/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali pinggang taktikal kulit 5.11
model: 59501
saiz: S (pinggang 28-30), M (pinggang 32-34)
Lebar: 1.5 inci
warna: hitam, coklat gelap
material kepala talipinggang: besi bersalut nikel / tembaga
jenis fabrik: kulit haiwan (lembu)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang 5.11 jenis kulit ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama barangan 5.11 dibekalkan sebagai pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan anggota keselamatan di serata dunia. Talipinggang ini dibuat khusus untuk anggota keselamatan semasa tugas penyamaran / risikan / undercover dan ia selesa untuk dipakai harian atau untuk ke pejabat atau majlis rasmi. Tali pinggang ini cukup kuat dan kukuh, ia dapat menampung beban walau anda menggunakannya untuk menggantung sarung pistol dan sarung alatan lain padanya.

Pada setiap hujung talipinggang ini tertera logo 5.11. Ia mempunyai ruang tersembunyi untuk menyimpan kunci gari disamping jahitan talipinggang ini cukup kemas dengan penggunaan bahan kulit terbaik jenis FULL GRAIN. Talipinggang ini merupakan antara produk 5.11 yang dibuat agar "kurang menyerlah" buat peminat barangan taktikal di luar sana, ayuh kalian, jangan berlengah lagi !!

Harga: RM 147.00 - seutas

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali pinggang taktikal OPERATOR 5.11
model: 59405
saiz: S (pinggang 28-30), M (pinggang 32-34), L (pinggang 36-38), XL (pinggang 40-42), 2XL (pinggang 44-46), 3XL (pinggang 48-50), 4XL (pinggang 52-54)
warna: hijau TDU, coklat tua, hitam

Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi tahan karat (boleh menahan beban sehingga 3 TAN !)
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang taktikal gred tentera 5.11 ini adalah ASLI, dipanggil OPERATOR dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik tali pinggang ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat. Struktur kepala besinya dapat menahan kekuatan regangan sehingga 3 TAN ! Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Talipinggang ini juga boleh digunakan sebagai tali pengikat membawa barangan / manusia dan sebagai "harness kecemasan" di pelbagai situasi.

Ia dibuat khusus dan untuk dipakai ketika operasi oleh anggota keselamatan / penguatkuasa / pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung, sukan payung terjun, berkhemah, pemandu, pengembara atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal.

Harga: RM 139.00 - RM 313.00 (bergantung pada saiz & warna)

nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal Maverick 5.11
model: 59569
saiz: S (pinggang 28-30) , L (pinggang 36 - 38) , XL (pinggang 40 - 42)
warna: coklat, hitam
Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi 7075 aluminum aloi, tembaga
pengiktirafan: melepasi piawaian keselamatan ANSI Z359.1
kekuatan tegangan: sehingga 1800 kilogram !

material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Tali pinggang taktikal digelar "MAVERICK" gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Merupakan kerjasama dengan AustriAlpin yang merupakan pengeluar terkemuka produk PREMIUM keselamatan PPE yang terkenal digunakan dalam industri, keselamatan, ketenteraan, sukan payung terjun, pendaki gunung. Produk AustriAlpin iaitu COBRA telah diuji dan diakui kualitinya, digunakan dalam sukan terjun ekstrim, program angkasa lepas NASA dan di dalam pelbagai filem Hollywood. Fabrik tali pinggang ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / penggiat sukan payung terjun atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal yang diakui kualiti tahap tertinggi !!

Harga: RM 377.00 - RM 571.00 seutas (bergantung pada saiz & warna)

talipinggang-maverick-cobra-5.11talipinggang-maverick-cobra-5.11talipinggang-maverick-cobra-5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal ALTA 5.11
model: 59538
saiz: M (pinggang 32 - 34), L (pinggang 36-38), XL (pinggang 40-42)
warna: hitam, coklat
Lebar: 1.75 inci
material kepala talipinggang: besi gred payung terjun
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Talipinggang 5.11 yang dipanggil "ALTA" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik talipinggang ini adalah kuat dan sangat tahan lasak. Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Merupakan tali pinggang taktikal yang didatangkan bersama "D-ring" berbentuk 3 segi.
Ia boleh dipakai ketika sebarang operasi oleh anggota tentera/bomba/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan bergaya dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti lasak di luar. DISYORKAN untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / penggiat sukan payung terjun atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal yang diakui kualiti zaman berzaman !!

Harga: RM 247.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-talipinggang-taktikal-alta/

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal TDU 5.11
model: 59551
saiz: M (pinggang 32-34), L (pinggang 36-38) , XL (pinggang 40-42), 2XL (pinggang 44-46), 3XL (pinggang 48-50)
warna: hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: plastik nylon komposit (tahan lasak)
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Talipinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik talipinggang ini adalah kuat dan sangat tahan lasak. Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, band, skater, BMX. Dapatkan hari ini !!

