/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
7) Jenis: beg galas taktikal RUSH 72 REALTREE 5.11
model: 56563
Ukuran: 58 x 34 x 21 cm
Muatan: 47.5 liter
Jumlah ruang: 25
berat: 2.3 kilogram
warna: celoreng REALTREE
jenis fabrik: Nylon 1000D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model beg taktikal dengan corak celoreng jenis REALTREE, ia merupakan model RUSH 72. Direka dan diuji oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. 5.11 membekalkan pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Fabrik pada beg ini menggunakan Nylon BALISTIK gred tentera (1000D) yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia TERBAIK digunakan untuk tugas penyamaran di hutan rimba & belukar, operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 15 inci. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan "MOLLE", jadi anda dapat menyangkut pelbagai alatan lain di bahagian luarnya. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, beg RUSH 72 REALTREE ini perlu dimiliki SEGERA !

NOTA: Lencana pada beg ini hanya sekadar hiasan dan tidak untuk dijual bersama beg !

Harga: RM 1057.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-rush72-realtree/

nullnullnull1) Jenis: beg galas taktikal Rapid Origin 5.11
model: 56355
Ukuran: 19.5 x 11 x 7 inci
Muatan: 25 liter
Berat: 955 gram
warna: hitam, coklat
jenis fabrik: Polyester 600D
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model yang dipanggil Rapid Origin yang diperkenalkan oleh 5.11 Inc. pengeluar barangan taktikal untuk tentera yang berpangkalan di Irvine California USA. Beg taktikal ini dibuat khusus untuk anggota polis & tentera pemburu pengembara ia bersaiz sederhana untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba (bersaiz 15 inci) pisau pistol lampu suluh walkie talkie alatan EDC dan sebagainya.

Fabrik pada beg ini menggunakan Polyester tahan lasak untuk tugas taktikal termasuk zip dari jenama YKK yang terbaik, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang berkualiti & tahan lasak yang tidak mudah retak / patah. Beg yang menjadi teman sehidup semati yang tak akan menyusahkan hidup kalian musafir kesepian di jalanan !!

NOTA: Lencana pada beg ini hanya sekadar hiasan dan tidak untuk dijual bersama beg !

Harga: RM 565.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-rapid-origin/

nullnullnull
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang OVERWATCH 5.11
model: 56648
Ukuran: 30 x 43 x 13 cm
Muatan: 18 liter

Jumlah ruang: -
berat: 1.25 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam
jenis fabrik: Nylon tahan lasak 500D
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang jenis Messenger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ini merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu atau menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba sehingga bersaiz 15 inci.

Fabrik pada beg ini menggunakan nylon yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip berkualiti dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga tampak bergaya dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !!

Harga: RM 631.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-sandang-overwatch/

nullnullnull
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas AMP 12 5.11
model: 56392
Ukuran: 20 x 11 x 5.5 inci
Muatan: 25 liter
Berat: 1.31 kilogram
warna: hitam
jenis fabrik: Nylon 500D & Nylon 1050D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model TERBARU yang dipanggil siri AMP (All Mission Pack) yang diperkenalkan oleh 5.11, pengeluar barangan taktikal untuk tentera yang berpangkalan di Irvine, California, USA. Beg taktikal ini dibuat khusus untuk anggota polis & tentera, pemburu, pengembara, ia bersaiz sederhana untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba (bersaiz 15 inci), pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Pada bahagian hadapan juga dibuat sejenis jaring berbentuk sarang lebah yang dipanggil sistem HEXGRID --- untuk kegunaan menyangkut/mengikat pelbagai alatan.

Fabrik pada beg ini menggunakan Nylon gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal termasuk zip dari jenama YKK yang terbaik, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan dari kualiti terbaik serta tahan lasak yang tidak mudah retak / patah. Bahagian penggalas bahu pada beg ini juga lebih tebal, dibuat demikian agar dapat mengurangkan "bebanan" berat kandungan beg & mengurangkan kesakitan pada bahu & belakang si pemakai. Beg AMP 12 ini dibuat untuk mereka yang mencari beg taktikal dengan kualiti PREMIUM, cubalah 5.11 hari ini !!

