/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
1) Jenis: cermin mata hitam taktikal "Director" SMITH OPTICS
model: DITPCGY22BK
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: hitam
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (piawaian ketenteraan)
Keluaran: Smith Optics, Inc, Portland, USA


Keterangan: Cermin mata hitam SMITH OPTICS dari siri "Elite Division" dibuat khusus untuk kegunaan pasukan keselamatan di serata dunia dan ia adalah ASLI dan merupakan barangan taktikal PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith yang berpangkalan di Utah, USA. Ia menjadi pilihan dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, pasukan Polis & Unit Penguatkuasa di serata dunia.

Model cermin mata dipanggil "DIRECTOR" ini mempunyai bingkai dan cermin lensa diperbuat dari bahan TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan menggunakan teknologi TLT (Tapered Lens Technology). Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan anti KELETIHAN mata anda (anti fatigue) dan produk ini adalah tahan hentakan berbanding produk biasa ! Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang motorsikal, melakukan aktiviti luar atau bersantai. Jika anda tercari-cari cermin mata untuk pelbagai kegunaan yang melindungi mata anda setiap masa dalam segala situasi, model ini adalah TERBAIK untuk anda. Ingatlah, mata adalah anugerah yang tidak TERNILAI !!

Harga: RM 229.00

nullnullnullnull
1) Jenis: cermin mata hitam taktikal "HideOut" SMITH OPTICS
model: HDTPPGY22BK (hideout)
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: hitam POLARIZED
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (gred tentera) dengan cermin BALLISTIC !!
Keluaran: Smith Optics, Inc, Portland, USA


Keterangan: cermin mata hitam SMITH OPTICS ini adalah ASLI, dari model HIDEOUT yang merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith. Ia menjadi pilihan profesional dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, anggota Unit Penguatkuasa di serata dunia.
Material bingkai dan cermin lensa jenis BALLISTIC tahan sehingga peluru 0.22 caliber, TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan, menggunakan teknologi TLT (Tapered Lens Technology). Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan anti KELETIHAN mata anda (anti fatigue). Jika anda tercari-cari cermin mata untuk pelbagai kegunaan yang melindungi mata anda setiap masa dalam segala situasi, model ini adalah KHUSUS untuk anda.

Harga BIASA: RM 427.00
HARGA DISKAUN: RM 269.00

nullnullnullnull
2) Jenis: cermin mata hitam taktikal (Polarized) SMITH OPTICS
model: HUTPPGY22BK (hudson)
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: hitam POLARIZED
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (gred tentera) dengan cermin "BALLISTIC" !!
Negara ASAL pengeluar: USA


Keterangan: cermin mata hitam SMITH OPTICS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith. Ia menjadi pilihan dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, Unit Penguatkuasa di serata dunia.
Material bingkai dan cermin lensa (jenis "BALLISTIC") tahan sehingga peluru 0.22 caliber, TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan menggunakan teknologi TLT (Tapered Lens Technology). Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan anti KELETIHAN mata anda (anti fatigue), produk ini adalah tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai. Jika anda tercari-cari cermin mata untuk pelbagai kegunaan yang melindungi mata anda setiap masa dalam segala situasi, model ini adalah TERBAIK untuk anda. Ingatlah, mata adalah anugerah yang tidak TERNILAI !!

Harga: RM 408.00
cermin-mata-hitam-hudson-smith-opticscermin-mata-hitam-hudson-smith-opticscermin-mata-hitam-hudson-smith-optics
1) Jenis: cermin mata hitam taktikal SMITH OPTICS
model: CRTPCIG22BK (chamber tactical)
warna bingkai: hitam
warna lensa cermin: ignitor (coklat gelap)
perlindungan: 100% kalis sinaran UVA, UVB, UVC
pengiktirafan: melepasi piawaian optik ANSI Z87.1 dan MIL-PRF-31013 (gred tentera)
Negara ASAL pengeluar: USA


Keterangan: cermin mata hitam SMITH OPTICS ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM gred tentera keluaran SMITH OPTICS USA. SMITH OPTICS merupakan antara syarikat pengeluar cermin mata lasak sejak 1965 ditubuhkan oleh Dr. Bob Smith yang berpangkalan di Utah, USA. Ia menjadi pilihan dan dibekalkan kepada penembak, peluncur papan luncur ais, pelumba motor/sukan lasak dan versi taktikal kepada tentera US, Unit Penguatkuasa di serata dunia. Material bingkai dan cermin lensa TAHAN LASAK, kuat dan tahan hentakan. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi atau dipakai secara harian atau di pakai untuk memandu, menunggang atau untuk aktiviti luar. Ia memberi perlindungan dari SILAU dan produk ini adalah tahan hentakan berbanding produk biasa ! Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti sukan permotoran, memandu, menunggang, aktiviti luar atau bersantai.

Harga: RM 283.00
cermin-mata-chambertactical-smith-opticscermin-mata-chambertactical-smith-opticscermin-mata-chambertactical-smith-optics