/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
1) Jenis: pisau lipat Hunter Pro Victorinox SWISS ARMY
model: 0.9415.20
panjang bilah: 10 cm
panjang (semasa dilipat): 13.6 cm
tebal bilah: 2.7 milimeter

Warna: merah dan kelabu
berat: 186 gram
Material bilah: Besi 1.4110 (tahan karat)
Material pemegang: logam aluminium
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran VICTORINOX, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Pisau ini didatangkan dengan tali penggantung "Paracord" bersulam berwarna merah, pisau ini bersaiz kecil bersama pemegang dari logam aluminium. Ia mempunyai pengunci apabila bilah dibuka, sebagai keselamatan. Pisau ini sebenarnya dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal).

Pisau keluaran Victorinox telah dikenali berdekad lamanya di seluruh dunia dan telah diakui ketajaman dan kualiti tanpa kompromi. Model Hunter Pro berwarna merah ini sebenarnya dibuat untuk pasaran Eropah, ia menjadi rebutan ramai peminat pisau di seluruh dunia kerana kualiti, ketajaman dan kejituannya, jadikan koleksi anda !

Harga: RM 530.00 **

nullnullnull
1) Jenis: Pisau poket / Alat serbaguna 2020 VICTORINOX Swiss Army (EDISI KHAS)
model: 1.6705.7L20
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 102 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik organik Cellidor
Warna: putih dengan motif ikon bumi Switzerland
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 18 jenis

Keterangan: Sebagai menghargai bumi dan simbol tarikan utama pelancong ke Switzerland, pihak Victorinox AG Switzerland berbesar hati mengeluarkan EDISI KHAS yang cuma dikeluarkan dalam unit TERHAD untuk pasaran seluruh dunia. Pada luaran pisau poket ini dilakar imej tarikan utama bumi Switzerland antaranya feri tasik Geneva, gunung Matterhorn, kambing gurun Ibex di banjaran Alpine, jam tangan, keju Emmentaler Swiss, serunai kayu panjang alphorn, coklat Cailler, pisau poket dan pelbagai lagi. Setiap versi ini didatangkan dengan kotak khas eksklusif bersama kad ucapan aluan dari Victorinox !
Edisi alat serbaguna ini hanya dikeluarkan sekali seumur hidup dan dibuat khusus buat pencinta jenama Victorinox Swiss Army yang mahu menjadikan sebagai koleksi atau hadiah buat yang tersayang. Ini merupakan versi RARE yang jarang ada di pasaran rantau ini dan perlu menjadi aset anda sehingga ke penghujung usia !!

Ia mempunyai 18 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar
2. Pisau kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3mm
5. pembuka tutup botol
6. pemutar skru 6mm
7. pengoyak wayar
8. pengetuk
9. pembuka gabus botol
10. pemutar skru halus mikro
11. gunting
12. kanta pembesar
13. pemutar skru Philips
14. penyangkuk
15. pencungkil gigi
16. penyepit
17. pen halus
18. penggantung kunci

Harga: RM 350.00 **

nullnullnullnull
1) Jenis: Pisau poket / Alat serbaguna Rangergrip 178 Victorinox Swiss Army
model: 0.9663.MWC4
Panjang: 13cm
Berat: 169 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: Kombinasi hijau dan hitam
Buatan: Delemont, Switzerland
Bilangan alatan: 12 jenis

Keterangan: Pisau poket / alat serbaguna berwarna hijau gelap dan hitam yang dipanggil Ranger Grip 178 ini merupakan keluaran ASLI dari WENGER, merupakan entiti di bawah Victorinox AG, Switzerland. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox sepenuhnya. Merupakan sejenis alatan bersaiz besar dan mempunyai permukaan yang kasar bila digenggam dengan buatannya yang cukup kemas & mantap dengan warna yang ELEGAN. Istimewanya, butang kunci pada alatan ini dibuat pada logo Victorinox yang boleh dipicit. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/pencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Ia mempunyai 12 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar mata gigi mudah-buka dengan ibu jari
2. gergaji kayu
3. pemutar skru 3mm
4. pemutar skru 5mm
5. pemutar skru Philip
6. pembuka tin
7. pengoyak jaket wayar
8. pembuka penutup botol
9. alat untuk membesarkan lubang / menjahit kulit
10. penyepit
11. pencungkil gigi
12. penggantung kunci

Harga: RM 332.00 *

nullnullnullnull
1) Jenis: Set pengasah & pisau poket
panjang: Pengasah (9.8 sentimeter), Pisau Poket (8.5 sentimeter)

material mata asah: aloi karbida
kadar asah: sederhana
Buatan: (pengasah) ISTOR AG, Frauenfeld, Switzerland & (Pisau poket) Victorinox AG, Ibach, Switzerland