Harga: RM 146.00 (saiz S-XL)- seutas

Harga: RM 170.00 (saiz 2XL, 3XL) - seutas


Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-talipinggang-taktikal-tdu-5-11/

nullnullnull
Posted by: jimbit
4) Jenis: talipinggang Double Duty TDU 5.11
model: 59568
saiz: S (pinggang 28-30) , M (pinggang 32-34), L (pinggang 36-38) , XL (pinggang 40-42), 2XL (pinggang 44-46), 3XL (pinggang 48-50)
warna: hijau+hitam & coklat+hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: plastik nylon komposit (tahan lasak)
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: China

Keterangan: Talipinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik talipinggang ini adalah 2 lapisan tebal (berlainan warna) dan sangat tahan lasak serta kuat. Talipinggang ini boleh dialih jika anda mahu menggunakan salah 1 warna padanya, MENARIK BUKAN ? Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan dan digunakan sebagai harness jika perlu !! Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / apa sahaja malah cukup bergaya untuk di pakai pada hari Raya yang bakal menjelma kelak !!

NOTA PENTING ! - Anda dinasihatkan mengambil 2 saiz yang lebih besar dari saiz seluar anda. Contohnya jika saiz seluar jeans anda ialah US 30, anda disyorkan memakai saiz talipinggang 32 atau 34

Harga: RM 177.00 (saiz S - XL) - SEUTAS

Harga: RM 210.00 (saiz 2XL, 3XL) - SEUTAS


nullnullnull

Posted by: jimbit
1) Jenis: talipinggang taktikal SI web 5.11
model: 56515
saiz: 44 (pinggang 30 - 44)
warna: hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: besi aluminium anodized
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china


Keterangan: Talipinggang 5.11 yang digelar SI WEB ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik nylon tali pinggang ini adalah nipis tetapi tahan lasak serta kuat jadi anda boleh menggantung sarung senjata / sarung barangan padanya. Kepala talipinggang ini diperbuat dari besi
aluminium anodized yang diakui sebagai material TERBAIK yang digunapakai pada komponen pesawat dan industri automotif. Pada setiap kepala talipinggang besi aluminium ini tertera logo 5.11 dan perkataan ALWAYS BE READY.


Pada hadapan kepala talipinggang mempunyai petak ruang yang mencukupi jika anda mahu meletak logo atau apa sahaja tulisan. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Antara produk terkini dari 5.11 buat kesekian kalinya !

Harga: RM 247.00

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: tali pinggang Apex Gunner 5.11
model: 59492
saiz: S (hitam), M, L, XL (coklat tua)
Lebar: 1.5 inci
warna: hitam, coklat tua

material kepala talipinggang: besi aluminium anodized
material fabrik: B10 web di salut TPU
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Talipinggang ini bukanlah sebarangan produk, fabrik tali pinggang ini cukup kuat, ia dapat menampung beban sehingga 680 kilogram !! Ia tebal dan tahan lasak serta kuat. Ia dibuat khusus untuk anggota polis/tentera/penguatkuasa untuk dipakai ketika sebarang operasi, tugas penyamaran dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau majlis rasmi. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung, pemandu trak, berkhemah, pemuzik, pemain skate malah "mat despatch" yang berjiwa taktikal dan bersemangat waja !!

Harga: RM 265.00 - seunit

talipinggang apex gunner 5.11talipinggang apex gunner 5.11talipinggang apex gunner 5.111) Jenis: talipinggang traverse 2 buckle 5.11
model: 59510
saiz: M (pinggang 32 - 34)
warna: hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: besi aluminium anodized
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang taktikal dari model traverse dua "kepala" gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, agensi keselamatan di serata dunia.
Fabrik tali pinggang ini adalah nipis tetapi tahan lasak serta kuat jadi anda boleh menggantung sarung senjata / sarung barangan padanya. 2 kepala talipinggang ini diperbuat dari besi aluminium anodized yang diakui sebagai material TERBAIK yang digunapakai pada komponen pesawat dan industri automotif. Pada setiap kepala talipinggang besi aluminium ini tertera logo 5.11. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Antara produk terkini dari 5.11 buat peminat barangan taktikal di luar sana, ayuh kalian, jangan berlengah lagi !!

Harga: RM 212.00 - seunit
talipinggang-traverse-2-buckle-5.11talipinggang-traverse-2-buckle-5.11talipinggang-traverse-2-buckle-5.111) Jenis: tali pinggang taktikal trainer 5.11
model: 59409
saiz: S, M, L, XL, 2XL, 3XL
warna: coklat cerah, hijau, hitam
Lebar: 1.5 inci
material kepala talipinggang: besi tahan karat
material fabrik: Nylon tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Tali pinggang taktikal gred tentera 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik tali pinggang ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat. Ia sungguh kuat sehingga boleh diguna untuk menarik kenderaan !! Pada setiap kepala talipinggang besi ini tertulis alamat web 511tactical. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi oleh anggota keselamatan/penguatkuasa/pengawal peribadi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / pemandu / pengembara atau mereka yang mahukan tali pinggang yang tahan lasak dan produk taktikal.

Harga: RM 129.00 - RM 295.00 seutas (bergantung pada saiz & warna)

talipinggang-taktikal-trainer-5.11talipinggang-taktikal-trainer-5.11talipinggang-taktikal-trainer-5.11