/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Baju Tshirt Victorinox
model: 9.6082.2
Material: Kapas 100%
Warna: Biru
Saiz: M
Ukuran: Lebar 53cm X Labuh 69cm
Keluaran: Victorinox AG, Ibach, Switzerland


Keterangan: Baju T-shirt leher bulat ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh Victorinox AG dan diperbuat dengan kerjasama Dee GmbH Jerman. Ia diperbuat dari fabrik TERPILIH dengan menggunakan kapas PREMIUM.

Pada bahagian hadapan disulam kemas logo Victorinox manakala pada lengan kiri dicetak tulisan dan logo Victorinox. Fabriknya yang sedap dipakai, lembut dan selesa, disyorkan untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi. Untuk peminat jenama Victorinox, ia merupakan barangan wajib yang perlu anda miliki hari ini !

Harga: RM 98.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali lanyard Victorinox
model: 4.1879.503
panjang tali: 90cm
Warna: ungu
Material fabrik: polyester
Material klip penyangkut: Besi krom tahan karat
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Tali penggantung / lanyard ini merupakan keluaran ASLI dari VICTORINOX AG, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Ia TERBAIK digunakan untuk menggantung pas kerja anda atau digantung pisau poket atau anak kunci dan sebagainya. Produk ini agak jarang didapati di pasaran tempatan dan ia wajib dimiliki oleh sesiapa sahaja terutama peminat Victorinox sejak zaman berzaman. Dibuat khusus untuk pengumpul barangan "RARE" sebagai koleksi peribadi anda sehingga ke akhir usia !

Harga: RM 23.00 - seutas

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Klip sangkut talipinggang Victorinox
model: 4.1859
Material: Besi tahan karat
Ukuran: 8 x 1 sentimeter
Panjang rantai: 11 sentimeter

Warna: krom
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini merupakan sejenis klip keluaran Victorinox Switzerland dari jenis PREMIUM dan TERBAIK. Ia boleh dikepil / disangkut pada talipinggang / seluar / beg. Anda boleh menggantung kunci, barangan EDC, pisau, lampu suluh kecil, dompet dan sebagainya. Penggunaan klip Victorinox ini juga tampak bergaya buat si pemakai disamping memastikan barangan peribadi anda selamat sepanjang masa. Ia didatangkan dengan pencangkuk dan rantai berwarna krom yang tahan karat serta tahan lasak. Klip ini sangat disyorkan buat peminat setia Victorinox, peminat barangan RARE untuk koleksi dan mereka yang sentiasa bergerak aktif ke sana kemari !!

Harga: RM 47.00 - seunit

klip-talipinggang-victorinoxklip-talipinggang-victorinoxklip-talipinggang-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Pen mata bola Victorinox
model: 4.4351.1L02U
warna: hitam, merah, putih
warna dakwat: biru
material: Plastik dan besi tahan karat (stainless steel) - bahagian dalam
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Pen jenis mata bola ini dikeluarkan oleh Victorinox Switzerland, ia istimewa kerana bahagian dalam pen ini dibuat menggunakan besi tahan karat. Pen ini di datangkan dalam 3 warna yang menyerlah pada si pemakainya. Ia sangat disyorkan buat peminat jenama Victorinox dan Swiss Army atau mereka yang meminati produk dari negara Switzerland. Pen jenama Victorinox ini sangat jarang didapati di pasaran rantau ini, jadi dapatkan segera sebelum kehabisan !!