Keterangan: Set ini merupakan EDISI KHAS yang dikeluarkan dengan kerjasama antara ISTOR dan VICTORINOX Switzerland yang merupakan konglomerat berprestij sebagai pengeluar pisau dan pengasah sejak berabad lampau. Pengasah batang ini di keluarkan oleh Istor AG yang merupakan antara pengeluar pengasah pisau yang masih bertahan di Switzerland, diasaskan oleh Josef A. Schefer sejak tahun 1964. Manakala pisau lipat ini merupakan keluaran Victorinox AG semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener.
Ia cukup berguna untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal),
dan kegunaan oleh individu yang terlibat aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/mountain bike, pemancing atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Pengasah ini sesuai untuk menajamkan pisau kecil, gunting, pisau bilah bergigi, pahat, cangkuk, pisau bilah bengkok dan alatan yang mempunyai sudut sempit. Pengasah ini hanya perlu dicondongkan mengikut kemahuan anda dan tarik dengan perlahan mata asah (gunakan sisi mata asah) pada benda yang ingin diasah.

Pisau poket ini mempunyai 11 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar
2. pembuka tin
3. pemutar skru 3 mm
4. pembuka penutup botol
5. pemutar skru 5 mm
6. alat untuk membesarkan lubang, pengetuk
7. pencungkil gigi
8. penyepit halus
9. pembuka gabus botol
10. penggantung kunci
11. penggosok kuku

Harga: RM 167.00

nullnullnull
1) Jenis: pisau lipat "Hunter Pro" Victorinox SWISS ARMY
model: 0.9410.63
panjang bilah: 4 inci
panjang keseluruhan: 9 inci
tebal bilah: 2.794 milimeter
Warna: coklat
berat: 157 gram
warna sarung: hijau
Material bilah: Besi 1.4110 (tahan karat)
Material pemegang: kayu Walnut
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND


Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran VICTORINOX, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Pisau ini didatangkan dengan sarung hijau, bersaiz kecil bersama pemegang dari kayu Walnut, sejenis kayu keras yang tahan lasak dan menjadi pilihan pengeluar perabot kayu dan untuk industri automotif. Pisau ini sebenarnya dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal). Pisau keluaran Victorinox telah dikenali berdekad lamanya di seluruh dunia dan telah diakui ketajaman dan kualiti tanpa kompromi. Model pisau ini tampak elegan, merupakan siri tambahan pada model "Hunter Pro" sedia ada, ia menjadi rebutan ramai peminat pisau di seluruh dunia kerana kualiti, ketajaman dan kejituannya, jadikan koleksi anda !

Harga: RM 640.00*

nullpisau lipat hunter pro victorinox walnutpisau lipat hunter pro victorinox walnut1) Jenis: Alat serbaguna "FISHERMAN" VICTORINOX Swiss Army
model: 1.4733.72
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 99.22 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 17 jenis


Keterangan: Alat serbaguna dengan logo IKAN ini digelar "FISHERMAN" merupakan model yang dibuat sebagai menghargai mereka yang bekerja di sektor perikanan, nelayan, pemancing atau mereka yang menjadikan lautan/hasil laut sebagai punca rezeki. Ia adalah alatan ASLI keluaran Victorinox Switzerland yang diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia juga cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal),
sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu menjadi teman rapat jika anda adalah PEMANCING TEGAR !!

Ia mempunyai 17 jenis alatan serbaguna:
1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3 mm
5. pembuka penutup botol
6. pengoyak wayar
7. pemutar skru 5 mm
8. alat untuk membesarkan lubang, pengetuk
9. Pemutar skru Philip
10. Gunting
11. Pembuang sisik ikan
12. pembaris (inci)
13. pencabut mata kail
14. pembaris (sentimeter)
15. penyangkuk serbaguna
16. pencungkil gigi
17. penyepit halus

Harga: RM 180.00

nullnullnullnull
1) Jenis: Alat serbaguna "Karl Elsener" VICTORINOX Swiss Army
model: 1.1918.J18
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: putih
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 15 jenis


Keterangan: Sebagai memperingati & menghargai jasa pengasas asal Victorinox iaitu Karl Elsener (1860 - 1918) , Victorinox AG Switzerland berbesar hati mengeluarkan EDISI TERHAD yang cuma dikeluarkan sebanyak 8000 unit SAHAJA untuk pasaran seluruh dunia. Setiap versi ini mempunyai nombor keluaran unik padanya dan didatangkan dengan kotak khas ekslusif bersama kad ucapan aluan dari Victorinox. Set ini didatangkan juga dengan syiling perak 20 Franc Swiss Army ! yang dikeluarkan oleh Swissmint (sebuah agensi kerajaan Switzerland). Corak pada luaran alatan & syiling ini mendapat sentuhan dari Nadja Baltensweiler, seorang pereka grafik seni visual saintifik terkenal dari Switzerland.
Edisi alat serbaguna ini hanya dikeluarkan sekali seumur hidup dan dibuat khusus buat pencinta jenama Victorinox Swiss Army yang mahu menjadikan sebagai koleksi atau hadiah buat yang tersayang. Ini merupakan versi RARE yang jarang ada di pasaran rantau ini dan perlu menjadi aset anda sehingga ke akhir nafas !

