/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut All Terrain Trainer 5.11
Model: 12429
saiz: US 8, 9, 9.5, 10 R - untuk kaki kurus
warna: hitam, hitam/merah, coklat

material: nylon tahan lasak, kulit sintetik, alas dalam jenis Ortholite (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)
buatan: bangladesh

Keterangan: Kasut All Terrain Trainer 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pelari rentas desa. Fabrik luaran kasut ini adalah jenis nylon bersulam yang tahan lasak dan cukup RINGAN. Keseluruhan fabrik pada kasut adalah jenis tahan pada lelasan yang membuatkan struktur kasut kekal utuh walau dipakai dalam pelbagai situasi.

Alas dalaman kasut menggunakan teknologi Ortholite yang mana cukup selesa dan memberi keanjalan pada kaki lebih 40%. Ia sangat disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar -- pelari jarak jauh, pengembara, pelatih gimnasium, berbasikal waima ketika keluar membeli belah. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan basah dan berminyak, memberi perlindungan terbaik pada kaki anda setiap masa walau dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !! Kasut 5.11 All Terrain ---- bukan kasut kebiasaan !

Harga: RM 745.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-kasut-all-terrain/

nullnullnull
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1)Jenis: kasut but "CABLE HIKER" 5.11
Model: 12369
saiz: US 10 dan US 9 - jenis kaki lebar
tinggi kasut: 6 inci
warna: coklat cerah
pengiktirafan: menepati piawaian ASTM 2413-11
struktur bahan: Nylon 1050D, kulit lembu "suede", clarino sintetik, Kevlar, alas kaki dalaman "Ortholite" X40

Buatan: Bangladesh

Keterangan: Kasut but digelar "CABLE HIKER" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut ini direkabentuk seperti kasut mendaki gunung / aktiviti lasak, dicipta untuk kegunaan di pelbagai situasi dan keadaan untuk memberikan keselesaan, keseimbangan dan kawalan TERBAIK untuk kaki dan badan si pemakai. Ketinggian kasut 6 inci ini dapat melindungi kaki dan buku lali anda secara keseluruhan dari kecederaan / ancaman pada sekeliling. Tapak berasaskan versi Speed 3.0 memberi cengkaman terbaik di permukaan basah serta kering. Alas kaki pada dalaman kasut jenis Ortholite X-40 (generasi baru) dapat menyerap hentak gegaran dengan baik dan cukup selesa. Struktur bahan pada tumit kasut dilapisi bahan KEVLAR yang diketahui sebagai bahan TERBAIK untuk alatan kalis peluru / kalis api / komponen kenderaan lumba lasak. Tapaknya mencengkam dengan jitu pada permukaan yang licin, basah dan permukaan lantai berminyak.

Ruang dalaman kasut menggunakan teknologi AGION yang terbukti menyahkan kuman dan seterusnya mengelakkan kasut menjadi berbau busuk dan struktur cepat rosak. Kasut but ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia juga sangat DISYORKAN untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, mendaki gunung, berkhemah, peminat barangan tentera dan taktikal. 5.11 CABLE HIKER --- kasut lasak generasi baru dari pengeluar produk taktikal terulung Amerika !!

Harga: RM 849.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-kasut-but-taktikal-cable-hiker/

nullnullnull
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut taktikal NORRIS 5.11
Model: 12411
saiz: US 10 / UK 9 - jenis kaki kurus
warna: hitam
material: Nylon, suede, getah sintetik, alas kaki dalaman "Ortholite", tapak "Vibram" Marbrani, lapisan Welmax
Pengiktirafan: ASTM F2413-11

Keterangan: Merupakan rekabentuk kasut taktikal generasi BARU yang cukup bergaya buat si pemakai, menyerupai seakan kasut skate Airwalk & VANS. Ia adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut ini dibuat untuk individu semasa aktiviti lasak, dicipta untuk kegunaan di pelbagai situasi dan keadaan untuk memberikan keselesaan, keseimbangan dan kawalan TERBAIK untuk kaki dan badan si pemakai. Ketinggian kasut ini dari kebiasaan dapat melindungi kaki dan buku lali anda dari kecederaan / ancaman pada sekeliling. Tapak jenis "VIBRAM Marbrani" memberi cengkaman terbaik di permukaan basah serta kering. Alas kaki pada dalaman kasut jenis Ortholite dapat menyerap hentak gegaran dengan baik dan sangat selesa.

