/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: hon angin / air horn "HIGHWAY" HELLA
Model: 3PB005411001
Material: Besi bersadur krom tahan karat
Warna: Krom
Bilangan trumpet: 2 unit
Voltan: 24Volt
Saiz: 41.5 dan 37cm (panjang trumpet)

Diameter trumpet: 8cm
Frekuensi: 300 Hz / 320 Hz
Penggunaan kuasa: 20Watt
Kekuatan bunyi: 115dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: Hella Italia Srl, ITALI


Keterangan: Hon HIGHWAY ini adalah keluaran ASLI dari HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Hon ini dapat menghasilkan bunyi yang "keras" dan kuat, ia mempunyai 2 unit trumpet berwarna krom yang berkilauan, dibuat khusus untuk lori TRAILER atau prime mover atau untuk kenderaan berat komersial. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis angin / air horn.
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover"; SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, IVECO, UD, Volvo, Renault, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon model ini cukup jarang didapati di pasaran dan kualitinya lebih elok berbanding hon angin lori biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Bas, Trak, Bot nelayan atau kenderaan perdagangan lain.

Harga: RM 284.00

nullnullnullnullnull
Posted by: jimbit
3) Jenis: Hon angin (2) TRUMPET HELLA / Air horn
Model: 00300651
Material: Besi dan plastik
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Saiz: Panjang trumpet; 6.48 inci dan 6.14 inci
Frekuensi: 780 Hz / 840 Hz
Voltan: 12Volt

Penggunaan kuasa: 180Watt
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - NYARING / KUAT !
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI, produk berkualiti keluaran HELLA KGaA Hueck & Co. dan merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun silam, ia adalah hon jenis angin / air horn yang dipanggil hon 2 trumpet. Hon HELLA ini merupakan yang nyaring dan kuat, bila dibunyikan boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ia didatangkan sekali dengan 2 unit hon jenis trumpet berlainan saiz dan frekuensi, unit pemampat udara, relay 12volt, tiub plastik, bracket, penyambung Y dan juga nota pemasangan.

Harga: RM 118.00

Untuk kenderaan: motorsikal, kereta, van, trak, lori kecil

hon angin HELLAhon angin HELLAhon angin HELLA
Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - hon angin / air horn
Model: 3PA013410011
Material: Besi & plastik ABS
Warna: hitam
Bilangan trumpet: 1 unit
Saiz: 14.4cm x 20.3cm

Voltan: 12 - 24 Volt
Penggunaan kuasa: 120Watt
Kekuatan bunyi: 115dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI, produk berkualiti buatan HELLA dan merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. ia adalah hon jenis angin / air horn yang digelar hon Scania. Merupakan hon OEM asas untuk lori & bas dengan 1 "trumpet", ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model prime mover seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Renault, Iveco, Volvo, Hino, UD, TATA dan sebagainya. Pakej yang didatangkan didalam kotak termasuk relay 24volt & hon angin.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Bas, Trak, Bot nelayan atau kenderaan perdagangan lain.

Harga: RM 125.00


20181127-hon-angin-scania-hella1.jpg20181127-hon-scania-hella.jpg20181127-hon-angin-scania-hella3.jpg20181127-hon-angin-scania-hella4.jpg
Posted by: jimbit
1) Jenis: Hon krom twintone HELLA
Model: 3FH007728-883
Material: plastik ABS tahan lasak & besi
Warna: Krom
Frekuensi: 410hz / 510hz

Ukuran: 8.6cm (diameter)
Penggunaaan kuasa: 12V
Kekuatan bunyi: 112 dB(A) - KUAT !
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI, produk berkualiti buatan HELLA dan merupakan model keluaran terbaru 2018. Ia berwarna KROM yang berkilauan yang lain dari kebiasaan hon biasa.

Hon ini mempunyai bunyi yang kuat, boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Ini adalah hon terbaik untuk pemandu kenderaan / penunggang motorsikal di luar sana !! Hon ini jarang didapati di pasaran dan agak RARE, dapatkan sementara stok masih ada !

Harga: RM 99.00


Untuk kenderaan: motorsikal, kereta, van, trak, lori kecil

NOTA: Hon jenis ini WAJIB dipasang bersama "relay" untuk menstabil arus kuasa & mengekalkan kualiti bunyi. "Relay" dijual berasingan.
hon krom twintone hellahon krom twintone hellahon krom twintone hella
Posted by: jimbit
Saksikan video hon kenderaan keluaran HELLA untuk mereka yang tercari-cari hon yang kuat (118 dB !) dan berkualiti tinggi. Hon yang kelihatan bergaya untuk kereta anda, menjadi kegemaran ramai peminat di Amerika, Eropah dan di seluruh dunia. Semestinya produk TERBAIK dari HELLA KGaA Hueck & Co. Jerman...

