/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan taktikal "FIELD OPS" 5.11
Model: 59245
Material: Polycarbonate keras
Material tali jam: Nylon dengan pelekat velcro
Warna: hitam
Jaminan: 3 BULAN
Ketahanan air: 100 meter (sesuai untuk berenang di permukaan air cetek)
Jangka hayat bateri: 45 bulan
Keistimewaan: Kalkulator penembak, kompas digital, lampu biru, fungsi balistik (jarak, arah/kelajuan angin, sudut kecenderungan, sasaran)

Keterangan: Jam tangan "field ops" 5.11 ini adalah ASLI dan dihasilkan dengan kerjasama antara pembuat produk taktikal 5.11 dan Horus Vision USA (pengeluar peralatan Balistik). Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, Polis di serata dunia, dibuat menggunakan polycarbonate keras gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Jam ini TERBAIK dipakai semasa operasi / peperangan atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak seperti memburu / mendaki gunung / memancing / pengembara. Tali jam dari jenis Nylon dengan pelekat Velcro memberi keselesaan walau di pakai sepanjang masa dan kelihatan cukup bergaya buat jejaka di luar sana.
Keistimewaan jam ini terletak pada fungsi BALISTIK sureshot calculator iaitu mekanisma pengiraan untuk penembak tepat sehingga 1000 meter ketika MILS, TMOA/SMOA, kompas digital, cermin kalis calar. Jam tangan ini adalah TERBAIK dan disyorkan untuk anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ). Jam ini juga cukup menyerlah untuk digayakan di waktu susah dan senang agar menjadi teman sejati anda saban waktu. Ayuhlah kalian bersegera !


Harga DISKAUN: RM 785.00
HARGA NORMAL: RM 999.00


nullnullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan taktikal "SENTINEL" 5.11
Model: 50133
Material: 316L besi tahan karat dan silikon (tali jam)
Warna: hitam & coklat cerah
Ukuran permukaan jam: 42 milimeter
Saiz tali jam: 24mm (lebar)
Jaminan: 3 bulan
Ketahanan air: 100 meter (sesuai untuk berenang di permukaan air cetek)
Jangka hayat bateri: 45 bulan
Keistimewaan: kompas, cermin kalis calar mineral glass dan kalis silau

Keterangan: Jam yang digelar "SENTINEL" keluaran 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, Polis di serata dunia.
Kerangka utama jam diperbuat menggunakan besi tahan karat 316L gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia boleh dipakai semasa operasi / tugas harian / peperangan dan juga buat mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang penuh onak dan duri.
Keistimewaan jam ini terletak pada tali jam silikon yang lembut & tahan lasak, cermin kalis calar dan bentuknya yang ringkas dan tampak hebat. Jarum dan angka pada jam ini akan bersinar dalam persekitaran yang kurang cahaya. Jam tangan ini adalah TERBAIK dan disyorkan untuk anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ). Ia juga pasti tampak bergaya jika dipakai di hari Raya yang bakal menjelma kelak !!

Harga DISKAUN: RM 703.00 (seutas)
HARGA NORMAL: RM 811.00


jam tangan sentinel 5.11jam tangan sentinel 5.11jam tangan sentinel 5.11jam tangan sentinel 5.11
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan taktikal H.R.T. Titanium 5.11
Model: 59209
Material: Titanium, besi tahan karat, kaca anti silau (mineral crystal)
Ukuran permukaan jam: 50mm
Warna: kelabu
Jaminan: 2 tahun
Ketahanan air: 100 meter (sesuai untuk berenang / di permukaan air cetek)
Jangka hayat bateri: 24 bulan
Keistimewaan: Kalkulator penembak "SURESHOT", binaan dari besi terbaik Titanium, Penggera, Chronometer

Keterangan: Jam HRT Titanium 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, Polis di serata dunia.
Ia dibuat menggunakan Titanium dan besi tahan karat TERBAIK gred tentera dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Jam ini dihasilkan dengan kerjasama Horus Vision LLC (pengeluar peralatan Balistik) yang mempunyai 13 jenis setting untuk penembak / sniper bagi tembakan jarak jauh yang lebih mudah dan tangkas. Kalkulator penembak ini boleh membuat kiraan sasaran peluru dengan tepat sehingga 1000 meter !!
Ia boleh dipakai semasa operasi / peperangan atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang penuh onak dan duri. Jam ini didatangkan dengan 2 jenis tali iaitu getah dan kulit asli berserta dengan bekas jam yang tampak ekslusif !
Keistimewaan jam ini terletak pada kualiti TITANIUM dan "sureshot calculator" iaitu mekanisma pengiraan untuk penembak tepat sehingga 1000 meter ketika MILS, TMOA/SMOA, lampu, penggera, cermin kalis calar. Jam tangan ini adalah TERBAIK dan disyorkan untuk anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ). Ini merupakan produk jam TERBAIK keluaran 5.11 USA !!

Harga: RM 1 260.00
jam-tangan-taktikal-titanium-hrt-5.11jam-tangan-taktikal-titanium-hrt-5.11jam-tangan-taktikal-titanium-hrt-5.11