Keistimewaan kasut ini ialah tapaknya kalis paku/benda tajam (piawaian ASTM F2413-11) sehingga tekanan 1200 Newton. Salah 1 lapisan tapaknya merupakan bahan Welmax yang tidak mudah ditembusi oleh objek tajam waima paku bersaiz panjang.
Kasut ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, Imigresen, Kastam). Ia juga sangat TERBAIK untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, penunggang motorsikal, mountainbike, pengembara. Kasut generasi baru dari pengeluar produk taktikal terulung Amerika !!

Harga: RM 631.00

nullnullnull
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: krim penjagaan kasut 5.11
model: 416830
Kandungan: Cecair Wax (90 mililiter), sabun (43 gram)
Buatan: USA

Keterangan: Ini adalah set penjagaan / pencuci kulit kasut berwarna hitam versi PREMIUM dari 5.11 iaitu pengeluar produk taktikal terkenal dari USA. Pengilat kasut ini dibuat khusus untuk pemilik kasut 5.11 atau apa sahaja jenama untuk kasut yang diperbuat dari kulit haiwan. Cecair WAX ini apabila diratakan pada kasut kulit hitam akan membantu mengembalikan kesegaran dan mengilatkan secara optimum dan yang paling menarik sekali ia membuatkan kasut kulit anda seolah-olah kalis air. Sabun "saddle" pula membersihkan serta merapikan permukaan kulit kasut anda. Berus kasut pula berguna untuk membuang kotoran dan mencuci dan ia tidak mencalarkan permukaan kulit kasut. Set penjagaan yang dibuat khusus untuk anggota keselamatan untuk kasut kulit dan barangan kulit anda lain, dapatkan ia !

Harga: RM 110.00

nullnullnullnull
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut but "UNION 6" 5.11
Model: 12390
saiz: US 10 / UK 9 - jenis kaki kurus
tinggi kasut: 6 inci
warna: kombinasi coklat gelap, merah & hitam
material: Nylon, kulit "suede" kalis air, alas kaki dalaman "Ortholite" X25, tapak "Vibram" Nuasi 2

Keterangan: Kasut but digelar "UNION 6" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut ini direkabentuk seperti kasut mendaki gunung / aktiviti lasak, dicipta untuk kegunaan di pelbagai situasi dan keadaan untuk memberikan keselasaan, keseimbangan dan kawalan TERBAIK untuk kaki dan badan si pemakai. Ketinggian kasut 6 inci ini dapat melindungi kaki dan buku lali anda secara keseluruhan dari kecederaan / ancaman pada sekeliling. Tapak jenis "VIBRAM Nuasi 2" memberi cengkaman terbaik di permukaan basah serta kering. Alas kaki pada dalaman kasut jenis Ortholite X-25 (generasi baru) dapat menyerap hentak gegaran dengan baik, sangat selesa.
Ruang dalaman kasut menggunakan teknologi AGION yang terbukti menyahkan kuman dan seterusnya mengelakkkan kasut menjadi berbau busuk dan material cepat rosak. Kasut but ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia juga sangat TERBAIK untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, mendaki gunung, berkhemah, peminat barangan tentera dan taktikal. 5.11 UNION 6, kasut generasi baru dari pengeluar produk taktikal terulung Amerika !!

Harga: RM 1020.00

nullnullnullnull
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut Range Master kalis air 5.11
Model: 12309
saiz: US 8.5 R -- untuk kaki kurus
warna: hitam & coklat cerah
material: Ripstop nylon tahan lasak, Kulit sintetik Clarino, alas dalam jenis CMEVA (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut range master 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model KALIS AIR (breathable) yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pendaki gunung. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai ketika bersantai dan ia kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Istimewanya kasut ini, alas dalam kasut jenis OrthoLite dan material tahan patogen/tahan bakteria.
Ia sangat sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa walaupun dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !! Jika anda mahukan produk yang ada kelainan dan hebat, cubalah ia hari ini !!

