/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu limpah / spotlight 450 HELLA
Model: 1FE358154041
Struktur bahan: Aluminium
Warna: hitam
Jenis mentol: LED
Jumlah LED: 15
Kuasa lampu: 75Watt
Voltan lampu: 10 - 30Volt

Warna lampu: PUTIH
Kuasa cahaya: 3000 Lumens
Jarak cahaya: 350 meter
Berat: 917 gram (sebiji)
Ukuran: 16.2 x 10.6 x 5.6 sentimeter
pengiktirafan: menepati piawaian ECE R10 ECE R112 CISPR25 CLS 4 CE IP67 IP69K
Keluaran: HELLA KGaA Hueck & Co. JERMAN
buatan: china

Keterangan: Lampu limpah / spotlight dengan teknologi LED ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA. Lampu dengan struktur bahan aluminium yang padu ini dibuat khusus untuk kenderaan ringan dan kenderaan komersial dimana ia menggunakan teknologi LED yang TERANG (3000 LUMENS) lampu bukaan LEBAR dan tahan lama berbanding penggunaan mentol. Lampu didatangkan bersama penutup plastik di hadapan berwarna hitam dengan logo HELLA.

Lampu ini adalah tahan lasak dan kalis air dalam segala keadaan (piawaian antarabangsa IP67 dan IP69K). Ia boleh dipasang pada bahagian atas bumbung kenderaan bumper hadapan sisi kenderaan atau di mana yang anda inginkan. Ia TERBAIK digunakan juga sebagai LAMPU LIMPAH / membantu lampu utama ketika memandu dalam perjalanan jarak jauh yang gelap gelita atau di hutan rimba. DISYORKAN untuk pelbagai kenderaan berat / ringan seperti lori trailer bas jengkaut kren bot van lori sampah trak 4x4 kereta dan sebagainya. Terbukti & diuji pemandu ketika lumba Rally Paris-Dakar di gurun dan World Rally Championship (WRC) !

NOTA: Lampu ini dijual sepasang (2 biji). Pemasangan lampu ini wajib dipasang bersama relay untuk kestabilan kuasa !


Harga: RM 549.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/hella-lampu-limpah-spotlight-450-led-3000-lumen/

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu limpah / spotlight HELLA
Model: 1F7357200001
Material: Aluminium
Warna: hitam
Jenis mentol: LED
Jumlah LED: 1
Kuasa lampu: 20Watt
Voltan lampu: 10 - 30Volt
Warna lampu: PUTIH
Kuasa cahaya: 1080 Lumens

Jarak cahaya: 529 meter
Berat: 1.2 kilogram (sebiji)
Ukuran: 17.78 x 10.6 sentimeter
pengiktirafan: menepati piawaian SAE, ECE
Keluaran: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN
buatan: china

Keterangan: Lampu limpah / spotlight dengan teknologi LED ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA. Lampu dengan struktur bahan aluminium yang padu ini dibuat khusus untuk kenderaan ringan dan kenderaan komersial dimana ia menggunakan teknologi LED yang TERANG (1080 LUMENS), lampu bukaan LEBAR dan tahan lama berbanding penggunaan mentol.

Lampu ini adalah tahan lasak dan kalis air dalam segala keadaan (piawaian antarabangsa SAE dan ECE). Ia boleh dipasang pada bahagian atas bumbung kenderaan, bumper hadapan, sisi kenderaan atau di mana yang anda inginkan. Ia TERBAIK digunakan juga sebagai LAMPU LIMPAH / membantu lampu utama ketika memandu dalam perjalanan jarak jauh yang gelap gelita atau di hutan rimba. DISYORKAN untuk pelbagai kenderaan berat / ringan seperti lori trailer, bas, jengkaut, kren, bot, van, lori sampah, trak 4x4, kereta dan sebagainya. Terbukti & diuji pemandu ketika lumba Rally Paris-Dakar di gurun dan World Rally Championship (WRC) !

NOTA: Pemasangan lampu ini wajib dipasang bersama relay untuk kestabilan kuasa !

