/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
1) Jenis: lampu suluh SUREFIRE M3LT-S (gred tentera)
Model: M3LT-S
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred NASA
Warna: kelabu
Kuasa lampu: 800 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1.75 jam (800 lumens; kuasa tinggi), 9.5 jam (70 lumes; kuasa rendah)
Bateri: 3 biji CR123A Lithium
Panjang: 8.7 inci
Diameter: 2.50 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat dan jarak jauh (suluhan luas)
Buatan: USA

Keterangan: Ini adalah lampu suluh ASLI keluaran Surefire USA, ia mempunyai saiz diameter hadapan yang lebar, T.I.R. dan LED lampu berkuasa tinggi yang sangat berguna untuk tugas mencari dan menyelamat. Lampu suluh ini juga didatangkan dengan lampu kelip untuk fungsi isyarat. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri.
Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan.

Harga: RM 2 190.00

lampu-suluh-m3lts-surefirelampu-suluh-m3lts-surefirelampu-suluh-m3lts-surefire
1) Jenis: lampu suluh SUREFIRE P1R Peacekeeper
Model: P1R-B-BK
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred NASA
Warna: hitam
Kuasa lampu: 600 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1.75 jam (600 lumens; kuasa tinggi), 46 jam (15 lumes; kuasa rendah)
Bateri: 1 Lithium-ion 18650 boleh cas atau 2 biji CR123A Lithium
Pakej: Pengecas soket AC dan pengecas kenderaan DC
Panjang: 5.5 inci
Diameter: 1.37 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat dan jarak jauh (suluhan luas)
Buatan: USA

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE P1R Peacekeeper ini adalah ASLI, dikhususkan untuk anggota penguatkuasa (Polis, tentera dan seangkatannya). Lampu ini merupakan produk terbaik dan berkualiti SUREFIRE yang mendapat permintaan tinggi. Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri.
Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya lampunya yang cukup terang (600 LUMENS !!) mampu membuatkan penglihatan menjadi "kelam" seketika dan jarak suluhan yang jauh serta lebih "lebar" membuatkan ia sesuai untuk mereka yang terlibat semasa operasi untuk pemantauan dan kerja yang lebih berkesan.
Unit lampu suluh ini didatangkan dalam kotak yang menarik beserta alat pengecas bateri, bateri cas, pengecas AC dari kenderaan / rumah.

Harga: RM 1 123.00

lampu-suluh-p1r-peacekeeper-surefirelampu-suluh-p1r-peacekeeper-surefirelampu-suluh-p1r-peacekeeper-surefire
2) Jenis: Lampu suluh senjata SUREFIRE X300 Ultra
Model: SF-X300U-A-BK
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium
Warna: hitam
Kuasa mentol: 500 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1.5 jam (500 lumens; kuasa tinggi)
Bateri: 2 biji CR123A Lithium (diberi percuma!)
Panjang: 3.6 inci
Berat: 113.3 gram
Diameter: 1.125 inci
Jenis suluhan: Jarak jauh
Buatan: USA

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE X300 Ultra merupakan produk terbaik dan berkualiti SUREFIRE yang mendapat permintaan tinggi. Model ini dibuat khusus untuk di pasang / dilekatkan pada senjata api (pistol, mesingan, senapang). Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat.
Cahaya lampunya yang sangat terang (500 LUMENS!) mampu membuatkan penglihatan musuh menjadi "kelam" seketika dan mampu mengaburi penglihatan musuh di waktu malam / keadaan gelap. Bagi anggota pasukan keselamatan yang tercari-cari model lampu suluh terbaik untuk senjata api, model ini sangat disyorkan !

Harga:
surefire-lampu-suluh-x300-ultra
surefire-lampu-suluh-x300
sure-lampu-suluh-x300
2) Jenis: lampu suluh SUREFIRE UNR Commander
Model: UNR-A-BK
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred NASA
Warna: hitam
Kuasa mentol: 800 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 2.25 jam (800 lumens; kuasa tinggi), 22.75 jam (30 lumes; kuasa rendah)
Bateri: 1 Lithium-ion boleh cas atau 2 biji CR123A Lithium
Panjang: 9.4 inci
Diameter: 1.62 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat dan jarak jauh (suluhan luas)
Buatan: USA

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE UNR Commander ini, dikhususkan untuk anggota penguatkuasa (Polis, tentera dan seangkatannya). Lampu ini merupakan produk terbaik dan berkualiti SUREFIRE yang mendapat permintaan tinggi. Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya lampunya yang sangat terang (800 LUMENS ok !!!) mampu membuatkan penglihatan menjadi "kelam" seketika dan jarak suluhan yang jauh serta lebih "lebar" membuatkan ia sesuai untuk mereka yang terlibat semasa operasi untuk pemantauan dan kerja yang lebih berkesan.
Ia mempunyai suis khas untuk menukar jenis suluhan (termasuk berkelip/strobe). Ia juga mempunyai petunjuk bagi jumlah kuasa bateri yang masih ada. Unit lampu suluh ini didatangkan dalam kotak yang menarik beserta alat pengecas bateri, bateri cas, pengecas AC dari kenderaan / rumah.

Harga: RM 2 490.00
surefire unr commander
suluhan lampu
2) Jenis: lampu suluh SUREFIRE R1 Lawman
Model: R1-A-BK
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium gred NASA
Warna: hitam
Kuasa mentol: 700 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1.75 jam (700 lumens; kuasa tinggi), 5.25 jam (150 lumens; kuasa sederhana), 37 jam (15 lumes; kuasa rendah)
Bateri: 1 Lithium-ion boleh cas atau 2 biji CR123A Lithium
Panjang: 8.1 inci
Diameter: 1.62 inci
Jenis suluhan: Jarak dekat, sederhana dan jarak jauh (suluhan luas)
Buatan: USA

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE R1 Lawman, sesuai dengan namanya dikhususkan untuk anggota penguatkuasa (Polis, tentera dan seangkatannya). Lampu ini merupakan produk terbaik dan berkualiti SUREFIRE yang mendapat permintaan tinggi. Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya lampunya yang sangat terang (700 LUMENS ok !!!) mampu membuatkan penglihatan menjadi "kelam" seketika dan jarak suluhan yang jauh serta lebih "lebar" membuatkan ia sesuai untuk mereka yang terlibat semasa operasi untuk pemantauan dan kerja yang lebih berkesan.

Harga: RM 1955.00
surefire lawman
surefire lawman