/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
Salah seorang pelanggan kami menyembelih seekor lembu di Merlimau Melaka menggunakan pisau bersaiz 14 inci hulu kayu pada hari raya Aidiladha 2015. Lihatlah ketajaman pisau ini yang luar biasa, hanya dengan 1 gerakan sahaja !! menakjubkan !!

https://www.youtube.com/watch?v=P4shI8czT3U

sembelih-guna-pisau-victorinox-melaka
Posted by: jimbit
1) Pada pagi yang mulia di hari raya Aidiladha 5 oktober 2014, seorang tukang penyembelih berpengalaman dari Kampung Melayu Subang, Selangor, menggunakan pisau yang diakui SANGAT TAJAM dari jenama Victorinox buatan Switzerland. Ia ternyata TERBAIK !!

http://youtu.be/6nS5IUElnIY

2) Saksikan video yang diambil semasa tugas menyembelih pada hari raya Aidiladha di Kota Kinabalu, Sabah. Tukang penyembelih berasa kagum dan teruja dengan ketajaman pisau ini yang mengagumkan !!

http://www.youtube.com/watch?v=4BzUegx-438


3) Video ketika kerja menyembelih lembu Qurban pada hari raya Aidiladha 2014 di salah sebuah surau berdekatan Equine Park, Sri Kembangan, Selangor. Penyembelih kelihatan yakin dengan ketajaman dan kemampuan pisau buatan VICTORINOX Switzerland ini.
http://www.youtube.com/watch?v=i6vwVV_ilAs
Posted by: jimbit
Bukankah menggunakan pisau yang tajam itu sebahagian dari rukun sembelihan dan dituntut ? Kami berbangga dapat menyumbang menjadi sebahagian kecil dalam membekalkan pisau Victorinox yang tajam dan berkualiti pada tukang penyembelih dalam tugas menyembelih dan mereka yang melakukan kerja melapah haiwan dalam ibadah Qurban pada tahun 2014. SYABAS pada semua kerana memilih jenama yang berkualiti dan antara TERBAIK ini.

Kami dari ded1 EMPIRE mengucapkan selamat menyambut hari raya Aidiladha dan moga ibadah Qurban anda dapat mendidik jiwa kearah takwa dan mendekatkan diri kepada Allah s.w.t.
Kami kongsikan beberapa keping gambar dan video yang dikirim oleh pelanggan Victorinox kami untuk tatapan anda.
Lokasi di merata tempat;
- Kampung Melayu Subang, Selangor
- Klang, Selangor
- Kota Kinabalu, Sabah
- Kemaman, Terengganu
- Kampung Santan, Kangar, Perlis
pisau sembelih terbaik lagi tajam dari Victorinox
pisau sembelih victorinox diguna di kangar perlis
pisau-lapah-victorinox-kemaman.