Ia mempunyai 15 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar
2. Pisau kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin
5. pemutar skru
6. pembuka tutup botol
7. pemutar skru 2
8. pengoyak wayar
9. pengetuk
10. penggantung kunci
11. penyepit
12. pencungkil gigi
13. gunting
14. penyangkuk
15. gergaji kayu

Harga: RM 650.00 *

nullnull
nullnull


1) Jenis: minyak pelincir alatan Victorinox Swiss Army
model: 4.3301
Pengiktirafan: NSF H1 (gred makanan)
Kandungan: 5 mililiter
Buatan: Switzerland

Keterangan: Ini adalah minyak pelincir yang dibuat khas untuk alatan serbaguna Victorinox Swiss Army, Wenger atau sebarang jenama, sama ada pisau lipat, playar serbaguna dan sebagainya. Ia berfungsi untuk melancarkan fungsi mekanikal pada alatan dan melindungi dari unsur karat. Jika alatan anda agak ketat / susah untuk di buka / tidak berfungsi dengan lancar, minyak ini adalah TERBAIK untuknya. Alatan serbaguna anda perlu sentiasa di letak minyak ini secara berkala jika anda kerap menggunakan alatan tersebut. Jangan khuatir, minyak ini menepati spesifikasi NSF H1 di mana ia adalah minyak gred makanan. Dapatkan segera, anda mungkin memerlukannya kelak.

Harga: RM 27.00 - SEBOTOL

minyak pelincir anti karat victorinoxminyak pelincir anti karat victorinoxminyak pelincir anti karat victorinox
Untuk menonton, sila layari :

https://www.youtube.com/watch?v=U_9c6SCnsaU&t=6s

victorinox swiss army polis diraja malaysia


1) Jenis: pisau lipat "Hunter Pro" Victorinox SWISS ARMY
model: 0.9410.3
panjang bilah: 4 inci
panjang keseluruhan: 8.93 inci
tebal bilah: 3 milimeter
Warna: HITAM
berat: 161 gram
warna sarung: hijau
Material bilah: Besi 1.4110 (tahan karat)
Material pemegang: getah sintetik
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran VICTORINOX, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Pisau ini didatangkan dengan sarung hijau, bersaiz kecil bersama pemegang jenis getah sintetik yang selesa apabila digenggam & tidak licin. Pisau ini sebenarnya dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal). Pisau keluaran Victorinox telah dikenali berdekad lamanya di seluruh dunia dan telah diakui ketajaman dan kualiti tanpa kompromi. Model pisau ini menjadi rebutan ramai peminat pisau di seluruh dunia kerana kualiti, ketajaman dan kejituannya, miliki ia hari ini !!

Harga: RM 409.00*

pisau lipat hunter pro victorinoxpisau lipat hunter pro victorinoxpisau lipat hunter pro victorinox1) Jenis: Pisau poket VICTORINOX Swiss Army X Doctor Heli (EDISI JEPUN)
model: JDH-1.3713.7
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: putih
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 15 jenis


Keterangan: Sempena menghargai jasa perkhidmatan pasukan kecemasan perubatan udara Doctor Heli (EMS) di Jepun, Victorinox Japan Inc. dan Victorinox AG Switzerland berbesar hati mengeluarkan EDISI TERHAD yang cuma dikeluarkan untuk pasaran negara Jepun. Perkhidmatan perubatan udara di Jepun dipanggil Doctor Heli yang merupakan pasukan atur cepat bantuan dari segi rawatan doktor/jururawat ke seluruh wilayah pulau/pedalaman Jepun merangkumi wilayah Kawagoe, Kobe, Nagoya,Fukuoka, Fukushima, Hokkaido, Gunma, Gifu, Chiba, Aomori, Akita yang disediakan oleh Aero Asahi Corporation, Nakanihon Air Service, Nishi Nippon Airline, Central Helicopter, Kagoshima International Aviation, Hirata Gakuen Aviation. Helikopter dari pasukan ini dilengkapi dengan kemudahan perubatan canggih yang mempunyai lebih 50 unit helikopter yang menyediakan khidmat untuk 57 hospital di seluruh Jepun. Helikopter dari pasukan ini berwarna putih dengan jalur merah dan tulisan Doctor Heli berwarna biru gelap.
Pisau lipat/alat serbaguna ini cukup berguna untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal),
dan kegunaan oleh individu yang terlibat aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/mountain bike, pemancing atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan. Ia merupakan model yang sangat DISYORKAN buat peminat setia Victorinox Swiss Army di seluruh dunia ! Yang pergi tak akan kembali, hanya dikeluarkan sekali seumur hidup !

