/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: ICEL - pisau lipat
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lipat ICEL
model: 142.1105.10
panjang: 7.8cm (bilah), 17.5cm (keseluruhan)
logam bilah: Besi AISI 420 (tahan karat)

bahan pemegang: plastik Polypropylene
tebal bilah: 2 milimeter
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Pisau lipat ini merupakan inovasi model produk TERKINI dan ASLI, keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia.

Pisau ini dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki gunung, memancing, memburu, berkhemah, mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan, penguatkuasa, pengakap, kadet sekolah, juruteknik, pekerja percetakan, juga DISYORKAN untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi kerana model pisau Icel ini cukup jarang didapati di rantau ini !!

Harga: RM 105.00 - sebilah

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/icel-pisau-lipat-putih-portugal/

nullnullnull
Category: ICEL - pisau lipat
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau lipat ICEL
model: 133.2040.90
panjang bilah: 7cm
panjang keseluruhan: 16cm
tebal bilah: 2 milimeter
Warna: tembaga keemasan
berat: 73 gram
Material bilah: Besi AISI 420 (tahan karat)
kekerasan bilah: 50 Rockwell
Material pemegang: kayu jati Rosewood
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Demi para peminat pisau dari serata pelusuk Nusantara yang mendambakan pisau hulu kayu, ICEL mengeluarkan pisau lipat / pisau poket yang merupakan inovasi produk terkini, jenama yang menjadi kebanggaan sejak 1945 pembuat pisau terkemuka dari Portugal. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan, daging seperti pusat, rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia.

Pisau ini bersaiz kecil bersama pemegang dari kayu jati Rosewood, spesis kayu keras yang tahan lasak dan TERBAIK kualitinya dan menjadi pilihan pengeluar perabot kayu mewah dan alatan muzik seperti Ibanez, TAMA, Gibson. Pisau ini dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki gunung, memancing, memburu, berkhemah, mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan, penguatkuasa (tentera, polis, bomba, JPAM, paramedik, PGA, FRU, Paskal). Mata bilah pisau ini cukup tajam dengan warna pemegangnya berwarna TEMBAGA keemasan bersama pengunci, bilahnya dari jenis besi AISI 420 merupakan besi yang mudah diasah dan tahan lasak. Model pisau ini cukup RARE dan jarang didapati di pasaran rantau ini, ayuh kalian peminat pisau kecil, ini peluang memiliki si kecil molek berhati "EMAS" ini !

Harga: RM 153.00 - sebilah

nullnullnull
Category: ICEL - pisau lipat
Posted by: jimbit
1) Jenis: pisau tut pokok ICEL
model: 144.1124.11
panjang: 7cm (bilah), 17.7cm (keseluruhan)
logam bilah: Besi AISI 420 (tahan karat)

bahan pemegang: plastik Polypropylene
tebal bilah: 2 milimeter
Buatan: Icel-Industria de Cutelarias da Estremadura, PORTUGAL

Keterangan: Pisau lipat tut pokok ini merupakan model produk TERBARU 2021 dan ASLI, keluaran ICEL iaitu pembuat pisau terkemuka dari Portugal sejak tahun 1945. Jenama pisau ICEL cukup terkenal kerana banyak digunakan di sektor industri ternakan/daging seperti pusat/rumah sembelihan di sebelah negara Portugal dan Eropah dan juga negara-negara lain di dunia.

Ia sangat TAJAM dan untuk diguna mengetut pokok bunga, pokok buah-buahan & tanaman di halaman rumah dan kebun anda. Ia boleh diguna untuk mengikis, mengelar, mengerat, memangkas ranting, tunas, daun, putik, batang segala jenis pokok bunga / tanaman bersaiz kecil / sederhana besar. Sangat disyorkan buat mereka yang hobinya menanam pokok-pokok bunga dan mereka yang bekerja di tapak semaian pokok. Jika anda masih tercari-cari pisau tut pokok terbaik dengan kualiti PREMIUM, anda patut cuba model ini hari ini juga !! juga DISYORKAN untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi kerana model pisau Icel ini cukup jarang didapati di rantau ini !!

Harga: RM 109.00 - sebilah

nullnullnull