Harga: RM 856.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-amp-12/

nullnullnullnull1) Jenis: beg pinggang RAPID WAIST 5.11
model: 56573
Ukuran: 16.5 x 24.7 x 7.6 cm
Muatan: 3 liter
warna: kelabu, coklat
Jumlah ruang: -
material fabrik: Nylon 600D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Ini adalah beg pinggang yang digelar "Rapid Waist". Ia adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Beg pinggang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi pelbagai barangan; telefon bimbit, pisau, cermin mata, pemetik api, alatan EDC, lampu suluh dan sebagainya.

Diperbuat dari fabrik nylon yang tahan lasak dan warnanya juga tidak mudah pudar manakala klip penyambung menggunakan jenama Duraflex yang diakui kualiti dan ketahanannya. Beg kecil ini boleh dipakai pada bahagian hadapan badan / belakang / disilang mengikut keselesaan saudara-saudari sekalian !

Harga: RM 275.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-pinggang-rapid

nullnullnullnull4) Jenis: beg galas taktikal ALL HAZARD NITRO 5.11
model: 56167
Ukuran: 19 x 9 x 4.5 inci
Muatan: 21 liter

Jumlah ruang:
berat: 1.72 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam
jenis fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini digelar "ALL HAZARD NITRO" dan ia adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik pada beg ini menggunakan nylon BALISTIK 1050D gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, bersama zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lasak. Ia boleh digunakan ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar di hutan belantara raya atau di kota.


Beg yang berbentuk agak melonjong dan KURUS ini sesuai untuk individu bertubuh kecil, mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 13 inci. Penutupnya boleh dibuka sepenuhnya secara mendatar untuk memudahkan anda mencari/menyusun muatan. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan sistem MOLLE, jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang bersesuaian. Ia juga mempunyai ruang poket luar yang dapat memuatkan topi keledar. Lapisan dalam beg berwarna OREN terang bersama ruang selitan membantu pemiliknya mencari dan menyusun muatan di dalam keadaan suram dan gelap dengan kemas. Fabrik beg TERBAIK yang digunapakai pertama kali pada jaket FLAK Ketumbukan Tentera Berikat semasa perang dunia ke 2 !!!

Harga: RM 835.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-all-hazard-nitro/

nullnullnullnull


10) Jenis: beg silang taktikal DAILY DEPLOY 5.11
model: 56635
Ukuran: 10 x 12 x 7.5 inci
Muatan: 5 liter

Jumlah ruang:
berat: 550 gram
warna: hitam
jenis fabrik: Nylon 500D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg silang 5.11 yang dipanggil Daily Deploy Push Pack ini merupakan beg silang generasi TERBARU, ia adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Walaupun demikian, beg silang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan lain; telefon bimbit, pisau, peranti tablet, cermin mata, pemetik api, alatan EDC, lampu suluh dan sebagainya.

Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BERKUALITI TINGGI yang tahan lasak untuk tugas taktikal, dipadankan bersama zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg silang ini boleh dipakai pada bahagian hadapan badan / belakang / disilang mengikut keselesaan. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda miliki tanpa ragu dan bimbang !

Harga: RM 379.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-silang-taktikal-daily-deploy/

nullnullnullnull
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas taktikal "AMP 10" 5.11
model: 56431
Ukuran: 19 x 10 x 4.5 inci
Muatan: 20 liter

Berat: 1.31 kilogram
warna: hitam
material fabrik: Nylon 500D & Nylon 1050D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model siri TERBARU yang dipanggil siri AMP (All Mission Pack) yang diperkenalkan oleh 5.11 Inc. --- pengeluar barangan taktikal untuk tentera yang berpangkalan di Irvine, California, USA. Beg taktikal ini dibuat khusus untuk anggota polis & tentera, pemburu, pengembara, ia bersaiz sederhana untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba (bersaiz 15 inci), pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Pada bahagian hadapan juga dibuat sejenis jaring berbentuk sarang lebah yang dipanggil sistem HEXGRID ---- untuk kegunaan menyangkut/mengikat pelbagai alatan.