Pisau poket ini mempunyai 15 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3 mm
5. pembuka penutup botol
6. pemutar skru 6 mm
7. pengoyak wayar
8. alat untuk membesarkan lubang, pengetuk
9. pembuka gabus botol
10. Gunting
11. gergaji kayu
12. pencangkuk serbaguna
13. pencungkil gigi
14. penyepit halus
15. penggantung kunci

Harga: RM 375.00 (sebiji) - TIADA LAGI !

nullnullnullnull1) Jenis: Alat serbaguna SwissTool X Plus VICTORINOX
model: 3.0338.L
Ukuran: 11.5 cm
Berat: 440 gram

Material: Besi tahan karat
Warna: Krom
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 29 jenis


Keterangan: Alatan serbaguna VICTORINOX "Swiss Tool X Plus" ini adalah ASLI dan ia merupakan alatan TERBAIK untuk kegunaan semasa di rumah / ketika aktiviti luar. Ia diperbuat dari besi tahan karat dan tampak "solid" bila dipegang dan lebih berkualiti berbanding peralatan jenama murah. Ia sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki / berkhemah / mountain bike / memancing / memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan / maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alatan ini didatangkan bersama kepala pemutar skru jenis "bit Torx" bersama bekasnya. Ia tampil bersama sarung yang diperbuat dari kulit asli yang tampak elegan !

Ia mempunyai 29 jenis alatan/fungsi serbaguna:
- Playar
- Pemutar skru (2mm)
- Pemutar skru (3mm)
- Pemotong wayar/dawai kecil/lembut sehingga kekerasan HRC 40
- Pemutar skru (5.5 mm)
- Pembuka tutup botol
- Pemutar skru (8 mm)
- Bilah pisau besar
- Gunting
- Gergaji kayu
- Pemutar skru philip 1 - 2
- Pembengkok wayar/dawai
- Pengoyak wayar
- Pengikis wayar
- Pembuka tin
- Pembaris (CM)
- Pembaris (inci)
- Pemotong wayar/dawai keras
- Penebuk lubang
- Pemutar skru kecil
- kepala pemutar skru "bit torx" 10
- kepala pemutar skru "bit torx" 15
- kepala pemutar skru "bit philip" 0
- Kikir besi
- Gergaji besi
- Pahat 7 milimeter
- Pengumpil
- pembuka gabus botol
- lubang penyangkut

Harga: RM 770.00 *

alat serbaguna swiss tool X Plus victorinoxalat serbaguna swiss tool X Plus victorinoxalat serbaguna swiss tool X Plus victorinox1) Jenis: Alat serbaguna Rangergrip 78 WENGER-Victorinox
model: 0.9663.MC
Panjang: 13cm
Berat: 172 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Buatan: Delemont, Switzerland
Bilangan alatan: 12 jenis

Keterangan: Alat serbaguna yang dipanggil Ranger Grip 78 ini merupakan keluaran ASLI dari WENGER, merupakan entiti di bawah Victorinox AG, Switzerland. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox sepenuhnya. Merupakan sejenis alatan bersaiz besar dan mempunyai permukaan yang kasar bila digenggam dengan buatannya yang cukup kemas & mantap. Istimewanya, butang kunci pada alatan ini dibuat pada logo Victorinox yang boleh dipicit. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/pencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "RARE" dan koleksi.

Ia mempunyai 12 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar mudah-buka dengan ibu jari
2. gergaji kayu
3. pemutar skru 3mm
4. pemutar skru 5mm
5. pemutar skru Philip
6. pembuka tin
7. pengoyak jaket wayar
8. pembuka penutup botol
9. alat untuk membesarkan lubang / menjahit kulit
10. penyepit
11. pencungkil gigi
12. penggantung kunci

Harga: RM 312.00 *

nullnullnullnull


1) Jenis: Alat serbaguna "SKIPPER" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.9093.2W
Panjang keseluruhan: 11.1 sentimeter
Berat: 183 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: biru cerah
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 17 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan warna BIRU yang menarik ini merupakan produk ASLI keluaran Victorinox AG Switzerland, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Alat serbaguna ini dibuat khusus untuk kelasi kapal, kapten kapal & pelaut yang mengharungi samudera luas membiru. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada alat ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup TERBAIK untuk kegunaan mereka yang bekerja di atas kapal, bot, tongkang, penyelam, nelayan, jurumudi. Sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "RARE" dan koleksi.