Harga: RM 36.00 - seunit

pen-mata-bola-victorinoxpen-mata-bola-victorinoxpen-mata-bola-victorinox

Posted by: jimbit
Ditunjukkan disini produk ketip kuku Victorinox buatan Switzerland, tampak kecil dan comel, wajib penjadi peneman anda di kala suka dan duka....

https://www.youtube.com/watch?v=NsZ22wpM8PA

ketip-kuku-victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lanyard atau Tali Pas Victorinox
model: 4.1879
Material: Nylon
Jenis Cangkuk: Besi Krom
Warna tali: merah
Buatan: Switzerland

Keterangan: Lanyard ini merupakan keluaran VICTORINOX Switzerland dan boleh digunakan untuk dipasang pada pas kerja anda atau di gantung kunci dan sebagainya, Produk ini jarang didapati di pasaran tempatan dan ia wajib dimiliki oleh sesiapa sahaja peminat Victorinox. Ia khusus untuk pengumpul barangan "rare" dan sebagai koleksi peribadi anda.

Harga: RM 22.00

tali-pas-lanyard-victorinoxtali-pas-lanyard-victorinox


1) Jenis: Topi baseball "5 PANEL" Victorinox
model: 9.6085.22
Material: 100% Polyester
Warna: biru

Keterangan: Topi ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh VICTORINOX Switzerland, ia ringan dan sesuai dipakai ketika cuaca panas, embun atau untuk bergaya. Logo dan tulisan pada bahagian hadapan topi ini disulam dan dijahit menggunakan benang putih dengan kemas. Topi ini dibuat khusus untuk peminat/pengumpul jenama Victorinox dan sangat jarang ada di pasaran. Ia juga khusus untuk pengumpul barangan rare dan sebagai koleksi peribadi anda.

Harga: RM 60.00

topi-biru-victorinoxtopi-biru-victorinoxtopi-biru-victorinox


1) Jenis: Baju T kolar bulat Victorinox
model: 9.6082.22
Material: Kapas 100%
Warna: kelabu gelap
Saiz: S, M, L (saiz Asia)

Keterangan: Baju T kolar bulat ini adalah ASLI dikeluarkan oleh VICTORINOX Switzerland, diperbuat dari fabrik TERPILIH yang sungguh lembut dengan menggunakan kapas PREMIUM 100%. Pada bahagian hadapan berlogo Victorinox kecil sebelah kiri manakala bahagian belakang bertulis dan logo Victorinox pada bahagian atas. Fabriknya yang sedap dipakai, ia lembut dan selesa, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi. Baju T ini jarang didapati di pasaran kita. Untuk peminat jenama produk Victorinox, dapatkan segera sebelum terlambat !!

Harga: RM 104.00

baju-tshirt-victorinoxbaju-tshirt-victorinox baju-tshirt-victorinox


1) Jenis: Pengetip kuku Victorinox
model: 8.2055.CB
Material: Besi tahan karat
Warna: krom
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Pengetip kuku Victorinox ini adalah dari jenis PREMIUM dan TERBAIK, ia nampak ringkas dan didatangkan dengan bungkusan yang menarik. Ia sangat tajam sama seperti pisau keluaran Victorinox (PERCAYALAH!), sesuai untuk anda yang mementingkan penjagaan kuku tangan dan kaki anda terutama mereka yang mempunyai kuku tebal dan keras, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi. Pengetip kuku ini jauh lebih baik dari pengetip kuku biasa yang ada di pasaran ! Dapatkan barangan comel ini hari ini juga !!!!!!!!!

Harga: RM 48.00 - seunit

ketip-kuku-victorinoxketip-kuku-victorinoxketip-kuku-victorinox


1) Jenis: Topi baseball Victorinox
model: 9.6085.32
Material: 100% Polyester
Warna: hitam

Keterangan: Topi ini dikeluarkan oleh VICTORINOX Switzerland, ia ringan dan sesuai dipakai ketika cuaca panas atau untuk bergaya. Logo dan tulisan pada bahagian hadapan topi ini disulam dan dijahit dengan kemas. Topi ini jarang boleh didapati di pasaran dan anda sebagai peminat/pengumpul jenama Victorinox perlu segera memilikinya. Ia juga khusus untuk pengumpul barangan "rare" dan sebagai koleksi peribadi anda.

Harga: RM 57.00

topi-hitam-victorinoxtopi-hitam-victorinoxtopi-hitam-victorinox