/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu suluh kepala / headlamp Coleman
Model: 2000034225
Warna lampu: lampu putih
Material: plastik ABS
Warna: kelabu
Kuasa mentol: 200 Lumens
Jenis mentol: LED
Ukuran: 5 x 7.5 x 4 cm
pengiktirafan: menepati piawaian IPX-4
Penggunaan bateri: 6 jam (200 lumens; kuasa tinggi), 200 jam (2 lumens; kuasa rendah)
Jarak cahaya: 100 meter

Berat: 70 gram
Bateri: 3 biji bateri saiz AAA (diberi percuma!)
Jenis suluhan: Jarak dekat, jarak jauh
Pengeluar: Coleman Japan Co., Ltd. Tokyo, Jepun
buatan: china

Keterangan: lampu suluh model ini adalah edisi untuk pasaran Jepun, untuk dipasang pada kepala iaitu jenis headlamp, ia adalah ASLI keluaran dari Coleman Japan Co., Ltd. Syarikat induk Coleman Company, Inc. diasaskan oleh William Coffin Coleman pada tahun 1900 berpengkalan di Chicago, Amerika Syarikat. Keistimewaan lampu ini, ia menggunakan teknologi "Battery Guard" yang menghalang bateri dari "aktif" setelah di matikan lampu seperti kebiasaan lampu biasa lain. Sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam, JPJ, APMM) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya lampunya yang terang (200 lumens) serta jarak cahaya suluhan sehingga 100 meter memberi anda penglihatan yang jelas di persekitaran anda disamping menepati spesifikasi IPX4. Jenama lampu suluh kepala yang mampu milik & berbaloi untuk dimiliki buat semua insan di dunia !!

Harga: RM 160.00

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
5) Jenis: Alat serbaguna COLEMAN
model: 200007841
Ukuran: 15.88 x 6.35 x 1.6 sentimeter (tanpa dilipat)
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: Hitam dan kelabu
Buatan: China
Bilangan alatan: 13 jenis

Keterangan: Ini adalah alat serbaguna ASLI mampu milik keluaran COLEMAN, sebuah syarikat pengeluar produk rekreasi terkenal dari USA yang memulakan perusahaan semenjak tahun 1900. Alatan serbaguna COLEMAN ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan/maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Ia didatangkan sekali dengan sarung kecil bercop "COLEMAN" yang menarik. Jika anda sangat mengimpikan alat serbaguna dengan kewangan yang terhad, pilihlah COLEMAN ini ya !!

Harga: RM 54.00

Ia mempunyai 13 jenis alatan serbaguna:

1. pisau besar
2. pisau kecil
3. pembuka botol
4. pembuka tin
5. pemutar skru biasa besar
6. pembuka tutup botol
7. pemutar skru philip
8. pemotong wayar
9. pemutar skru biasa sederhana
10. kikir
11. pengopek
12. playar
13. penyiang sisik ikan

alat-serbaguna-colemanalat-serbaguna-colemanalat-serbaguna-coleman
Posted by: jimbit
1) Jenis: Khemah sundome COLEMAN - untuk 2 orang
model: 10932A
Ukuran: 200 cm x 120 cm x 100 cm (tinggi)
Material: Nylon / plastik WeatherTec
Warna: Kombinasi merah dan putih
Muatan khemah: 2 / 3 orang
Tempoh pemasangan: 10 minit / kurang

Keterangan: Khemah COLEMAN ini adalah terbaik untuk cuaca tropika yang mengalami musim hujan/panas tidak menentu. Ia adalah terbaik untuk mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/memancing/memburu/mengembara di mana perlindungan sementara di hutan rimba, pantai, pergunungan adalah penting. Bahagian "bumbung" khemah yang boleh dipasang sehingga ke paras bawah mengelakkan anda terkena tempias hujan/angin yang kuat di samping material "lantai" khemah jenis WEATHERTEC yang menghalang resapan air/kelembapan semasa anda tidur. Material khemah ini tahan lasak dan sesuai dengan cuaca tropika. Ia tidak panas kerena mempunyai sistem pengudaraan yang sistematik. Ia didatangkan sekali dengan beg untuk memudahkan khemah di bawa ke sana ke mari. COLEMAN merupakan antara pembuat khemah terbaik sejak zaman berzaman.tent

Harga: RM 325.00

khemah Coleman
khemah Coleman


2) Jenis: kotak sejukbeku / cooler box Xtreme 52 QUART
Model: 6050A748
Ukuran dalaman: 52.07 cm x 22.23 cm x 31.12 cm
Ukuran luaran: 70.5 cm x 38 cm x 43.82 cm
Kadar suhu simpanan: 32.22 celcius
Jangka masa simpanan: 5 / 6 hari !!
Anggaran muatan: 82 tin minuman
Warna: biru cerah
Berat: 5.71kg
Buatan: USA

Keterangan: kotak sejukbeku cooler box Xtreme QUART COLEMAN ini adalah terbaik berbanding cooler box biasa. Ia boleh menyimpan dan mengekalkan suhu sejuk sehingga 5 atau 6 hari. Ia adalah terbaik untuk mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/memancing/memburu/mengembara/ekspedisi/operasi dimana mengekalkan kesegaran makanan/minuman/produk lain adalah penting. COLEMAN merupakan antara pembuat kotak sejukbeku terbaik
sejak zaman berzaman.

Harga: RM 379.00

kotak sejuk beku Coleman
kotak sejuk beku Coleman

3) Jenis: Bekas minuman / beverage cooler 5 Gelen
Model: 3000001044
Ukuran luaran: 14.5" x 13.5" x 18.5 inci
Jangka masa simpanan: 1 atau 2 hari !!
Anggaran muatan: 5 Gelen / 22 Liter
Warna: biru, oren, merah
Berat: -
Buatan: USA

Keterangan: Bekas air minuman ini adalah produk terlaris dan TERBAIK dari Coleman. Ia boleh menyimpan dan mengekalkan suhu sejuk sehingga 1 atau 2 hari. Ia adalah terbaik untuk mereka yang mahu menggunakannya untuk tetamu ketika majlis jamuan, hari perayaan, perkhemahan, berkelah, ekspedisi dimana mengekalkan kesegaran minuman/produk lain adalah penting. COLEMAN merupakan antara pembuat bekas air terbaik sejak zaman berzaman.

Harga: RM 260.00

bekas minuman Coleman

4) Jenis: kapak COLEMAN
model: 2000003368
Ukuran: 35.51 cm x 11.68 cm x 2.79 cm
Material: Besi ditempa dan disalut getah (pemegang)
Warna: Hitam dan kelabu
Buatan: China

Keterangan: Kapak COLEMAN ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; pemandu trak 4WD/mendaki gunung/berkhemah/mountain bike/memancing/penguatkuasa/pekerja sektor pembalakan/pemandu kenderaan komersial atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk mereka yang terlibat dengan kerja menyembelih/melapah haiwan untuk tujuan menetak tulang yang keras.

Harga: RM 75.00

kapak Coleman