Ia mempunyai 17 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau dengan separuh bergigi
2. pembuka penutup botol
3. pemutar skru 5mm (boleh dikunci)
4. pengoyak wayar
5. pembuka nat U / shackle
6. marlin spike -- pembuka tali kapal / penjahit layar
7. pembuka tin
8. pemutar skru 3mm
9. alat untuk membesarkan lubang / menjahit kulit
10. pembuka gabus botol
11. pemutar skru Philip
12. Playar
13. pemotong wayar / kawat
14. kelim wayar
15. penyepit
16. pencungkil gigi
17. penggantung kunci

Harga: RM 312.00 *

nullnullnullnull


1) Jenis: Alat serbaguna Rangergrip 74 WENGER-Victorinox
model: 0.9723.CB1
Panjang: 5.1 inci
Berat: 229.63 gram

Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: Kombinasi merah dan hitam
Buatan: Delemont, Switzerland
Bilangan alatan: 14 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan keluaran ASLI dari WENGER, merupakan entiti di bawah Victorinox AG, Switzerland. Wenger dahulunya merupakan pesaing terdekat Victorinox tetapi semenjak tahun 2005 ia telah di ambil alih oleh Victorinox. Merupakan sejenis alatan bersaiz besar dan mempunyai permukaan yang kasar bila digenggam. Istimewanya, butang kunci pada alatan ini dibuat pada logo Victorinox yang boleh dipicit. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/pencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.
Ia mempunyai 14 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar
2. Playar runcing dengan:
3. - pemotong dawai / kawat
4. - pengetat kepala skru
5. pembuka penutup botol
6. pemutar skru 5mm
7. pemutar skru 3mm
8. pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. pembuka gabus botol
11. pencungkil gigi
12. penyepit
13. pembuka tin
14. penggantung kunci

Harga: RM 423.00*

alat-serbaguna-rangergrip74-victorinox-wengeralat-serbaguna-rangergrip74-victorinox-wengeralat-serbaguna-rangergrip74-victorinox-wenger
1) Jenis: Alat serbaguna "RESCUE" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8623.MWN
Panjang keseluruhan: 11.1 sentimeter
Berat: 167 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: kuning terang "fluorescent" (BERCAHAYA di dalam gelap!)
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Bilangan alatan: 13 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan keluaran ASLI dari Victorinox AG, Switzerland. Sesuai dengan namanya. ia merupakan alat serbaguna yang dibuat khusus dan mendapat kerjasama unit Bomba / Pasukan Penyelamat. Model ini dibekalkan secara rasmi kepada pasukan Bomba & Penyelamat di serata dunia termasuk Jabatan Bomba & Penyelamat Malaysia sendiri. Keistimewaan alat ini, ia akan BERSINAR di dalam gelap (selepas didedahkan sementara kepada sumber cahaya) dan merupakan satu-satunya alat serbaguna unik yang tiada pada model/jenama lain !! Ia cukup berguna untuk kegunaan anggota penyelamat/keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mencari hasil hutan atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi.

Ia mempunyai 13 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan
2. Pisau mata gerigi pemotong talipinggang keledar / objek keras
3. alat untuk membesarkan lubang
4. pemutar skru Philip
5. Pemecah kaca
6. pembuka penutup botol dengan
7. - pemutar skru bersaiz besar
8. - pengoyak wayar
9. pencungkil gigi
10. penyepit
11. Gergaji kaca (untuk kaca yang telah retak/pecah)
12. penggantung kunci
13. tali penggantung

Harga: RM 410.00*


alat-serbaguna-rescue-victorinoxalat-serbaguna-rescue-victorinoxalat-serbaguna-rescue-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna "tentera Jerman" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8461.MW4DE
Panjang keseluruhan: 11.1 sentimeter
Berat: 176.9 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: hijau tentera dengan logo Helang "Bundesadler"
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model rasmi ASLI dibekalkan kepada ANGKATAN TENTERA JERMAN atau dikenali sebagai Bundeswehr oleh Victorinox sejak tahun 2011. Alat serbaguna ini mempunyai logo / jata burung Helang atau dipanggil Bundesadler dalam bahasa Jerman. Logo Bundesadler merupakan jata rasmi yang mewakili Republik Bersekutu Jerman. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan RARE dan koleksi. Ini merupakan model yang jarang-jarang didapati dipasaran dan merupakan model istimewa untuk Angkatan Tentera Jerman (Bundeswehr).

Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan
2. pemutar skru Philip
3. pembuka tin dengan
4. - pemutar skru kecil
5. pembuka penutup botol dengan
6. - pemutar skru bersaiz besar
7. pengoyak wayar
8. alat untuk membesarkan lubang
9. penggantung kunci
10. gergaji

Harga: RM 259.00 *
alat-serbaguna-tentera-jerman-victorinoxalat-serbaguna-tentera-jerman-victorinoxalat-serbaguna-tentera-jerman-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna "tahun ayam" VICTORINOX Swiss Army (EDISI TERHAD)
model: 1.3714.E6
Panjang keseluruhan: 9.1 sentimeter
Berat: 99 gram

Material: Besi tahan karat dan plastik ABS
Warna: merah dengan motif ayam jantan berwarna kuning cair
Buatan: Victorinox AG, Switzerland
Bilangan alatan: 18 jenis

Keterangan: Bersempena dengan tahun 2017 iaitu tahun ayam jantan mengikut kalendar Cina, Victorinox AG Switzerland berbesar hati mengeluarkan EDISI TERHAD yang cuma dikeluarkan sebanyak 8888 unit untuk pasaran seluruh dunia. Setiap versi ini mempunyai nombor keluaran unik padanya dan didatangkan dengan kotak khas ekslusif bersama kad ucapan aluan dari Victorinox ! Mengikut kalendar Cina, mereka yang lahir pada tahun ayam jantan (2017) mempunyai sikap yang boleh dipercayai, menepati masa, bertanggungjawab serta yakin diri. Edisi alat serbaguna ini hanya dikeluarkan sekali seumur hidup dan dibuat khusus buat pencinta jenama Victorinox Swiss Army yang mahu menjadikan sebagai koleksi atau hadiah buat yang tersayang. Ini merupakan versi RARE yang jarang ada di pasaran rantau ini dan perlu menjadi aset anda sehingga ke penghujung usia !!

Ia mempunyai 18 jenis alatan serbaguna:
1. Pisau besar
2. Pisau kecil
3. pembuka tin
4. pemutar skru 3mm
5. pembuka tutup botol
6. pengoyak wayar
7. pemutar skru 5mm
8. pengetuk
9. gunting
10. gergaji kayu
11. penyangkuk
12. pencungkil gigi
13. penyepit
14. penggantung kunci
15. pembuka gabus botol 1
16. pemutar skru kecil 1
17. pemutar skru kecil 2
18. pembuka gabus botol 2

Harga: RM 437.00 *

victorinox-swiss-army-ayam-edisi-terhadvictorinox-swiss-army-ayam-edisi-terhadvictorinox-swiss-army-ayam-edisi-terhad


1) Jenis: pisau lipat "Hunter Pro" Victorinox SWISS ARMY
model: 0.9410.9B1
panjang bilah: 4 inci
panjang keseluruhan: 8.93 inci
tebal bilah: 3 milimeter
Warna: OREN
berat: 162 gram
Material bilah: Besi 1.4110 (tahan karat)
Material pemegang: getah sintetik
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah pisau lipat ASLI keluaran VICTORINOX, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Model pisau dengan warna OREN terang & menyerlah ini merupakan antara model TERBARU pisau lipat dari Victorinox. Pisau ini tampak kecil dan elegan dan didatangkan dengan pemegang jenis getah sintetik yang selesa apabila digenggam & tidak licin. Pisau ini sebenarnya dibuat khusus buat penggiat aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike dan disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal). Pisau keluaran Victorinox telah dikenali berdekad lamanya di seluruh dunia dan telah diakui ketajaman dan kualiti tanpa kompromi. Model pisau ini menjadi rebutan ramai peminat pisau di seluruh dunia kerana kualiti, ketajaman dan kejituannya, dapatkan hari ini sebelum menyesal tak sudah !!

Harga: RM 238.00

pisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-armypisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-armypisau-lipat-hunterpro-oren-swiss-army


1) Jenis: pisau serbaguna VICTORINOX-swiss army "BANTAM"
model: 0.2303
Panjang keseluruhan: 8.4 CM
Lebar: 2.3 CM
Berat: 31gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Merah
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 7 jenis


Keterangan: Pisau serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model ASAS untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, jika anda mahu pertama kali merasa guna barangan Victorinox yang murah, ini model yang disyorkan !!

Ia mempunyai 7 jenis alatan serbaguna:
- pembuka penutup
- pembuka tutup botol
- pemutar skru
- pengoyak wayar
- penggantung kunci
- penyepit
- pencungkil gigi

Harga: RM 63.00 (STOK HABIS !)

pisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantampisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantampisau-serbaguna-victorinox-swiss-army-bantam


1) Jenis: Alat serbaguna SwissTool RS VICTORINOX
model: 3.0326
Ukuran: 11.5 cm
Berat: 280 gram

Material: Besi tahan karat
Warna: Krom
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 26 jenis


Keterangan: Alatan serbaguna VICTORINOX Swiss Tool RS ini adalah ASLI dan ia merupakan alatan TERBAIK untuk kegunaan semasa di rumah / ketika aktiviti luar. Ia diperbuat dari besi tahan karat dan tampak "solid" bila dipegang dan lebih berkualiti berbanding peralatan jenama murah. Ia sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki / berkhemah / mountain bike / memancing / memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan / maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Ia mempunyai 26 jenis alatan/fungsi serbaguna:
- Playar
- Pemutar skru (2mm).
- Pemutar skru (3mm).
- Pemotong wayar/dawai sehingga kekerasan HRC 40
- Pemutar skru (5 mm).
- Pembuka tutup botol
- Pemutar skru (7.5mm)
- Bilah pisau besar
- Gunting
- Pemotong talipinggang
- Gergaji
- Penebuk lubang
- Pemutar skru philip
- Pengikis
- Pembuka peti
- Pembengkok wayar/dawai
- Pengoyak wayar
- Pengikis wayar
- "Crimper" wayar
- Pembuka tin
- Pembaris (230mm).
- Pembaris (9 inci).
- Pemotong wayar/dawai keras
- Penebuk lubang
- Spring fleksibel
- Pengunci alatan