Harga: RM 575.00 - SEPASANG

nullnullnullnull


1) Jenis: kasut but XPRT 2.0 5.11
Model: 12221
saiz: US 9, 10, 11, 12 - untuk kaki kurus
tinggi but: 6 inci
warna: Kelabu (Gun smoke)
material: kulit HELCOR, nylon ripstop, nubuck, suede, material kalis air


Keterangan: Kasut but XPRT 2.0 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ini adalah antara model kasut yang mendapat sentuhan veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC. Kasut ini dicipta untuk menyaingi kasut mendaki terbaik buatan Eropah. Kasut but XPRT 2.0 ini dibuat menggunakan fabrik dan material TERBAIK !! Kasut ini juga dibuat supaya melindungi bahagian hadapan kaki dengan baik sekali oleh demikian, pada hujung kasut dilapisi bahan komposit keras untuk melindungi ibu jari, ia direkabentuk agar pemakainya berasa sangat selesa, tangkas dan sungguh lasak.
Ini adalah kasut kalis air tetapi ia tidak panas kerana materialnya memboleh pengaliran udara keluar masuk. Bahagian atas kasut ini diperbuat/dilapisi dari bahan neoprene iaitu sejenis getah sintetik yang memberi perlindungan optimum pada buku lali dan kaki si pemakai untuk mengurangkan kecederaan.
Kasut but ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia juga sangat TERBAIK untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak/basah. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, model 5.11 XPRT 2.0 adalah pilihan tepat untuk anda sepanjang hayat !!

Harga: RM 1,046.00

kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11kasut but taktikal xprt 2.0 5.11
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
Syabas pasukan elit Polis Diraja Malaysia VAT 69 kerana memilih produk taktikal terbaik dari 5.11 !! Beberapa anggota VAT 69 memakai pakaian seragam baru bersama kasut but XPRT 2.0 Urban 5.11 dengan talipinggang BLACKHAWK! Kasut model ini merupakan kasut rasmi untuk semua anggota VAT 69 bermula tahun 2015...

pdrm-vat69-kasut-5.11kasut-but-xprt2_0-urban-5.111) Jenis: kasut ABR Trainer 5.11
Model: 16004
saiz: US 9.5R -- untuk kaki kurus
warna: hitam
material: nylon tahan lasak, kulit sintetik, alas dalam jenis Ortholite X40 (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut ABR Trainer 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pelari rentas desa. Fabrik luaran kasut ini adalah jenis nylon bersulam yang tahan lasak dan cukup RINGAN. Keseluruhan fabrik pada kasut adalah jenis tahan pada lelasan yang membuatkan struktur kasut kekal utuh walau dipakai dalam pelbagai situasi. Alas dalaman kasut menggunakan teknologi Ortholite X40 yang mana cukup selesa dan memberi keanjalan pada kaki lebih 40%.
Ia sangat disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara/pemandu trak 4x4. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada kaki anda setiap masa walau dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !!
Jika anda mahukan produk premium bersama aura taktikal yang hebat, cubalah ia hari ini !

Harga: RM 659.00

nullnullnullnull1) Jenis: kasut but berzip SPEED 3.0 5.11
Model: 12336
tinggi but: 8 inci
saiz: US 8, 9, 10 -- (jenis lebar)
warna: hitam
material: Ripstop nylon lasak, Kulit asli full grain, alas kaki "Ortholite"

Keterangan: Kasut but taktikal keluaran TERBARU ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Sesuai dengan namanya SPEED, ia direka agar si pemakai dapat bergerak tangkas dan aktif sepanjang masa di persekitaran yang berbagai rupa. Kasut ini diperbuat dari kulit asli TERBAIK yang dipanggil full grain disamping material lain ripstop nylon yang tahan lasak. Alas dalam kasut ini adalah dari teknologi "Ortholite" yang terbukti berkesan sebagai penyerap hentak / menyahkan kelembapan. Pada ruang dalam menggunakan teknologi "Agion" yang nyah bakteria / patogen jadi dapat mengelakkan bau yang tidak menyenangkan / jangkitan kuman akibat dipakai dalam jangkamasa yang lama. Corak bunga tapak kasut ini telah diperbaharui dengan menekankan untuk fungsi memanjat / mendaki di laluan sukar.
Kasut taktikal 5.11 telah terkenal dipakai oleh tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia termasuk unit tertentu PDRM Malaysia sendiri. Kasut ini tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini TERBAIK buat anggota penguatkuasa di Malaysia disamping mudah dibuka & dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Ia juga mempunyai ruang kecil khas/poket pada bahagian luar untuk diletak pisau.