Fabrik pada beg ini menggunakan Nylon gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal termasuk zip dari jenama YKK yang terbaik, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan dari kualiti terbaik serta tahan lasak yang tidak mudah retak / patah. Bahagian tali penggalas bahu pada beg ini juga lebih tebal, dibuat demikian agar dapat mengurangkan "bebanan" berat kandungan beg & mengurangkan kesakitan pada bahu & belakang si pemakai. Beg dari model All Mission Pack 10 dengan muatan 20 LITER ini dibuat untuk mereka yang mencari beg taktikal dengan kualiti PREMIUM, beg TERBAIK untuk lelaki berjiwa kental !

NOTA: Lencana pada beg ini hanya sekadar hiasan dan tidak untuk dijual bersama beg !

Harga: RM 849.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-amp-10/

nullnullnull
3) Jenis: beg galas taktikal RUSH 100 5.11
model: 56555
Ukuran: 28.5 x 11 x 10.25 inci
Muatan: 60 liter
Jumlah ruang:
berat: 2.6 kilogram
warna: hitam, coklat tua
jenis fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas bersaiz besar 5.11 ini dipanggil RUSH 100 dan ia adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, beg ini menggunakan zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini dibuat khusus untuk anggota tentera ketika tugas operasi taktikal dan sangat DISYORKAN untuk kegunaan pendaki gunung, pengembara, ekspedisi / misi kritikal di pelbagai situasi laut, udara dan darat.

Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak disamping mempunyai span tebal untuk mengikat pinggang untuk kestabilannya. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan MOLLE, jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang berpadanan. Tali penggalas bahu dan bahagian belakang beg mempunyai span yang cukup tebal disamping ia mempunyai "kerangka" aluminium dan gentian kaca yang menstabilkan si pemakai dan mengurangkan kesakitan pada bahu dan badan ketika membawa muatan yang berat. Untuk kalian yang tercari cari beg galas taktikal bersaiz besar sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda, sematkan ia di hati sanubari !

Harga: RM 1441.00

nullnullnull


6) Jenis: beg galas taktikal RUSH 24 (generasi 2) 5.11
model: 56563
Ukuran: 20 x 12.5 x 8 inci
Muatan: 37 liter

Jumlah ruang: -
berat: 1.74 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam, coklat tua, hijau kelam, biru gelap
material fabrik: Nylon 1050D tahan lasak & kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model beg taktikal PALING LARIS, ia merupakan model RUSH 24 Generasi Kedua yang telah diberi nafas baru dan terdapat beberapa perubahan padanya. Beg Rush ini direka dan diuji oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. 5.11 membekalkan pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM).

Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera (1050D) yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 15 inci. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan "MOLLE", jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang berpadanan. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, beg RUSH 24 GENERASI KEDUA ini perlu dimiliki !

NOTA: Lencana pada beg hanya untuk hiasan dan tidak untuk dijual bersama beg berkenaan !

Harga: RM 788.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-galas-taktikal-rush-24-generasi-2/

nullnullnullnull1) Jenis: beg petak taktikal 5.11
model: 56435
Ukuran: 58.88 x 35.56 x 22.86cm
Muatan: 55.5 liter
Jumlah ruang: 3
berat: 2.99 kilogram
warna: kelabu gelap, hijau kelam
material fabrik: Nylon 1680D & 1050D kalis air

Keterangan: Beg taktikal jenis petak beroda 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Beg ini dibuat mengikut peraturan penerbangan komersial dimana kuantiti muatan normalnya ialah 45.5 liter dan boleh dikembangkan sehingga 55.5 liter.
Bahagian bawahnya diperbuat dari lapisan Polikarbonat tahan hentakan dan tahan lasak.
Ia dibina dengan kukuh dengan bahan EVA, kelihatan bergaya & ringkas, dibuat khusus untuk menyimpan barangan anda dengan selamat sama ada komputer riba, kamera, pakaian, senjata api, alat komunikasi, makanan, alat elektronik. Ia didatangkan dengan tangkai pemegang boleh laras yang boleh ditarik keluar / disimpan.

Keseluruhan bahagian beg ini menggunakan zip terbaik dari YKK manakala klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama.
Beg petak ini boleh digunakan sama ada ketika melancong/mengembara di pelbagai lokasi atau kegunaan harian untuk mereka yang sentiasa perlu bergerak aktif atau di pakai untuk ke pejabat. Beg ini didatangkan dengan tayar yang boleh diganti dan tahan lasak dengan saiznya yang tidak terlalu kecil. Buat mereka yang tercari-cari beg jenis petak beroda dengan kualiti taktikal sebenar TANPA kompromi, 5.11 ini sesungguhnya untuk anda !

