/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Topi SUREFIRE
model: HAT-SF-BK
Material: Kapas 100%
Warna: hitam
Buatan: china

Keterangan: Topi ini adalah ASLI, dikeluarkan oleh SUREFIRE LLC California, USA, merupakan pengeluar lampu suluh PREMIUM terulung untuk unit tentera Amerika, Polis, bomba dan penguatkuasa lain. Topi ini sesuai dipakai ketika cuaca panas atau untuk bersantai, disyorkan untuk peminat topi rare. Logo dan tulisan SUREFIRE disulam dan dijahit dengan benang merah lagi kemas pada bahagian hadapan dan belakang topi. Topi ini boleh dilaras mengikut saiz dan keselesaan si pemakai. Untuk peminat produk SUREFIRE, ini merupakan aksesori WAJIB yang perlu dimiliki, dapatkan segera sebagai koleksi anda hari ini !!

Harga: RM 81.00

topi hitam surefiretopi hitam surefiretopi hitam surefire
Posted by: jimbit

2) Jenis: Botol air aluminium SUREFIRE
Model: BTL
Kapasiti: 709 ml
Panjang: 9.8 inci
Diameter: 2.7 inci
Buatan: USA
Warna: hitam dan coklat cerah

Keterangan: Botol air ini diperbuat daripada aluminium dan ia bebas BPA dan selamat diguna sebagai botol minuman. Ia ringan dan tahan lasak. Sesuai diguna untuk mereka yang mahu membawa bekalan minuman semasa bekerja/di sekolah/aktiviti luar atau kemana sahaja. Ia juga bagus untuk peminat SUREFIRE dan pengumpul koleksi barangan "rare".

Harga:
botol-air-surefire4.png

3) Jenis: Sarung/Holster lampu suluh Surefire
Model: V21
Material: Nylon Cordura
Warna: hitam
Untuk kegunaan lampu suluh: SUREFIRE model; 6P, 6PL, 6PX, EB1, G2, G2-LED, G2L-FYL, G2X

Keterangan: Sarung lampu suluh ini dikeluarkan oleh SUREFIRE USA dan ia adalah untuk dipasang pada tali pinggang. Ia dibuat dari Nylon Cordura yang tahan lasak dan menggunakan pelekat jenis Velcro. Ia boleh dimasukkan pada tali pinggang selebar 3 inci. Penggunaan sarung ini memudahkan anda mencapai/menyimpan lampu suluh tanpa perlu dimasukkan ke dalam poket / beg anda.

Harga: RM 75.00
Sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21sarung-lampu-suluh-holster-surefire-v21