Harga: RM 439.00

alat-serbaguna-swisstool-rs-victorinoxalat-serbaguna-swisstool-rs-victorinoxalat-serbaguna-swisstool-rs-victorinox


2) Jenis: Alat serbaguna VICTORINOX Spirit
model: 3.0223
Ukuran: 10.5 cm x 3.5 cm x 1.6 cm (tanpa dilipat)
Berat: 248 gram
Material: Besi tahan karat
Warna: Krom
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 29 jenis


Keterangan: Alatan serbaguna VICTORINOX Spirit ini sesuai disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/memburu atau mereka yang terlibat dalam kerja di bengkel atau pekerja penyelenggaraan/maintenance atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.

Ia mempunyai 29 jenis alatan serbaguna:

1. wood saw
2. metal file
3. metal saw
4. chisel
5. practical Spirit combi edge blade
6. pointed blade
7. screwdriver 2mm
8. screwdriver 3mm
9. Phillips screwdriver for PH1 and PH2
10. without leather pouch
11. wire cutter for small and soft wire up to 40 HRc
12. crate opener
13. cable cover cutter lenghtwise
14. wire bender
15. cable cover cutter circular
16. hard wire cutter
17. lanyard hole
18. lock release
19. individual springs
20. needlenose pliers
21. reamer
22. cap lifter with
23. -screwdriver
24. -wire stripper
25. can opener with
26. -small screwdriver
27. multi purpose hook
28. screwdriver 6 mm
29. coupling for corkscrew

Harga: RM 422.00

Alat serbaguna VICTORINOX Spirit


1) Jenis: pisau serbaguna VICTORINOX-swiss army "CAMPING"
model: 1.3613.71
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Lebar: 2.7 CM
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Merah
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 13 jenis

Keterangan: Pisau serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model yang cukup lengkap untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi.


Ia mempunyai 13 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar
2. pisau bilah kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin dengan:
5. - pemutar skru kecil 3 mm (juga untuk skru Phillips)
6. pembuka penutup dengan
7. - pemutar skru 6 mm
8. - pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. penggantung kunci
11. penyepit halus
12. pencungkil gigi
13. gergaji

Harga: RM 112.00 (STOK HABIS !)

pisau-serbaguna-swiss-army-camping
pisau-serbaguna-swiss-army-camping
pisau-serbaguna-swiss-army-camping
Sekadar berkongsi dengan peminat....barisan alat serbaguna keluaran Victorinox yang dibuat khas untuk unit tentera & polis di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia, Angkatan Tentera Malaysia, Tentera Diraja Belanda, Angkatan Bersenjata Jerman (Bundeswehr) dan Pertubuhan Tentera Pengaman NATO . Sebahagian versi ini TIDAK DIJUAL kepada orang awam dan tiada di pasaran serta sangat "RARE" dan menjadi buruan para peminat di serata dunia !!

victorinox-untuk-tenteravictorinox-untuk-tenteravictorinox-untuk-tentera


1) Alat serbaguna Rasmi Tentera Switzerland '08 VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8461.MWCH
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi hijau dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model rasmi yang dibekalkan kepada ANGKATAN TENTERA SWITZERLAND oleh Victorinox untuk tempoh bermula 2008 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Jadikan Victorinox Swiss Army teman hidup anda dikala susah dan senang !!


Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. pembuka tin dengan
2. - pemutar skru
3. pengetuk
4. gergaji
5. pemutar skru Philip
6. Penyangkut kunci
7. Pemutar skru keras dengan
8. - pembuka tutup botol
9. - pengoyak wayar
10. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan

Harga: RM 183.00

alat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-swisssoldier-swiss-army-victorinox

1) Jenis: Alat serbaguna "FORESTER" VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8361.MWC
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 8.5 sentimeter
Lebar bilah: 2.4 sentimeter
Berat: 130 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi merah hati dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 10 jenis

Keterangan: Alat serbaguna dengan warna merah hati ini merupakan model yang dibuat khusus untuk mereka yang bekerja sebagai anggota penyelamat dan pasukan paramedik dan ia adalah ASLI keluaran Victorinox. Diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi. Alat serbaguna Victorinox Swiss Army ini perlu hadir disisi anda tanpa mengira waktu !!