Harga: RM 1206.00

nullnullnull


1) Jenis: beg silang "Rapid Sling" 5.11
model: 56572
Ukuran: 15.5 x 7.5 x 6 inci
Muatan: 9.5 liter

Jumlah ruang: 3
warna: kelabu, coklat
berat:
material fabrik: Nylon 600D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
buatan: vietnam

Keterangan: Beg silang yang dipanggil "Rapid Sling" ini adalah bersaiz sederhana dan ia adalah ASLI yang merupakan produk keluaran TERBARU 5.11 USA. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Walaupun demikian, beg silang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan lain. Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda.

Saiznya tidak terlalu kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian dan fabrik beg ini kalis air dengan Nylon taktikal TERBAIK jenis 600D, beg ini cukup kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Bahagaian hadapannya didatangkan dengan sistem MOLLE untuk menyangkut beg kecil/barang lain. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK and Duraflex yang diakui kualitinya sejak zaman berzaman. Beg silang 5.11 ini tampak gah dan "stylo" dan kualitinya jauh mengatasi beg kebiasaan di luar sana !!

Harga: RM 461.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-silang-taktikal-rapid-sling/

nullnullnull
null

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg galas "Havoc 30" 5.11
model: 56319
Ukuran: 21 x 11.75 x 9 inci
Muatan: 27.5 liter

Berat: -
warna: hitam dan kelabu
material fabrik: Polyester BALISTIK 500D/1050D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11. Beg taktikal yang dibuat khusus untuk anggota polis/tentera, ia bersaiz sederhana dengan poket yang banyak untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba, pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini juga sesuai dipakai bersama plet "Zero-G". Beg ini boleh digunakan ketika operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Beg TERBAIK buat anda yang mahukan produk berkualiti dari 5.11....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 831.00


beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.11beg galas taktikal havoc30 5.112) Jenis: beg galas taktikal "rush 12" 5.11
model: 56892
Ukuran: 18 x 11 x 6.5 inci
Muatan: 24 liter

Jumlah ruang: 16
berat: 1.17 kilogram
warna: kelabu gelap, hitam, coklat cerah
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg galas 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, ke sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar di rimba raya waima di hutan konkrit. Ia mempunyai ruang yang luas dan banyak malah dapat memuatkan komputer riba bersaiz 15 inci. Pada bahagian belakang & sisinya didatangkan dengan "MOLLE", jadi anda dapat menyangkut alatan lain yang berpadanan. Sejak beg RUSH 12 dilancarkan, ia menjadi buruan ramai peminat beg taktikal sejati sehingga ke hari ini. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda, usah berlengah lagi dikala bumi semakin tua !!

Harga: RM 632.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-beg-galas-taktikal-rush-12-5-11/

nullnullnullnull

Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg sandang MIKE 5.11
model: 56176
Ukuran: 11 x 14 x 2.5 inci
Muatan: 6 liter

Jumlah ruang: -
warna: kelabu gelap, coklat cerah, hijau
material fabrik: Nylon tahan lasak 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg sandang jenis Messenger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ini merupakan antara beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Di samping saiznya yang tidak terlalu besar, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan komputer riba bersaiz 13 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, zip berkualiti dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Beg sandang ini juga tampak bergaya dan kualitinya jauh mengatasi beg sandang biasa di luar sana !!

Harga: RM 569.00

beg sandang 5.11beg sandang 5.11beg sandang 5.111) Jenis: beg silang 4 BANGER 5.11
model: 56181
Ukuran: 7 x 15 x 5.3 inci
Muatan: 5.3 liter

Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, hijau zaitun, kelabu
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Beg silang 4 BANGER 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia.
Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang
mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya tidak terlalu
kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan
peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian
dan fabrik beg ini kalis air dan tebal
, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang
ketat. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK and Duraflex.
Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat/ kolej oleh pelajar / pengembara / bersantai. Beg sandang ini tampak begitu unik dan stylo dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 451.00 - SEUNIT

