/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::. » Archives

Archives

You are currently viewing archive for September 2014

25/09:

Category: General
Posted by: jimbit
TERIMA KASIH SEMUA !!
====================

Kami menerima pesanan melalui pos SETIAP HARI SIANG DAN MALAM dari seluruh pelusuk Malaysia (dari Perlis hingga ke Sabah bah !) dan ada yang datang sendiri (dari dekat dan jauh !) untuk mendapatkan pelbagai barangan berjenama PREMIUM dan ASLI. Terima kasih tak terhingga pada semua yang memberi sokongan pada ded1 EMPIRE. Kami mahukan yang TERBAIK dan ASLI untuk anda, jangan tertipu dengan barangan tiruan. Sesungguhnya kami hanya menjual barangan ASLI dan TERBAIK untuk anda walau apa sahaja jenama. ADIOS !
barang-untuk-dipos-ded1-empire
barang-untuk-dipos-ded1-empire
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu suluh SUREFIRE 2211 dengan Jam Luminox
Model: 2211-A-BK-LMX
Warna lampu: lampu putih
Material: Aluminium
Warna: hitam
Kuasa mentol: 300 Lumens
Jenis mentol: LED
Penggunaan bateri: 1 jam (300 lumens; kuasa
tinggi), 4 jam (60 lumens; kuasa sederhana) 13 jam (15 lumens; kuasa rendah)
Bateri: 1 biji bateri Lithium-Ion (terbina dalam/"built-in")

Keterangan: lampu suluh SUREFIRE 2211 dengan jam Luminox ini boleh dikatakan inovasi pertama seumpamanya di dunia !! SUREFIRE merupakan pengeluar produk lampu suluh terbaik dan berkualiti manakala Luminox merupakan pembuat jam gred tentera yang diakui tahan lasak serta mempuyai pencahayaan-sendiri di dalam gelap (tanpa perlu di dedahkan pada cahaya !). Lampu suluh SUREFIRE dibekalkan dan diguna oleh tentera US, Polis dan pihak berkuasa di serata dunia begitu juga jam Luminox yang di pakai oleh pihak FBI, SWAT dan unit penguatkuasa serata dunia. Ia dibuat menggunakan aluminium gred terbaik dan menepati spesifikasi ketenteraan yang ketat. Ia
boleh digunakan pada senjata api semasa operasi /peperangan. Ia juga sangat berguna untuk mereka yang ingin menggunakannya untuk kerja operasi mencari/menyelamat/operasi bersepadu (bomba, polis, JPA, Ambulan, Komando, RELA, Imigresen, Kastam, JPJ, APMM) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti lasak di hutan belantara yang
gelap dan penuh onak dan duri. Sesuai juga untuk mereka yang bekerja di sektor pengangkutan/perkapalan/bengkel, digunakan ketika kerja pemunggahan kargo di persekitaran berkabus/gelap/hutan belantara/bangunan. Cahaya
lampunya adalah terang (300 LUMENS!)
. Unit bateri pada jam dan lampu suluh adalah berasingan, bateri boleh-cas Li-ion pada lampu suluh ini di cas menggunakan wayar usb di mana ada penunjuk aras jika kuasa baterinya berkurangan. Jam+lampu suluh ini tampak "stylo" dan "cool" jika anda memakainya di mana-mana, Menarik bukan ??

Harga: RM 3 472.00
surefire-luminox-jam-lampu
surefire-luminox-jam-lampu
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal "STATION" 5.11
model: 48300
saiz USA: XS, S, XL
warna: biru gelap
Material fabrik: Polyester & kapas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Jaket dengan fabrik tebal bersalut Teflon 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini kelihatan biasa tetapi bahan fabriknya adalah jenis TERBAIK dari jenis 7.25 ounce kapas-poli dan Teflon yang disalut pada jaket ini menyahkan air, kotoran dan debu yang melekat padanya. Ia didatangkan dengan poket tersembunyi pada bahagian dada (kiri & kanan) dan juga bahagian dalam jaket dengan tambahan poket kecil pada hujung lengan kiri untuk menyimpan pistol/pen/buku nota/peralatan peribadi anda.
Fabrik jaket ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda akan merasai kelainan dikala memakai jaket taktikal "STATION" ini, ia bukan sebarang jaket biasa !!

Harga: RM 424.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-jaket-taktikal-station-5-11-gred-tentera

jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11
2) Jenis: Jaket taktikal M65 5.11
model: 78007
saiz: L (USA)
lebar: 60cm

warna: hijau tentera
Material fabrik: 6.14 oz. TACLITE kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Jaket 5.11 dengan fabrik tebal Ripstop bersalut Teflon ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini direkabentuk berdasarkan jaket asal tentera M-65 / dikenali M-1965 yang diperkenalkan kepada pasukan Tentera Amerika pada tahun 1965 mengikut piawaian ketenteraan MIL-C-43455. Fabriknya adalah jenis TERBAIK dari jenis 6.14 oz kapas-poli dan Teflon yang disalut pada jaket ini menyahkan air, kotoran dan debu yang melekat padanya. Fabrik jaket ini tidak mudah pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Ia dibuat khusus bagi mereka yang mencari jaket spesifikasi tentera yang tahan lasak hingga ke penghujung nyawa !

Harga: RM 795.00

nullnullnullnull


1) Jenis: Jaket 5-DALAM-1 5.11 (gred tentera)
model: 48017
saiz USA: XS, S, M, L, XL
warna: hitam/biru gelap
Jenis zip: YKK
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar.
Bahagian pinggangnya adalah jenis elastik, fabriknya jenis tidak panas / bahagian fleece dalam boleh ditanggalkan. Ia mempunyai poket tersembunyi di bahagian dalam dan bahagian penutup kepala boleh dilipat / tanggalkan. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menaiki motor/memandu.

Harga: RM 1477.00

Jaket 5.11 5-dalam-1
Jaket 5-dalam-1 5.11


2) Jenis: Jaket Respon 5.11 (gred tentera)
model: 48016
saiz USA: XS, S, M, L, XL
warna: hitam dan biru gelap
Material fabrik: Microfiber ringan
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini istimewa kerana diperbuat dari bahan MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan sangat tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di serata bahagian; hadapan, dada, belakang, bahagian dalam. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda tidak akan menyesal memakai jaket 5.11 ini, CUBALAH !!

Harga: RM 267.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-jaket-respon-5-11-gred-tentera

jaket-response-5.115.11 jaket respon


1) Jenis: jaket "hoodie" Independence 5.11
model: 42182AD
saiz: M
warna: kelabu cerah
Material fabrik: kapas 8.5 oz. / polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: pakistan

Keterangan: Jaket tebal jenis bertopi / "hoodie" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan berserta tulisan 5.11 yang dicetak kemas pada tengah jaket. Ia boleh dipakai ketika cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu.

Harga: (STOK HABIS !)

jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11