Harga: RM 533.00

kasut-but-taktikal-speed3_0-5.11kasut-but-taktikal-speed3_0-5.11kasut-but-taktikal-speed3_0-5.11


1) Jenis: kasut sukan taktikal Ranger 5.11
Model: 12308
saiz: US 8.5, US 10, US 10.5 -- jenis lebar
warna: hitam
material: Ripstop nylon tahan lasak, kulit "nubuck", polimer, Polyurethane, alas dalam jenis "Ortholite" (penyerap hentak/penstabil, menyah kelembapan, anti bakteria, sistem pengudaraan kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut Ranger 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan sejenis kasut sukan taktikal yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pendaki gunung / pelumba lari. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai ketika bersukan/jogging/gimnasium/bersantai dan ia kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Istimewanya kasut ini, alas dalam kasut jenis "OrthoLite" dan material anti bakteria.
Ia sangat sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, penunggang motorsikal, mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada kaki anda pada setiap masa walaupun dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam ! Anda mungkin kelihatan hebat jika memakai kasut ini di hari Raya yang bakal menjelma nanti !

Harga: RM 389.00

kasut-sukan-taktikal-ranger-5.11kasut-sukan-taktikal-ranger-5.11kasut-sukan-taktikal-ranger-5.111) Jenis: kasut but XPRT 2.0 URBAN 5.11
Model: 12302
saiz: 10 US (lebar)
tinggi but: 6 inci
warna: Hitam
material: kulit HELCOR, suede, nylon ripstop dan Nubuck kalis air serta breathable

Keterangan: Kasut but XPRT 2.0 URBAN 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut model ini merupakan model yang sama dipakai oleh unit elit Polis Diraja Malaysia VAT 69 bermula tahun 2015. Ini adalah antara model terbaru kasut yang mendapat sentuhan veteran tentera Kyle Lamb dari unit VTAC. Kasut ini dicipta untuk menyaingi kasut mendaki terbaik buatan Eropah. Kasut but XPRT 2.0 URBAN ini boleh diumpamakan model "TERAGUNG" kasut keluaran 5.11 yang dibuat menggunakan fabrik dan material TERBAIK !! Kasut ini juga dibuat supaya melindungi bahagian hadapan kaki dengan baik sekali. Kasut ini membuatkan pemakainya berasa sangat selesa, tangkas dan sungguh lasak dengan alas dalam jenis BI-FIT.
Ini adalah kasut kalis air tetapi ia tidak panas kerana materialnya memboleh pengaliran udara masuk. Bahagian atas kasut ini diperbuat/dilapisi dari bahan "neoprene" iaitu sejenis getah sintetik yang memberi perlindungan optimum pada buku lali dan kaki si pemakai untuk mengurangkan kecederaan.
Kasut but ini TERBAIK untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam).
Ia juga sangat TERBAIK untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pemandu trak 4x4, pemandu kenderaan berat, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak/basah. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, ringan, selesa dan TERBAIK, model 5.11 XPRT 2.0 URBAN perlu disemat di sanubari anda !!

Harga: RM 1 103.00

kasut-but-xprt2.0-urban-5.11kasut-but-xprt2.0-urban-5.11kasut-but-xprt2.0-urban-5.11


3) Jenis: kasut but Taclite 6" Coyote 5.11
Model: 12030
saiz: 7, 8, 10, 12 US
tinggi but: 6 inci
warna: coklat cerah
material: Cordura nylon 1200D, EVA foam, suede

Keterangan: Kasut but Taclite 5.11 "Coyote" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut Taclite ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Pada bahagian buku lali dan lidah kasut ini, ia diperbuat dari bahan jenis "EVA foam" yang mempunyai liang-liang kecil agar membolehkan pengaliran udara keluar dan masuk jadi ia menjadikan kaki si pemakai sentiasa sejuk dan kering saban waktu walau dipakai dalam tempoh yang lama. Pada bahagian dalam kasut ini dibuat dari bahan yang anti bakteria dan menyahkan kelembapan disamping penggunaan alas dalam menggunakan teknologi "Ortholite" yang terkenal dalam memberikan keselesaan terbaik pada tapak kaki, nyah bakteria, sistem pengudaraan lancar 100%.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak /basah. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK ketika keadaan panas dan lembap, model kasut 5.11 ini adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 540.00

kasut-but-taclite-coyote-5.11kasut-but-taclite-coyote-5.11kasut-but-taclite-coyote-5.11
Category: 5.11 - kasut
Posted by: jimbit
1) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip ASTM 6 inci 5.11 (dengan besi pelindung)
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
Model: 12019