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-beg-silang-4-banger-5-11/

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.11beg silang taktikal 4 BANGER 5.112) Jenis: beg silang taktikal "MOAB 10" 5.11
model: 56964
Ukuran: 18.25 x 9 x 5.25 inci
Muatan: 18 liter
Jumlah ruang: -
warna: kelabu, hitam
material fabrik: Nylon balistik 1050D kalis air dan sangat lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg MOAB 10 (Mobile Operation Attachment Bag) ini merupakan sejenis beg galas/silang/sandang yang "PADAT" walau tampak agak sempit. Ia merupakan antara beg terbaik untuk peminat "EDC" dan telah diuji oleh unit tentera elit VTAC US. Beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik beg ini adalah tebal dan sangat tahan lasak serta kuat dan kalis air dari jenis nylon 1050D. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi ketenteraan atau kegunaan harian atau di pakai untuk ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Ia juga mempunyai mekanisma yang boleh dilekatkan pada beg galas 5.11 RUSH yang lebih besar. Pemakaian beg ini agak fleksibel di mana anda boleh memakai pada kiri / kanan / di pusing ke hadapan anda / di galas ke belakang tubuh. Anda boleh mengisi pelbagai barangan EDC milik anda; cermin mata, alatan serbaguna, pisau, makanan, lampu suluh, tablet, pistol, makanan, sarung tangan dan barangan lain. Untuk mereka yang sukakan beg yang padat dan ringkas, beg MOAB 10 ini TERBAIK untuk anda !!

Harga: RM 631.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-beg-silang-taktikal-moab-10-5-11/

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11beg galas moab10 5.11


1) Jenis: beg pinggang LV6 5.11
model: 56445
Ukuran: 22 x 16 x 6 cm
Muatan: 3 liter
warna: biru gelap, hitam
Jumlah ruang: 3
material fabrik: Nylon 840D kalis air & tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Ini adalah beg pinggang untuk menyimpan pistol / sebagai holster. Ia adalah ASLI dan merupakan produk keluaran 5.11 USA. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Walaupun demikian, beg pinggang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan lain; telefon bimbit, pisau, cermin mata, pemetik api, alatan EDC, lampu suluh dan sebagainya. Ia diperbuat dari fabrik nylon 840D yang tahan lasak dan warnanya juga tidak mudah pudar manakala klip penyambung menggunakan jenama Duraflex yang diakui kualiti dan ketahanannya. Beg kecil ini boleh dipakai pada bahagian hadapan badan / belakang / disilang mengikut keselesaan.

Harga: RM 275.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/beg-pinggang-lv6-5-11/

nullnullnullnull


2) Jenis: beg silang taktikal "MOAB 6" 5.11
model: 56963
Ukuran: 10.5 x 9 x 5 inci
Muatan: 11 liter

Jumlah ruang: 3
berat: 907 gram
warna: kelabu gelap
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg silang 5.11 ini direka oleh veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC, beg ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Walaupun demikian, beg silang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan lain; telefon bimbit, pisau, peranti tablet, cermin mata, pemetik api, alatan EDC, lampu suluh dan sebagainya.

Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg silang ini boleh dipakai pada bahagian hadapan badan / belakang / disilang mengikut keselesaan. Buat mereka yang tercari-cari beg taktikal sebenar dengan kualiti TANPA kompromi, inilah sesungguhnya untuk anda miliki tanpa ragu dan bimbang !

Harga: RM 474.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-silang-taktikal-moab-6/

nullnullnullnull1) Jenis: beg sandang taktikal "LIMA" 5.11
model: 56177
Ukuran: 11 x 17 x 4 inci
Muatan: 12 liter

Jumlah ruang: 23
warna: hitam, coklat cair, kelabu gelap, hijau zaitun
material fabrik: Nylon 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Beg sandang 5.11 ini adalah ASLI, dipanggil "LIMA" dan merupakan barangan taktikal PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan beg sandang yang mempunyai ruang/poket yang banyak disamping saiz yang agak besar, membolehkan anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Beg ini boleh memuatkan komputer riba bersaiz 17 inci, fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang tahan lasak untuk tugas taktikal, zip terbaik dari YKK, klip & penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk ke pejabat, penghantar surat, bersantai dan juga untuk pelajar sekolah / universiti untuk ke kelas. Kualiti dan kelasakan beg 5.11 ini jauh mengatasi beg kebiasaan lain !!