Harga: RM 509.00 - (sepasang; 2 biji)

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu spotlight / Worklight S2500 HELLA
Model: 1GA357106022
Material: Aluminium
Warna: hitam
Jenis mentol: LED
Jumlah LED: 16
Kuasa lampu: 25Watt
Voltan lampu: 10 - 30Volt

Warna lampu: PUTIH
Kuasa cahaya: 2500 Lumens
Jarak cahaya: 300 meter
Berat: 675gram (sebiji)
Ukuran: 10.8 x 4.8 sentimeter
pengiktirafan: menepati piawaian IP6K9K, ECE R10, ECE R23
Keluaran: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN
buatan: china

Keterangan: Lampu spotlight / worklight dengan teknologi 16 LED ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA. Lampu dengan struktur bahan aluminium yang padu ini dibuat khusus untuk kenderaan ringan dan kenderaan komersial dimana ia menggunakan teknologi LED yang LEBIH TERANG (2500 LUMENS), lampu bukaan LEBAR dan tahan lama berbanding penggunaan mentol.

Lampu ini adalah tahan lasak dan kalis air dalam segala keadaan (piawaian antarabangsa IP6K9K, ECE R10, ECE R23). Ia boleh dipasang pada bahagian atas bumbung kenderaan, bumper hadapan, sisi kenderaan atau di mana yang anda inginkan. Ia TERBAIK digunakan juga sebagai LAMPU LIMPAH ketika kerja pemunggahan kargo, perladangan, pembalakan, kerja bengkel, kerja pembinaan untuk pelbagai kenderaan berat / ringan seperti lori trailer, bas, jengkaut, kren, bot, van, lori sampah, trak 4x4 dan sebagainya. DISYORKAN untuk mereka yang memandu di jalan gelap gelita dan di rimba raya ! Terbukti & diuji pemandu lori ketika lumba Rally Paris-Dakar di gurun berdebu !

HARGA: RM 419.00 (sepasang; 2 biji)

NOTA: Lampu ini WAJIB dipasang bersama relay untuk kestabilan kuasa !


nullnullnullnull


1) Jenis: lampu kabus Comet FF300 HELLA
Model: 1FB007892071
Material: plastik ABS tahan lasak
Warna: kelabu
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55Watt
Voltan mentol: 12Volt
Warna lampu: KUNING
Jarak cahaya: 300 meter
Ukuran: 19.1 x 9.3 x 9.5 sentimeter
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN


Keterangan: Lampu kabus/spotlight berbentuk BUJUR dengan cahaya KUNING ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman. Lampu model ini menjadi pilihan pemilik kenderaan kecil dan besar di serata dunia kerana saiznya sederhana besar dan kelihatan stylo. Sangat DISYORKAN untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus / ketika hujan lebat / jalan gelap / jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial.

Ia membantu lampu utama kenderaan di kala penglihatan hadapan kurang jelas & cukup terang berbanding lampu kabus biasa di pasaran. Ia boleh dipasang pada bumper hadapan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Lampu kabus/spotlight yang RARE dan jarang didapati di pasaran ini cukup TERBAIK untuk kegunaan anda dari pengeluar terulung produk automotif Jerman !!

Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Bas, Lori

Harga: RM 180.00 - sepasang (2 biji)

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus Comet FF200 HELLA
Model: 1N4149505017
Material: plastik ABS tahan lasak
Warna: kelabu
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55Watt
Voltan mentol: 12Volt
Warna lampu: KUNING
Jarak cahaya: 300 meter
Ukuran: 14.4 x 7.6 sentimeter
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN

Keterangan: Lampu kabus/spotlight dengan cahaya KUNING ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman. Lampu model ini menjadi pilihan pemilik kenderaan kecil dan besar di serata dunia kerana saiznya yang agak kecil dan kelihatan stylo. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/ketika hujan lebat/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial.

Ia membantu lampu utama kenderaan di kala penglihatan hadapan kurang jelas & cukup terang berbanding lampu kabus biasa. Ia boleh dipasang pada bumper hadapan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Lampu kabus/spotlight yang RARE dan jarang didapati di pasaran ini cukup TERBAIK untuk kegunaan anda dari pengeluar terulung produk automotif Jerman !!

Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Bas, Lori

Harga: RM 180.00 (sepasang; 2 biji)

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus Classic 105 HELLA
Model: 1FO001430-051
Material: Kaca dan besi
Warna: Krom
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Voltan mentol: 12V
Ukuran: 13.2 x 12.6 sentimeter
Buatan: JERMAN


Keterangan: Lampu kabus berwarna krom berkilau ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman. Ia merupakan model keluaran lama tahun 1990an yang tidak lagi dikeluarkan. Lampu model ini menjadi pilihan pemilik kereta MINI Cooper & MINI Countryman di serata dunia kerana saiznya yang kecil tetapi nampak stylo dan begitu menyerlah. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia cukup terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Dapatkan produk RARE & TERBAIK dengan kualiti Jerman dari HELLA hari ini !!

NOTA: Harga ialah untuk sepasang (2 biji). Lampu ini WAJIB dipasang bersama RELAY (dijual berasingan !).

Untuk kenderaan: Motorsikal, Kereta, Trak, Bas, Lori, Trailer

Harga: RM 410.00 (Sepasang; 2 unit)

nullnullnullnull3) Jenis: lampu kabus HELLA FF75
Model: 1FA008284011
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H7
Kuasa mentol: 55 Watt

Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 15.6 x 9.8 x 5.4 cm
Jarak suluhan: sehingga 270 Meter !
Pengiktirafan: SAE / ECE
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN

Keterangan: lampu kabus/lampu sorot ini adalah ASLI, merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Model HELLA ini merupakan produk yang memenangi anugerah Industri AIA, ia terbaik dan berkualiti. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Reflector lampu ini diperbuat dari bahan MAGNESIUM yang menghasilkan cahaya lebih terang berbanding lampu kabus biasa/jenama lain disamping ia tahan pada haba panas melampau dari cahaya mentol. Ia boleh dipasang pada bumper hadapan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda mahukan. Model yang DISYORKAN buat mereka yang tercari-cari lampu kabus bentuk yang kecil tetapi cahaya yang terang !

Untuk kenderaan: motorsikal, kereta, trak, lori, traktor, jentolak, trailer

RM 337.00 (sepasang; 2 unit)

nullnullnullnull


1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA Comet 450
Model: 1FB005.860-263
Material: Kaca dan plastik ABS
Warna lampu: KUNING
Kuasa mentol: 55 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 16.1 X 9 sentimeter
Jarak suluhan: sehingga 280 meter !
Pengiktirafan: SAE / ECE
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: lampu kabus/lampu sorot berwarna KUNING ini adalah ASLI, merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/ketika hujan lebat/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia membantu lampu utama kenderaan di kala penglihatan hadapan kabur & cukup terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, jentolak, keretapi, Bot

Harga: RM 245.00 (sepasang; 2 unit)

20181122-lampu-kabus-spotlight-comet450-hella1.jpg20181122-kereta-spotlight4.jpg20181122-lampu-kabus-spotlight-comet450-hella2.jpg20181122-lampu-kabus-spotlight-comet450-hella3.jpg


8) Jenis: Penutup lampu kabus HELLA
Model: 32801300
Material: plastik ABS
Warna: putih
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.

Keterangan: Penutup lampu kabus / spotlight ini adalah ASLI, merupakan produk berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Ia dibuat khusus untuk lampu kabus HELLA Comet 500 / 500FF atau lampu bersaiz diameter 16.3 cm dari sebarang jenama. Penutup dengan logo Hella besar dihadapan ini berfungsi untuk melindungi kaca lampu dari terkena batu atau apa-apa objek. Buat mereka yang kehilangan penutup lampu kabus keluaran asal Hella, disyorkan memilikinya jua.

HARGA: RM 35.00 - SEUNIT

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA Rallye 1000
Model: 1F7004.700-031 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik ABS tahan lasak
Jenis mentol: H2
Kuasa mentol: 100 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 18.6 x 8.8 cm
Jarak suluhan: 570 meter (Throw Flood) dan 900 meter (Throw Spot)
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co., JERMAN


Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah ASLI, merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Model Rallye 1000 telah digunakan bertahun lamanya pada kenderaan lumba Rally dunia seperti WRC dan Paris-Dakar serta Camel Trophy dan telah terbukti kualitinya. Model Rallye 1000 adalah bersaiz besar berbanding spotlight biasa, ia TERBAIK kerana jarak suluhannya lebih jauh sehingga 900 meter (throw spot). Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus / jalan gelap / jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia cukup terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia diperbuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo".

