/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Kasut sarung SHOES FOR CREWS Ollie
saiz: US 7, 9, 10, 11, 13
warna: hitam
material: kulit asli & getah campuran
Negara asal pengeluar: USA
Buatan: Indonesia
Model: 6044

Keterangan: Kasut sarung SHOES FOR CREWS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SHOES FOR CREWS USA. Ini adalah jenama kasut terkenal di kalangan pekerja hotel/mereka yang bekerja di dapur restoran/hotel. Produk SHOES FOR CREWS cukup terkenal di USA / Eropah dan merupakan pelopor untuk kasut yang memberi perlindungan TERBAIK dan ANTI LICIN pada persekitaran lantai berminyak dan basah. Kasut jenama ini dibekalkan kepada krew perlumbaan di litar NASCAR / Indycar, pekerja dapur hotel di serata dunia.
Material kasut SHOES FOR CREWS ini adalah tebal, selesa dan sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, tapak alas dalam yang tebal cukup selesa, ia anti licin pada minyak dan cecair, material pada kasut ini membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang sehingga 14 jam. Kasut ini sesuai untuk mereka yang berkaki panjang & kurus. Jika anda masih tercari-cari kasut yang selesa dan TERBAIK, jenama SHOES FOR CREWS wajib jadi pilihan anda.

Harga: RM 297.00

kasut-shoes-for-crews-olliekasut-shoes-for-crews-olliekasut-shoes-for-crews-ollie
Posted by: jimbit
1) Jenis: Kasut SHOES FOR CREWS Pro slip froggz
saiz: 37 - 47 Euro
warna: hitam dan putih
material: EVA/getah campuran
Negara asal pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China
Model: 5008

Keterangan: Kasut/sandal SHOES FOR CREWS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SHOES FOR CREWS USA. Ini adalah model paling terkenal di kalangan pekerja hotel/mereka yang bekerja di dapur restoran/hotel. Produk SHOES FOR CREWS cukup terkenal di USA / Eropah dan merupakan pelopor untuk kasut yang memberi perlindungan TERBAIK dan ANTI LICIN pada persekitaran lantai berminyak dan basah. Ia dibekalkan kepada krew perlumbaan di litar NASCAR / Indycar, pekerja dapur hotel di serata dunia.

Material kasut SHOES FOR CREWS ini adalah tebal, selesa dan sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, ia anti licin pada minyak dan cecair, material anti bakteria pada kasut ini membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Jenama SHOES FOR CREWS merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China. Jika anda masih tercari-cari kasut yang selesa dan TERBAIK, jenama SHOES FOR CREWS adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 267.00 - warna hitam

Harga: RM 294.00 - warna putih

kasut-anti-licin-pro-shoes-for-crewskasut-anti-licin-pro-shoes-for-crewskasut-anti-licin-pro-shoes-for-crews

2) Jenis: Kasut SHOES FOR CREWS Classic slip froggz
saiz: 37 - 47 Euro
warna: hitam
material: EVA/getah campuran
Negara asal pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China
Model: 5010

Keterangan: Kasut/sandal SHOES FOR CREWS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran SHOES FOR CREWS USA. Ini adalah antara model paling terkenal di kalangan pekerja hotel/mereka yang bekerja di dapur restoran/hotel. Produk SHOES FOR CREWS cukup terkenal di USA / Eropah dan merupakan pelopor untuk kasut yang memberi perlindungan TERBAIK dan ANTI LICIN pada persekitaran lantai berminyak dan basah. Ia dibekalkan kepada krew perlumbaan di litar NASCAR / Indycar, pekerja dapur hotel di serata dunia.

Material kasut SHOES FOR CREWS ini adalah tebal, selesa dan sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, ia anti licin pada minyak dan cecair, material anti bakteria pada kasut ini membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Model kasut/sandal ini mempunyai "pengikat" pada bahagian belakangnya bagi memberi sokongan pada kaki anda. Jenama SHOES FOR CREWS merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China. Jika anda masih tercari-cari kasut yang selesa dan TERBAIK dan tapak yang cukup MENCENGKAM pada permukaan dipijak, jenama SHOES FOR CREWS adalah terbaik buat anda !!

Harga: RM 181.00

sandal-anti-licin-shoes-for-crews-classicsandal-anti-licin-shoes-for-crews-classicsandal-anti-licin-shoes-for-crews-classic