/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu mata arah / BEACON lori HELLA
Model: 2XD013979001
Material: plastik ABS tahan lasak & polikarbonat
Jenis mentol: LED
Kuasa: 10Watt
Voltan: 10 - 30Volt
Warna lampu: OREN
Ukuran: 16.5 x 11.8 sentimeter

pengiktirafan: menepati piawaian IP 67 dan IPX9K
Buatan: HELLA Romania SRL, Ghiroda, Romania

Keterangan: Lampu mata arah / beacon ini adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA. Lampu ini dibuat khusus untuk kenderaan berat sebagai tanda amaran agar pengguna lain berwaspada dan sebagai mematuhi peraturan operasi untuk kenderaan komersial. Ia menggunakan teknologi LED yang LEBIH TERANG dan tahan lama berbanding penggunaan mentol.
Lampu mata arah ini adalah tahan lasak dan kalis air dalam segala keadaan (piawaian IP67 & IPX9K). Ia boleh dipasang pada bahagian atas bumbung kenderaan, papan pemuka, trailer atau di mana yang anda inginkan. Ia TERBAIK digunakan untuk kenderaan berat / komersial seperti lori trailer, bas, jengkaut, bas, kren, bot, van dan sebagainya.
Lampu mata arah yang RARE dan jarang didapati di pasaran ini cukup TERBAIK untuk kegunaan anda dari pengeluar terulung produk automotif HELLA Jerman !!

Harga: RM 274.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu brek ketiga LED Matrix HELLA
Model: 2DA959192001
Material: plastik
Penggunaaan kuasa: 12V
Kuasa LED: 2 watt
Ukuran: 17 X 6.5 sentimeter
Buatan: HELLA-New Zealand limited, Auckland, New Zealand

Keterangan: Lampu brek ketiga ini adalah ASLI dengan kualiti PREMIUM dan dikeluarkan oleh HELLA New Zealand. Lampu brek HELLA LED Matrix ini dibuat khusus untuk dilekatkan pada cermin bahagian belakang kenderaan. Cahaya darinya cukup terang dan jelas kerana ia menggunakan teknologi LED yang diketahui mempunyai kelebihan; jangka hayat lebih panjang, penggunaan kuasa yang rendah, cahaya/warna konsisten, tiada masalah mentol terbakar. Pemasangan lampu brek HELLA ini pada kenderaan anda sebenarnya membantu agar kenderaan lain yang mengekori bahagian belakang kenderaan anda agar lebih berhati-hati dan berwaspada pada tahap tertinggi ! Lampu brek ini didatangkan dengan pita pelekat jenis 3M yang melekat dengan baik. Lampu ini sangat disyorkan pemilik kereta sedan klasik / mereka yang ingin menukar kepada lampu brek ketiga dari kualiti TERBAIK. Lampu ini menepati piawaian pihak berkuasa di Australia dan New Zealand (NZ Standards 5641: 1989). Lampu jenis ini jarang didapati di pasaran sini dan sangat RARE !!!

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, lori kecil

Harga: RM 215.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: lampu brek proton satria GTI HELLA
Model: 2NE006609017
Material: plastik ABS tahan lasak
Warna: Kombinasi hitam dan merah
Kuasa mentol: 5 Watt
Voltan mentol: 12 Volt
Ukuran: 4 x 1.7 x 2.7 inci
Buatan: Hella FINLAND


Keterangan: Ini adalah lampu brek / lampu statik yang merupakan produk TERBAIK dan berkualiti buatan HELLA, pengeluar peralatan automotif terkemuka di dunia. Ia dibuat khusus untuk Proton Satria GTI, Proton Iswara, Proton Putra suatu ketika dahulu untuk pasaran ekspot ke United Kingdom / Australia. Ia adalah ASLI dan merupakan produk TERBAIK dan berkualiti dibuat di kilang HELLA Finland. Ia lebih berkualiti berbanding lampu brek jenama biasa lain, penutup lampu bahagian luar tahan lasak, warna tidak mudah pudar dan tidak terjejas walau dipasangkan lampu secara berterusan ketika sebarang cuaca. Lampu brek ini merupakan produk yang menjadi buruan ramai terutama pemilik kereta Proton Satria GTI, untuk dipasangkan pada bumper kereta bahagian belakang atau atau pada bahagian lain yang diinginkan. Lampu ini akan membantu pencahayaan lampu brek utama, membantu pemandu lain agar nampak kenderaan anda
dengan lebih jelas & sentiasa berwaspada. Lampu ini adalah RARE dan sangat jarang didapati di pasaran hari ini, dapatkan produk berkualiti HELLA hari ini !!