Harga: RM 514.00 (sepasang; 2 unit) - EOL

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, jentolak, keretapi, Bot

lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 1000lampu kabus spotlight Hella Rallye 10001) Jenis: lampu kabus HELLA MICRO DE
Model: 1NL008090821 (lampu putih)
Material: Kaca, plastik ABS tahan lasak dan besi
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 14 x 6.6 cm

Jarak suluhan: sehingga 40 meter
Pengiktirafan: ECE/SAE, TUV
Buatan: JERMAN


Keterangan: lampu kabus HELLA MICRO DE ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman, pengeluar peralatan automotif terkemuka di dunia. Ia TERBAIK untuk anda yang kerap membuat perjalanan jarak jauh & memandu di jalan berkabus / ketika hujan lebat / jalan gelap / jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Komponen dalaman dan "reflector' menggunakan bahan berkualiti Magnesium. Produk ini sangat DISYORKAN dipasang di sisi pada motorsikal terutama jenis Multipurpose; BMW GS, Kawasaki Versys, KTM, Triumph Tiger, Honda Africa Twin, Suzuki V-strom, Ducati Multistrada, ia akan membantu pencahayaan lampu utama dan nampak lebih "stylo". Model lampu kabus ini mendapat sambutan menggalakkan dari pemilik motorsikal Multipurpose dan kereta di USA & Eropah kerana kualitinya yang tidak dapat disangkal lagi. Dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!

Untuk kenderaan: Motorsikal, Kereta, Trak, Lori, Trailer

Harga: RM 423.00 (sepasang; 2 unit)

lampu kabus spotlight Hellalampu kabus spotlight Hellalampu kabus spotlight Hellalampu kabus spotlight Hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu kabus Comet FF200 HELLA
Model: 1F4007893851
Material: plastik ABS tahan lasak
Warna: kombinasi putih & kelabu
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55Watt
Voltan mentol: 12Volt
Warna lampu: Putih
Jarak cahaya: 400 meter
Ukuran: 14.4 x 7.6 sentimeter
Buatan: JERMAN


Keterangan: Lampu kabus/spotlight dengan cahaya putih ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman. Lampu model ini menjadi pilihan pemilik kenderaan kecil dan besar di serata dunia kerana saiznya yang agak kecil dan kelihatan stylo. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/ketika hujan lebat/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia membantu lampu utama kenderaan di kala penglihatan hadapan kurang jelas & cukup terang berbanding lampu kabus biasa. Ia boleh dipasang pada bumper hadapan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Lampu kabus/spotlight yang RARE dan jarang didapati di pasaran ini cukup TERBAIK untuk kegunaan anda dengan kualiti automotif Jerman !!

Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Bas, Lori

Harga: RM 180.00 (Sepasang; 2 unit)
lampu-kabus-spotlight-ff200-hellalampu-kabus-spotlight-ff200-hellalampu-kabus-spotlight-ff200-hella1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA JUMBO 320FF
Model: 1FE0087730412 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Buatan: JERMAN
Jenis mentol: H7
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V / 24V
Ukuran: 9.6 x 5.5 x 4.2 inci
Jarak suluhan: sehingga 460M !

Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah berbentuk empat segi bujur, ia TERBAIK. Ini adalah lampu kabus gred PREMIUM sesuai untuk mereka yang mencari kelainan. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo". Untuk anda yang mencari lampu kabus yang mempunyai jarak suluhan yang jauh dan lebar, model ini adalah sangat disyorkan.

