1) Jenis: minyak enjin Bel-Ray EXL Mineral 4T
Jenis minyak: PREMIUM MINERAL
Gred: 20W-50
model: 99100
Pengiktirafan: API SM / JASO MA2
Kandungan: 1 liter
Buatan: USA
Kegunaan: Untuk motor enjin 2 dan 4 lejang; motorsikal biasa/cub

Keterangan: Produk ini adalah keluaran BELRAY USA, merupakan pengeluar lagenda produk berasaskan petroleum untuk industri permotoran sejak zaman berzaman. Minyak enjin BELRAY ini adalah jenis PREMIUM mineral, sangat bagus dan sesuai untuk mereka yang mahu menjaga komponen dalaman enjin untuk jangkamasa panjang. Minyak ini adalah pekat, tahan suhu panas enjin yang melampau dan memenuhi
piawaian JASO MA2, ia sesuai untuk anda yang kerap menunggang motorsikal untuk jarak jauh dan dekat. Minyak ini adalah TERBAIK berbanding minyak enjin biasa yang ada di pasaran. Untuk mereka yang mahukan minyak
enjin terbaik untuk motor anda, BELRAY adalah terbaik untuk anda !

Harga: RM 39.00
minyak-enjin-4t-mineral-belrayminyak-enjin-4t-mineral-belray2) Jenis: minyak enjin 4T BELRAY (semi sintetik)
Jenis minyak: SEMI Sintetik
model: 99131
Gred minyak: 20w50
Kandungan: 1 liter
Pengiktirafan: API SM / JASO MA2
Kegunaan: untuk semua enjin motor 4 lejang
Buatan: USA

Keterangan: minyak enjin 4T BELRAY ini adalah dari jenis SEMI SINTETIK iaitu campuran mineral terpilih dan sintetik. Ia sangat bagus dan sesuai untuk mereka yang mahu menjaga komponen dalaman enjin untuk jangkamasa panjang (silinder, "ring"). Minyak ini bagus kerana ia memberi pembakaran sempurna, mengurangkan asap dan memanjangkan jangka hayat enjin dan ia memenuhi piawaian JASO MA2. Untuk mereka yang mahukan minyak enjin 4T terbaik untuk motor anda, BELRAY adalah terbaik untuk anda !

Harga: RM 58.00
belray-minyak-enjin-4t-exp-20w-50
belray-4t-exp-20w-50c.jpg

3) Jenis: minyak enjin 4T EXS BELRAY (sintetik)
Jenis minyak: SINTETIK
model: 99161
Gred minyak: 10w40
Kandungan: 1 liter
Pengiktirafan: API SM / JASO MA2
Kegunaan: untuk semua enjin motor 4 lejang (motorcross/motor berkuasa tinggi)
Buatan: USA

Keterangan: minyak enjin 4T BELRAY ini adalah dari jenis SINTETIK PREMIUM iaitu dari jenis sintetik hidrokarbon. Ia sangat bagus dan sesuai untuk mereka yang mahu menjaga komponen dalaman enjin untuk jangkamasa panjang (silinder, "ring"). Minyak ini bagus kerana ia memberi pembakaran sempurna, mengurangkan asap dan memanjangkan jangka hayat enjin dan ia memenuhi piawaian JASO MA2. Minyal ini dicipta khusus untuk sukan bermotor lasak; motorcross tetapi ia bagus juga untuk motor berkuasa tinggi malah motor biasa / kapchai. Untuk mereka yang mahukan minyak enjin 4T terbaik untuk motor anda, BELRAY adalah terbaik untuk anda !

Harga: RM 95.00
belray-minyak-enjin-4t-exs-10w-40b.jpg
belray-race3.jpg

4) Jenis: minyak enjin 4T BELRAY SCOOTER (semi sintetik)
Jenis minyak: SEMI Sintetik
model: 99429
Gred minyak: 5w40
Kandungan: 1 liter
Pengiktirafan: API SM / JASO MA2
Kegunaan: untuk semua enjin motor skuter/scooter 4 lejang; Skuter Piaggio, SYM, Suzuki, Gilera, Honda, Yamaha, Modenas
Buatan: USA

Keterangan: minyak enjin 4T BELRAY SCOOTER ini adalah dari jenis SEMI SINTETIK iaitu campuran mineral terpilih dan sintetik. Ia sangat bagus dan sesuai untuk mereka yang mahu menjaga komponen dalaman enjin untuk jangkamasa panjang (silinder, "ring"). Minyak ini bagus kerana ia memberi pembakaran sempurna, mengurangkan asap dan memanjangkan jangka hayat enjin dan ia memenuhi piawaian JASO MA2. Untuk mereka yang mahukan minyak enjin 4T terbaik untuk motor skuter anda, BELRAY adalah terbaik untuk anda !

Harga: RM 58.00
belray-scooter-4t-semi-5w-40a.jpg
skuter-piaggio-harimau-malaya