/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg pisau gulung Victorinox
model: 7.4011.47
material beg: Polyester 600D
Saiz bukaan: 48 cm x 47 cm (bila dibuka)
buatan: Victorinox AG, Switzerland


Keterangan: Ini merupakan beg gulung keluaran TERBARU 2017 dari Victorinox Switzerland, beg ini diperbuat dari polyester 600D yang berkualiti tinggi dengan jahitan pada beg yang kemas dan teliti. Logo dan tulisan Victorinox disulam kemas pada bahagian luar beg.
Beg ini khusus untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), khusus buat mereka yang ingin pisau anda dalam keadaan tersusun dan selamat. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 8 bilah pisau dan alatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang). Pisau/alatan anda boleh dilekat dengan pelekat jenis velcro yang tersedia pada bahagian dalam beg dan diselitkan pada poket. Beg pisau yang tampak elegan dan kemas buat anda yang mengagumi produk Switzerland !!

HARGA: RM 162.00

NOTA: Pisau di dalam gambar hanyalah sekadar hiasan dan dijual berasingan !

beg pisau victorinoxbeg pisau victorinoxbeg pisau victorinox
Posted by: jimbit
2) Jenis: beg pisau gulung Victorinox
model: 7.4010.82
material beg: Kulit sintetik
Saiz bukaan: 80 cm x 47.9 cm (bila dibuka)

buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Ini merupakan beg gulung keluaran TERBARU dari Victorinox Switzerland, beg ini diperbuat dari kulit sintetik berkualiti tinggi dimana bahagian luarnya mempunyai permukaan berbiji yang selesa & kemas bila dipegang ditambah pula dengan jahitan pada beg yang kemas dan teliti.
Beg ini khusus untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 12 bilah pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang). Pisau boleh dilekat dengan pelekat jenis velcro yang tersedia pada bahagian dalam beg. Beg pisau terbaik untuk mereka yang mahukan produk berkualiti dari Swiss, miliki ia hari ini juga !!

HARGA: RM 316.00

NOTA: Pisau di dalam iklan hanyalah sekadar hiasan dan dijual berasingan !!

beg-gulung-kulit-besar-victorinoxbeg-gulung-kulit-besar-victorinoxbeg-gulung-kulit-besar-victorinox

Posted by: jimbit
1) Jenis: beg pisau Victorinox (KOSONG - tanpa kandungan)
model: 5.4903.0
material beg: plastik polypropylene keras
Ukuran: 46.99 CM (panjang) X 30.48CM (tinggi) X 13.97CM (kedalaman)
Berat: 1.70KG

Keterangan: Ini adalah beg pisau ASLI keluaran Victorinox Switzerland, ia tampak ekslusif dan tersendiri. Beg khas ini untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya, cuma ada "tray" dan slot untuk meletak pisau dan peralatan lain. Pisau ini dapat memuatkan 20 pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang). Jika anda masih tercari-cari beg pisau yang boleh dikunci / di mangga pabila ditutup, ini terbaik untuk anda !!

Harga: RM 237.00
beg pisau Victorinox
beg pisau Victorinox
beg pisau Victorinox
beg pisau Victorinox

2) Jenis: beg pisau lipat Victorinox (KOSONG - tanpa kandungan)
model: 9.7031.48
material beg: Kulit tiruan
Saiz bukaan: 48cm x 22cm (semasa dilipat)
Keterangan: Beg lipat khas untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 12 pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang).

HARGA: (DIHENTIKAN PENGELUARAN !)

Beg lipat pisau
Beg lipat pisau
Beg lipat pisau

4) Jenis: beg pisau gulung Victorinox - Saiz besar
model: 9.7030.48
material beg: Kulit tiruan
berat: 621 gm
Saiz bukaan: 79cm x 48cm

Keterangan: Beg gulung khas untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 15 pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang).

Harga: (DIHENTIKAN PENGELUARAN !)
20130221-9_7030_48.jpg
20130221-9_7030_48b.jpg

5) Jenis: beg pisau gulung Victorinox (saiz kecil)
model: 9.7030.40
material beg: Kulit tiruan
berat: 390 gm
Saiz bukaan: 56cm (panjang) x 45cm (lebar)

Keterangan: Beg gulung khas untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 10 pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang).

Harga: (DIHENTIKAN PENGELUARAN !)

20130221-9_7030_48.jpg


6) Jenis: Beg pisau Victorinox X C.A.M. - edisi terhad (KOSONG - tanpa kandungan)
material beg: kanvas
Muatan: 12 bilah pisau

Keterangan: Beg gulung Victorinox ini dibuat khas dengan kerjasama C.A.M. (persatuan chef malaysia), boleh diguna untuk menyimpan pisau Victorinox (atau jenama lain), di datangkan khas untuk anda yang ingin pisau anda dalam keadaan bersih, selamat dan kering. Beg ini dijual KOSONG tanpa isi kandungan di dalamnya. Beg ini dapat memuatkan 12 pisau dan peralatan lain (secara kasar; bergantung pada saiz dan panjang). Stok dan bilangan beg ini adalah terhad, dapatkan SEGERA !

Harga: (DIHENTIKAN PENGELUARAN !)

Beg pisau Victorinox X C.A.M.
beg pisau Victorinox X C.A.M.