Ia mempunyai 10 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka dengan sebelah tangan
2. gergaji
3. pengoyak wayar
4. Pemutar skru
5. pembuka tutup botol
6. pembuka gabus botol
7. alat untuk membesarkan lubang
8. pembuka tin
9. Pemutar skru kecil
10. Penyangkut kunci

Harga: RM 182.00 - seunit (STOK HABIS !)

alat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinoxalat-serbaguna-forester-swiss-army-victorinox


1) Jenis: Alat serbaguna HUNTER XS VICTORINOX Swiss Army
model: 0.8331.MC9
Panjang keseluruhan: 19.5 sentimeter
Panjang bilah: 9.2 sentimeter
Lebar bilah: 2.5 sentimeter
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kombinasi oren dan hitam
Buatan: Switzerland
Bilangan alatan: 4 jenis

Keterangan: Alat serbaguna ini merupakan model yang diperkenalkan oleh Victorinox bermula 2012 dan ia adalah ASLI. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan. Warna oren terang pada alatan ini memudahkan anda mengecam dan mengenalinya jika anda terjatuh / tersalah letak walau di mana persekitaran anda. Dimanakah anda duhai peminat Swiss Army ??

Ia mempunyai 4 jenis alatan serbaguna:

1. Pisau besar mudah-buka-dengan-sebelah-tangan
2. Pisau mata gerigi pemotong talipinggang keledar / objek keras
3. pembuka gabus botol
4. Penyangkut kunci

Harga: RM 195.00 (STOK HABIS !)

alat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-armyalat-serbaguna-hunter-xs-victorinox-swiss-army
8) Jenis: Alatan serbaguna VICTORINOX-swiss army "SPARTAN Silvertech"
model: 1.3603.T7B1
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Lebar:
Berat: 70 gram
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: Kelabu
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 12 jenis

Keterangan: Alatan serbaguna ini adalah ASLI dan dikeluarkan oleh Victorinox Swiss Army. Ia merupakan model ASAS yang cukup lengkap untuk kegunaan harian anda walau di mana sahaja. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Alat ini didatangkan dalam bungkusan yang tampak ekslusif dan menarik. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/berkhemah/mountain bike/memancing/pengembara/pemandu trak 4x4 atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan rare dan koleksi.


Ia mempunyai 12 jenis alatan serbaguna:

1. pisau bilah besar 6.8 cm
2. pisau bilah kecil
3. pembuka gabus botol
4. pembuka tin dengan:
5. - pemutar skru kecil 3 mm
6. pembuka penutup dengan
7. - pemutar skru 6 mm
8. - pengoyak wayar
9. alat untuk membesarkan lubang
10. penggantung kunci
11. penyepit halus
12. pencungkil gigi


Harga: RM 98.00 (STOK HABIS !)

pisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinoxpisau-spartan-swiss-army-victorinox


Darah Satria !!

victorinox-swiss-army-satriavictorinox-swiss-army-satriavictorinox-swiss-army-satria


VICTORINOX - alat serbaguna ulangtahun 125 tahun (LIMITED EDITION
-------------------------------------------------------------------------------
1) Jenis: pisau serbaguna Victorinox-Swiss Army LIMITED EDITION 125 tahun ulangtahun
Panjang keseluruhan: 9.1 CM
Material: Besi tahan karat dan plastik
Warna: merah bercorak
Buatan: SWITZERLAND
Bilangan alatan: 34 jenis

Tahun 2009 ialah di mana Victorinox menyambut ulangtahun ke 125 tahun penubuhan syarikat ini. Bersempena dengan itu, Victorinox dengan besar hati mengeluarkan siri khas edisi terhad / "limited edition". Model ini TIDAK ADA lagi di pasaran dan tidak lagi dikeluarkan oleh Victorinox Switzerland. Model ini mempunyai corak tersendiri pada badan pisau dan didatangkan dengan kotak khas keras. Pada bilah pisau dan kotak tertulis "125 YEARS YOUR COMPANION FOR LIFE". Ia mempunyai nombor siri pada setiap unit yang dikeluarkan. Ini adalah produk ASLI yang dikeluarkan sendiri oleh Victorinox dan dibuat di Switzerland. Ia adalah model yang wajib dimiliki oleh peminat / pengumpul pisau di Malaysia dan di seluruh dunia, stok yang ada hanya 2 unit, dapatkan SEGERA !!

HARGA: (secara bidaan/"bid"; produk akan dijual kepada mereka yang serius dan menawarkan harga tertinggi !! tarikh tutup bidaan Fri Sep 19 19:00:00 MYT 2014)

NOTA: Sila PM/Whatsapp/SMS/Viber/Email:

0-1-2-9-0-7-2-1-4-1
Email: ded1[AT]mengantuk.packetfilter.org
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool
victorinox-125-tahun-cybertool