Untuk kenderaan: Kereta, Jip, Bulldozer, Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Bas, Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 436.00 (1 unit)

hella-spotlight-jumbo 320
hella-jumbo 320
hella-jumbo 320
hella-jumbo 3201) Jenis: lampu kabus Comet FF100 HELLA
Model: 1FA007891-101
Material: plastik ABS tahan lasak
Warna: kombinasi putih & kelabu
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V
Warna lampu: Kuning
Jarak cahaya: 290 meter
Ukuran: 15.4 x 7.9 sentimeter
Buatan: JERMAN

Keterangan: Lampu kabus berwarna putih dengan cahaya kuning ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA Jerman. Lampu model ini menjadi pilihan pemilik kenderaan kecil dan besar di serata dunia kerana saiznya yang kecil dan kelihatan stylo. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/ketika hujan lebat/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia membantu lampu utama kenderaan di kala penglihatan hadapan kabur & cukup terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Lampu kabus/spotlight yang RARE dan jarang didapati di pasaran ini cukup TERBAIK untuk kegunaan anda dengan kualiti automotif Jerman !!

Untuk kenderaan: Motorsikal, Kereta, Trak, Bas, Lori, Trailer

Harga: RM 176.00 (Sepasang; 2 unit)

lampu-kabus-spotlight-ff100-hellalampu-kabus-spotlight-ff100-hellalampu-kabus-spotlight-ff100-hella2) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA 500FF
Model: 1F4005750941 (lampu putih)
Material: Kaca dan plastik ABS
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Kuasa mentol: 55 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 16.3 X 6.7 sentimeter
Jarak suluhan: sehingga 300 meter !
Pakej diberi: Lampu & penutup (2 biji), wayar, mentol H3 Hella, Suis, Relay Hella, braket
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.


Keterangan: lampu kabus/lampu sorot ini adalah ASLI, merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang merupakan pengeluar produk automotif terkemuka dari JERMAN lebih 100 tahun lampau. Ia tahan pada suhu melampau dan didatangkan sekali dengan penutup lampu pada cerminnya. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Reflector lampu ini dilapisi aluminium vapor yang menghasilkan cahaya lebih terang berbanding lampu kabus biasa. Boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta stylo.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, Bulldozer, keretapi, Bot

Harga: RM 324.00 (sepasang; 2 unit)

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/lampu-kabus-spotlight-hella-500ff/

lampu-kabus-spotlight-hella-500fflampu-kabus-spotlight-hella-500fflampu-kabus-spotlight-hella-500ff


4) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA 700FF
Model: 010032801 (lampu putih)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Voltan mentol: 12V
Ukuran: 3.4 x 7.3 x 8.5 inci
Jarak suluhan: sehingga 400 meter dengan cahaya "bukaan lebar"

Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah bersaiz besar berbanding spotlight biasa, ia TERBAIK kerana biasan dan "bukaan" suluhannya lebih lebar dan terang berbanding lampu kabus biasa. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada bumper depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo".

Harga: RM 376.00 (sepasang; 2 unit)
lampu-kabus-spotlight-700ff-hellalampu kabus spotlight hella 700ff offroadlampu-kabus-spotlight-700ff-hella
Posted by: jimbit
2) Jenis: lampu kabus / lampu pemanduan HELLA DynaView Evo2
Model: 1N0009295801
Material: Kaca, plastik dan besi
Warna lampu: putih
Jenis mentol: H7
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V
Jenis Reflector: Magnesium
Berat: 1.4kg
Ukuran: 25.2 x 19.2 x 12.6 cm
Aksesori termasuk: 2 lampu, Wayar "harness", 1 IntelliBeam G-Sensor, Suis
Buatan: JERMAN


Keterangan: Ini adalah lampu kabus / lampu pemanduan "PINTAR" keluaran HELLA, ia ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti. Lampu ini dikawal oleh "IntelliBeam G-Sensor" yang melaraskan cahaya mengikut persekitaran pergerakan kenderaan. Ia membantu lampu utama kenderaan anda di samping mengurangkan "blind spot". Ia sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan. Dapatkan produk berkualiti HELLA ini hari ini !!

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Trailer

Harga: RM 1 205.00 (sepasang; 2 unit)
lampu-kabus-dynaview-evo2-hellalampu-kabus-dynaview-evo2-hellalampu-kabus-dynaview-evo2-hella1) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA JUMBO 220
Model: 1FE006300121 (lampu putih kekuningan)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V / 24V
Ukuran: 24.2 x 13.3 x 8.9cm
Buatan: JERMAN
Jarak suluhan: sehingga 470M !