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ini adalah model terbaru A.T.A.C. yang diberi nafas baru yang dinaiktaraf dari beberapa aspek. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ASTM ini adalah KALIS AIR, tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, bahagian tengah tapak adalah kalis benda tajam, fabrik bahagian dalam anti bakteria membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini dan kasut ini adalah kalis air ! Kasut ini adalah dilengkapi dengan besi pelindung / steel toe (bahagian dalam) pada bahagian hadapannya yang menepati piawaian ASTM.

Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak/basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 adalah disyorkan untuk anda !!

Harga:

kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11


1) Jenis: kasut Range Master kalis air 5.11
Model: 12309
saiz: US 8.5 R -- untuk kaki kurus
warna: hitam, coklat cerah
material: Ripstop nylon tahan lasak, Kulit sintetik Clarino, alas dalam jenis CMEVA (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut range master 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model KALIS AIR (breathable) yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pendaki gunung. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai ketika bersantai dan ia kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Istimewanya kasut ini, alas dalam kasut jenis OrthoLite dan material tahan patogen/tahan bakteria.
Ia sangat sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa walaupun dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !! Jika anda mahukan produk yang ada kelainan dan hebat, cubalah ia hari ini !!

Harga: RM 575.00

kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.11


1) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 8 inci 5.11
Model: 12001
tinggi but: 8 inci
saiz: 4 - 15 US
warna: hitam
material: Cordura nylon lasak, Kulit asli
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but taktikal A.T.A.C 8" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk anggota semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Ia juga mempunyai ruang kecil khas/poket pada bahagian luar untuk diletak pisau / barangan kecil. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 A.T.A.C. 8 inci ini adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 694.00

kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11


3) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 6 inci 5.11
Model: 12018
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua lapisan anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam, VAT69). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, pemandu lori, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak atau basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada saban waktu. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan PALING BAIK, jenama 5.11 wajib menjadi agenda hidup anda di akhir zaman !!

Harga: RM 431.00

kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11


1) Jenis: kasut but taktikal XPRT
Model: 12204
STATUS: terpakai (hanya dipakai beberapa kali !!)
saiz: 9 US - jenis lebar
tinggi kasut: 8 inci
warna: COKLAT CERAH
material: 1200D nylon, kulit jenis suede

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan orang awam dan anggota penguatkuasa. Tapak kasut ini adalah kalis air, minyak dan cecair lain pada permukaan yang dipijak. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Keadaan kasut ini masih elok, tiada koyak / tiada kerosakan di mana-mana dan tapaknya masih tidak haus. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika
sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam) dan kepada semua orang awam yang meminati produk taktikal / peminat kasut jenis but. Dapatkan ia SEGERA !!!

Harga: (HABIS; TELAH DIJUAL)

kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11


1) Jenis: kasut but "pursuit advance" (gred tentera)
Model: 12319
saiz: 8US, 9.5US - jenis kaki biasa
tinggi kasut: 6 inci
warna: coklat gelap
material: 1200D nylon dilapisi wax, kulit "suede" asli, alas kaki dalaman jenis "Ortholite"

Keterangan: Kasut but "pursuit advance" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut ini dicipta untuk kegunaan di pelbagai situasi dan keadaan untuk memberikan keselasaan, keseimbangan dan kawalan TERBAIK untuk kaki dan badan si pemakai. Ketinggian kasut 6 inci ini dapat melindungi kaki dan buku lali anda secara keseluruhan dari kecederaan / ancaman pada sekeliling. Bahagian luar material kasut ini dilapisi "wax" iaitu sejenis bahan yang melindungi dari kelembapan, kotoran dan debu. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk anggota semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, pemandu lori, penunggang motorsikal, pengembara, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah. Dapatkan segera hari ini !!

Harga: RM 543.00

kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11