penapis yang boleh menapis udara yang dicemari bahan toksik, radioaktif dan semburan bakteria dan semestinya menapis udara dengan kuman Covid19 ! Ia dikeluarkan untuk kegunaan pasukan tentera Kesatuan Soviet (USSR) dan juga untuk kegunaan orang awam di semua wilayah di rantau Balkan.

Topeng gas ini dibuat khusus untuk kegunaan anggota tentera/polis di medan perang, latihan ketika CBRNE dan rusuhan semasa penggunaan gas pemedih mata. Topeng gas ini melindungi deria mata, pernafasan, mulut si pemakai. Ia diperbuat dari getah latex yang agak fleksibel dan boleh disarung penuh pada kepala anda. Topeng gas ini didatangkan bersama penapis / canister jenis IK003 bersaiz NATO 40 milimeter stok lama yang masih belum dibuka dan juga beg hijau untuk menyimpannya. Terbaik untuk dimiliki oleh peminat barang taktikal dan merupakan barangan RARE yang jarang ada di pasaran, sebagai persiapan malapetaka besar satu hari kelak. Bersiap siagalah kalian menuju kekalutan akhir zaman !

Harga: RM 270.00

nullnullnullnull
Category: Topeng gas CBRNE
Posted by: jimbit
1) Jenis: Topeng gas CBRN MP-5
saiz penapis: 40 milimeter NATO
jenis penapis/canister: CF F3
warna: hitam
berat: 705 gram
jenis bahan: getah sintetik (butyl) & polimer
Buatan: MASKPOL S.A., Konieczki, Poland

Keterangan: Ini adalah topeng gas taktikal gred tentera CBRN (chemical, biology, radioactive, nuclear), keluaran ASLI dari Maskpol S.A., merupakan pengeluar peralatan tentera sejak 1968. Ia merupakan model keluaran LAMA yang sama seperti dibekalkan kepada Angkatan Tentera Bersenjata dan Pasukan Polis Republik Poland dan Pasukan Bersenjata Ukraine (ZSU). Topeng gas ini didatangkan dengan penapis yang boleh menapis udara yang dicemari bahan toksik, radioaktif dan semburan bakteria dan semestinya menapis udara dengan kuman Covid19 !

Topeng gas ini dibuat khusus untuk kegunaan anggota tentera/polis di medan perang, latihan ketika CBRNE dan rusuhan semasa penggunaan gas pemedih mata. Topeng gas ini melindungi deria mata, pernafasan, mulut si pemakai. Ia diperbuat dari getah sintetik Butyl yang agak lembut dan selesa semasa dipakai. Topeng gas ini didatangkan bersama penapis / canister jenis CF F3 bersaiz NATO 40 milimeter stok lama yang masih belum dibuka dan juga beg hijau untuk menyimpannya. Terbaik untuk dimiliki oleh peminat barang taktikal dan merupakan barangan RARE yang jarang ada di pasaran, sebagai persiapan malapetaka besar satu hari kelak. Bersiap siagalah kalian menuju kekalutan akhir zaman !

Harga: RM 444.00 - sebiji

nullnullnullnull