Keterangan: lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah berbentuk empat segi, ia TERBAIK. Ini adalah lampu kabus gred PREMIUM sesuai untuk mereka yang mencari kelainan. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo". Untuk anda yang mencari lampu kabus yang mempunyai jarak suluhan yang jauh dan lebar, model ini adalah sangat disyorkan.

Untuk kenderaan: Kereta, Jip, Bulldozer, Lori TRAILER, Lori kargo, Lori kontena, Lori buah, Lori Sejuk beku, Lori simen, Lori "low loader", Bas, Trak, Bot nelayan, Keretapi

Harga: RM 272.00 (1 unit)

hella-spotlight-jumbo 220
hella-spotlight-jumbo 220
hella-jumbo-220


0) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA Comet 550
Model: 1FD005700301 (lampu putih)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Jenis mentol: H3
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V
Ukuran: 9.6 (tinggi) x 8.25 (tebal) x 19.5 (lebar) cm
Jarak suluhan: sehingga 250M !
Buatan: JERMAN

Keterangan: Lampu kabus/spotlight HELLA ini adalah ASLI, berbentuk empat segi, ia TERBAIK. Ini adalah lampu kabus gred PREMIUM sesuai untuk mereka yang mencari kelainan. Ia SANGAT disyorkan untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial. Ia sangat terang berbanding lampu kabus biasa / jenama lain. Ia boleh dipasang pada "bumper" depan atau pada bahagian atas bumbung atau di mana yang anda inginkan. Ia dibuat dari plastik ABS yang tahan lasak dan nampak moden serta "stylo".

Harga: RM 144.00 (1 unit)
hella-lampu-kabus-spotlight-comet-550
hella-lampu-kabus-spotlight-comet-550
hella-lampu-kabus-spotlight-comet-550


2) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA FF50

Harga: RM 378.00 (sepasang; 2 unit)
Hella spotlight FF50lampu-kabus-ff50-hella


3) Jenis: lampu kabus/spotlight HELLA comet 500
Model: 1f4005750413 (lampu putih)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Kuasa mentol: 55W
Pilihan mentol: 12V / 24V
Ukuran: 16.3 X 17.5 cm
Jarak suluhan: sehingga 300M !


Keterangan: lampu kabus/lampu sorot HELLA ini merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang mendapat permintaan tinggi. Ia tahan pada suhu melampau dan didatangkan sekali dengan penutup lampu cerminnya. Sesuai untuk anda yang kerap memandu di jalan berkabus/jalan gelap/jalan di hutan atau untuk kenderaan komersial; lori, bas, trak, jip dan kereta persendirian.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, Bulldozer, keretapi, Trailer

Harga: RM 138.00 (seunit)
lampu-kabus-comet-500-hellalampu-kabus-comet-500-hellalampu-kabus-comet-500-hella3lampu-kabus-comet-500-hella-trak1) Jenis: lampu carian/lampu sorot HELLA (jenis tangan)
Model: 1H5998502-002 (S) (lampu putih)
Material: Kaca dan plastik
Warna: Kombinasi hitam dan putih jernih
Kuasa mentol: 55W dan 100W
Bilangan mentol: 2 (diberi percuma)
Pilihan mentol: 12V / 24V
Panjang kabel: 3.5m
Ukuran: 165MM X 154MM
Jenis suluhan: Jarak dekat dan jarak jauh
Jarak suluhan: sehingga 500M !
Buatan: Austria
Keterangan: lampu carian/lampu sorot HELLA ini merupakan produk terbaik dan berkualiti HELLA yang mendapat permintaan tinggi. Ia sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan sukan lasak trak 4WD di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/kapal nelayan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Ia boleh disambungkan kepada pencucuh rokok di dalam kenderaan anda atau menggunakan soket DIN/ISO.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, Bulldozer, keretapi, Trailer, Bot, Kapal, Helikopter

Harga: RM 738.00
Hella handheld spotlight
Hella handheld search and rescue light
Hella search and rescue light