Harga: RM 625.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-beg-sandang-taktikal-lima-5-11/

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

nullnullnullnull
Category: 5.11 - beg
Posted by: jimbit
1) Jenis: beg silang 2 BANGER 5.11 (gred tentera)
model: 56180
Ukuran: 7 x 9.5 x 3 inci
Muatan: 3 liter
Jumlah ruang: -
warna: hitam, coklat cerah, kelabu, hijau kelam
material fabrik: Nylon 500D dan 1050D kalis air

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Ia merupakan antara beg silang yang ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan peluru AR magazine, pistol, peralatan EDC, tablet, beg duit dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Beg ini sesuai untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera/Polis/PASKAL/JPJ/Puspakom/Imigresen/APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara/bersantai. Beg ini juga nampak stylo dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di pasaran !!

Harga: RM 381.00 - sebuah

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-beg-silang-2-banger-5-11-gred-tentera/

beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11beg silang taktikal 2 BANGER 5.11


1) Jenis: beg taktikal silang "Push" 5.11
model: 56872
Ukuran: 8.5 x 8.5 x 4 inci
Muatan: 6.04 Liter
Jumlah ruang: 4
warna: merah
material fabrik: Nylon Balistik 1050D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg silang "PUSH" 5.11 ini adalah ASLI, merupakan produk PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk anggota penyelamat/penguatkuasa yang sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon bencana / operasi peperangan / untuk tugas di pejabat. Ia boleh memuatkan peralatan; lampu suluh, ubatan, pistol, pisau, pen, buku nota, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Beg yang berwarna merah terang ini cukup menarik perhatian ramai dan ia TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (Paramedik / tentera / Polis / PASKAL / JPJ / Puspakom / Imigresen / APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara / ketika beriadah. 5.11....jenama yang diakui kualitinya !!

Harga: RM 265.00

beg silang push 5.11beg silang push 5.11beg silang push 5.11


1) Jenis: beg silang BAIL OUT 5.11
model: 56026
Ukuran: 8.25 x 11.75 x 4.5 inci
Muatan: 9 liter

warna: coklat cerah, hitam
material fabrik: Nylon 1050D tahan lasak
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Beg silang yang digelar BAIL OUT ini adalah ASLI, merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran 5.11 USA. Ia dicipta khusus untuk penembak yang aktif dan sentiasa perlu bergerak tanpa mengira waktu dan situasi sama ada ketika di zon operasi peperangan / untuk tugas di rutin. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Beg ini boleh memuatkan 6 unit AR-15 kelopak peluru, pistol, pisau, peranti GPS, makanan, buku nota, lampu suluh, telefon bimbit dan sebagainya. Beg ini TERBAIK untuk tugas operasi taktikal di luar (tentera, Polis, PASKAL, JPJ, Puspakom, Imigresen, APMM), ia juga boleh digunakan untuk pengembara dan bersantai. Klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lasak. Beg taktikal yang tampak bergaya.....dulu, kini dan selamanya !!

Harga: RM 379.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/beg-silang-bail-out-511/

beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11beg silang taktikal 5.11
1) Jenis: beg galas "IGNITOR" 5.11
model: 56149
Ukuran: 21 x 11 x 9.5 inci
Muatan: 26.5 liter

Berat: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester Ripstop 300D & Nylon 840D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model yang diperkenalkan sejak 2015 yang dikeluarkan oleh 5.11, pengeluar barangan taktikal untuk tentera yang berpangkalan di Irvine, California, USA. Beg taktikal ini dibuat khusus untuk anggota polis & tentera, pemburu, pengembara, ia bersaiz sederhana dengan poket yang banyak untuk menyimpan peluru/kelopak, botol air, komputer riba, pisau, pistol, lampu suluh, walkie talkie, alatan EDC dan sebagainya. Pada bahagian belakang juga dibuat agar dapat diselit senapang bersaiz panjang, joran, tripod kamera secara menegak. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester RIPSTOP gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, sudut M.O.L.L.E. pada beberapa bahagian beg, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti terbaik serta tahan lasak. Bahagian penggalas bahu pada beg ini juga lebih lebar dan lebih tebal, dibuat demikian agar dapat mengurangkan "bebanan" berat kandungan beg & mengurangkan kesakitan pada bahu & belakang si pemakai. Beg yang dibuat untuk mereka yang mencari beg taktikal dengan kualiti PREMIUM, cubalah 5.11 hari ini !!