https://www.youtube.com/watch?v=cE6o62ca9-o

null
Posted by: jimbit
2) Jenis: Hon sharp tone HELLA
Model: 3BB922000-731
Material: Besi
Warna: Kombinasi hitam, biru dan kuning
Frekuensi: 415hz / 350hz
Penggunaaan kuasa: 12V
Kekuatan bunyi: 115 dB(A) - TAJAM & NYARING !
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI keluaran HELLA, warna kuning padanya menyerlah dan memberi daya tarikan pada kenderaan anda, ia tampak stylo dan "garang" walau kemana destinasi anda !! Hon ini merupakan yang nyaring dan kuat, bila dibunyikan, boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Ini adalah hon terbaik untuk pemandu kenderaan / penunggang motorsikal di luar sana !! Hon ini jarang didapati di pasaran dan agak RARE, ia cukup terkenal di kalangan pemilik kenderaan di USA dan Eropah dan menjadi gaya terbaru di sana !!

Untuk kenderaan: Motorsikal, Trak, Kereta (SUBARU, Proton, Perodua, Toyota, Honda, Mercedes, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Nissan, Volvo dan sebagainya )

Harga: RM 115.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-hon-sharp-tone-hella/

hon-hella-sharp-tone-kuninghon-hella-sharp-tone-kuninghon-hella-sharp-tone-kuning
Posted by: jimbit
1) Jenis: Hon super tone HELLA
Model: 3AG 003 399-801
Material: Besi
Warna: Kombinasi hitam dan merah
Frekuensi: 500hz / 300hz
Penggunaaan kuasa: 12V
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - KUAT dan NYARING !
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Hon HELLA ini adalah ASLI, produk berkualiti buatan HELLA dan merupakan yang paling nyaring dalam kelasnya, bila dibunyikan, boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Hon jenis ini nampak cukup stylo dan "garang" bila di pasang pada kenderaan anda, kenderaan anda akan jadi perhatian ramai bila dipasang, apa lagi ditunggu ? Hon jenis ini cukup terkenal di kalangan pemilik kenderaan di USA dan Eropah, hon ini jarang terdapat di pasaran dan agak rare. Dapatkan ia hari ini juga !!

Untuk kenderaan: motorsikal, kereta, van, trak (SUBARU, Mitsubishi, Proton, Volkswagen, Honda, Nissan, Toyota dan sebagainya !)

Harga: RM 132.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-hon-super-tone-hella/


hon-merah-supertone-hellahon-supertone-hellahon-merah-supertone-hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: HELLA - hon angin / air horn lori TRAILER
Model: 3PA004206041
Material: Besi tahan karat
Warna: Kelabu
Bilangan trumpet: 1 unit
Saiz: 31.1cm x 9cm x 9.7cm x 11.9cm
Voltan: 24 Volt
Tekanan (dari/hingga): 6 / 8,3 BAR
Frekuensi: 400 Hz
Penggunaan kuasa: 35Watt
Kekuatan bunyi: 118dB (KUAT dan KERAS !)
Buatan: JERMAN

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang "keras" dan kuat, Trumpet hon ini berwarna kelabu, ia dikhususkan untuk lori TRAILER atau "prime mover" atau untuk kenderaan komersial. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn".
Kenderaan yang ingin dipasang hon jenis ini WAJIB mempunyai tangki pemampat udara bersaiz besar. Ia boleh dipasang pada pelbagai model "prime mover" seperti SCANIA, MAN, DAF, Mercedes Benz Actros, Daewoo, Volvo, Kenworth, Hino, HICOM Handalan, TATA dan sebagainya. Hon ini adalah "rare" dan TERBAIK berbanding hon trumpet biasa yang ada di pasaran.

Untuk kenderaan: Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Trak, Bot nelayan, Keretapi, Kapal

Harga: RM 225.00
hella-air-horn-lori
hon-lori-scania
Posted by: jimbit
4) Jenis: Hon udara (3) TRUMPET HELLA / Air horn
Model: 3PD003001-981
Material: Besi dan plastik
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Bilangan trumpet: 3 unit
Saiz: Panjang trumpet; 15.8cm, 16.6cm, 21.7cm
Frekuensi: 600 Hz / 795 Hz / 840 Hz
Voltan: 12V
Penggunaan kuasa: 240Watt
Kekuatan bunyi: 118 dB(A) - NYARING / KUAT !

Keterangan: Hon HELLA ini merupakan yang nyaring dan kuat, ia mempunyai 3 unit trumpet bila dibunyikan boleh membuatkan kenderaan lain segera memberi laluan / mendengar hon anda. Warna dan rekabentuk hon ini juga sangat menarik dan sangat menyerlah. Ini adalah hon jenis udara atau "air horn". Ia didatangkan sekali dengan 3 unit hon jenis trumpet yang berlainan saiz dan frekuensi, unit pemampat udara, relay, dan juga nota pemasangan.trumpet horn

Untuk kenderaan: Motor, Trak, Kereta, Van, MPV, Lori, Bot

Harga: (HABIS; DIHENTIKAN PENGELUARAN !)
hella air horn 3 trumpethella-hon-3-trumpet