Untuk kenderaan: Kereta, Van, Trak, Lori, Trailer, Jentolak

Harga: RM 105.00 (sepasang; 2 unit)

lampu brek Proton satria GTI HELLAlampu brek Proton satria GTI HELLAlampu brek Proton satria GTI HELLAlampu brek Proton satria GTI HELLA
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu brek ketiga LED Matrix HELLA
Model: 5238
Material: plastik
Penggunaaan kuasa: 12V
Kuasa LED: 2 watt
Ukuran: 17.5 X 6.2 sentimeter
Buatan: New Zealand


kegunaan: Lampu brek ketiga ini adalah ASLI, dari gred PREMIUM dan dikeluarkan oleh HELLA New Zealand. Lampu brek HELLA LED Matrix ini dibuat khusus untuk dilekatkan pada cermin bahagian belakang kenderaan. Cahaya darinya cukup terang dan jelas kerana ia menggunakan teknologi LED yang diketahui mempunyai kelebihan; jangka hayat lebih panjang, penggunaan kuasa yang rendah, cahaya/warna konsisten, tiada masalah mentol terbakar serta mesra alam ! Pemasangan lampu brek HELLA ini pada kenderaan anda sebenarnya membantu agar kenderaan lain yang mengekori belakang anda agar lebih berhati-hati dan berwaspada pada tahap tertinggi ! Lampu brek ini didatangkan dengan pita pelekat jenis 3M yang diketahui terbaik. Lampu ini sangat disyorkan pemilik kereta sedan klasik / mereka yang ingin menukar kepada lampu brek ketiga yang TERBAIK. Lampu ini menepati piawaian pihak berkuasa di Australia dan New Zealand (NZ Standards 5641: 1989). Lampu jenis ini jarang didapati di pasaran sini dan sangat RARE !!!

Untuk kenderaan: Kereta jenis sedan

Harga: RM 215.00

lampu-brek-ketiga-hella-led-matrixlampu-brek-ketiga-hella-led-matrixlampu-brek-ketiga-hella-led-matrix
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu carian/lampu sorot HELLA
Model: 1520
Warna: biru
Kuasa mentol: 100Watt
Bilangan mentol: 1
Pilihan mentol: 12V
Panjang kabel: 2.0 meter
Material: Plastik tahan lasak dan aluminium ("reflector" lampu)
Ukuran: 22.5 X 13.4 X 7.2 sentimeter
Jenis suluhan: Jarak jauh
Jarak suluhan: sehingga 580M !
Buatan: Australia

Keterangan: lampu carian/lampu sorot HELLA ini merupakan produk PREMIUM terbaik dan berkualiti HELLA, dibuat di Australia. Ia sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan sukan lasak trak 4WD di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pembinaan/pengangkutan/kapal nelayan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Ia boleh disambungkan kepada pencucuh rokok di dalam kenderaan. Ia diperbuat dari plastik tahan lasak yang tahan gegaran dan hentakan.

Untuk kenderaan: Kereta, Trak, Lori, Traktor, Bulldozer, keretapi, Trailer, Bot, Kapal, Helikopter

Harga: RM 337.00

lampu-sorot-hellalampu-sorot-hellalampu-sorot-hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu HELLA pelbagai guna
model: 2XM 001 974-271
Kuasa lampu: 27 Lumens (TERANG!)
jenis mentol: LED
Berat: 132gram (dengan bateri)
saiz: 43mm X 113mm
Kuasa: 2 x bateri AA
Material: plastik
Warna: kuning dan putih
Buatan: China
Keterangan: Lampu HELLA pelbagai guna ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Harga: RM 70.00
lampu pelbagai guna HELLA