NOTA: Lencana pada beg hanya sekadar hiasan & tidak untuk dijual !

Harga: RM 931.00

beg galas taktikal 5.11beg galas taktikal 5.11beg galas taktikal 5.11beg galas taktikal 5.11


1) Jenis: beg silang LV10 5.11
model: 56437
Ukuran: 10.5 x 16.25 x 5.7 inci
Muatan: 13 liter

Jumlah ruang: -
warna: hitam
berat: 952 gram
material fabrik: Nylon 840D kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Ini adalah beg silang bersaiz sederhana dan ia adalah ASLI yang merupakan produk keluaran 5.11 USA. Beg ini pernah dipilih untuk memenangi anugerah beg TERBAIK semasa pameran taktikal SHOTSHOW 2019 di Amerika Syarikat. Ia dibuat khusus untuk kegunaan anggota polis / tentera semasa tugas taktikal / peperangan / semasa tugas rutin / pemilik senjata api. Walaupun demikian, beg silang ini cukup praktikal untuk kegunaan sesiapa sahaja untuk mengisi barangan lain.

Ia merupakan antara beg silang yang agak ringkas/padat, mempunyai ruang/poket yang mencukupi, jadi anda dapat memuatkan pelbagai barang keperluan anda. Saiznya tidak terlalu kecil, anda boleh menggalasnya pada bahu / menyilangkan pada badan anda. Ia dapat memuatkan
peluru AR magazine, pistol, lampu suluh, peralatan EDC, tablet, beg duit, buku, fail, sedikit pakaian dan fabrik beg ini kalis air dan tebal, beg ini cukup kemas dan dibuat dengan kawalan kualiti yang ketat. Semua zip dan pengikat pada beg ini dibuat oleh YKK and Duraflex yang diakui kualitinya sejak zaman berzaman. Beg silang LV10 5.11 ini tampak gah dan stylo dan kualitinya jauh mengatasi beg biasa di luar sana !!

Harga: RM 683.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-beg-silang-taktikal-lv10/

nullnullnullnull


2) Jenis: beg galas "Covrt Boxpack" 5.11
model: 56284
Ukuran: 35.6 x 53.3 x 17.8cm
Muatan: -
Berat: 1160 gram
Jumlah ruang: -
warna: hitam
material fabrik: Polyester BALISTIK 1680D (gred tentera) kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Beg galas 5.11 ini merupakan model terbaru 2016 yang diperkenalkan oleh 5.11, merupakan beg jenis "penutup bergulung" pada bahagian atas yang menyerupai beg klasik, jadi ia dapat menutup/melindungi kandungan dalam beg ini dengan rapi dan lebih kemas di waktu cuaca yang tidak menentu. Beg ini sebenarnya dibuat khusus untuk penyamaran anggota keselamatan/penguatkuasa tetapi untuk tugas taktikal, ia kelihatan seperti beg kebiasaan tanpa logo. Fabrik pada beg ini menggunakan polyester BALISTIK gred tentera yang lebih tahan lasak untuk tugas taktikal, manakala klip dan penyambung pada keseluruhan beg ini menggunakan jenama Duraflex yang terkenal dengan kualiti dan tahan lama. Ia didatangkan dengan slot untuk komputer riba yang boleh memuatkan sehingga jenis Macbook bersaiz 17 inci disamping span yang tebal pada bahagian belakang dan tali galas untuk keselesaan. Beg ini mempunyai banyak ruang untuk menyimpan pistol, peluru, alatan EDC, cermin mata, lampu suluh, pakaian, kamera, telefon, walkie talkie, buku nota dan sebagainya. Ia boleh digunakan sama ada ketika sebarang operasi taktikal ketenteraan atau kegunaan harian ke pejabat, sekolah/kolej atau untuk aktiviti luar (memancing / berkhemah / mengembara dan sebagainya). Anda mencari beg galas taktikal yang tampak seperti beg kebiasaan ?? ini jawapannya !

Harga: RM 599.00 (TIADA LAGI !)

beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11beg-galas-taktikal-covert-boxpack-5.11