/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
2) Jenis: Lampu daytime running HELLA - 4 LED
Model: 2PT011894-801
Material: Aluminium dan plastik polikarbonat tahan lasak
Voltan: 12V
Bilangan LED: 4
Warna lampu: putih
Panjang: 12 sentimeter
Buatan: HELLA KGaA Hueck & Co.


kegunaan: Lampu daytime running keluaran ASLI dari HELLA, syarikat aksesori automotif ternama dari Jerman. Lampu ini adalah untuk bahagian hadapan kenderaan anda yang biasanya dipasang pada bumper kenderaan atau pada memana bahagian yang diingini. Ia digunakan pada waktu siang dan malam hari untuk membolehkan kenderaan lain sedar dan berwaspada dengan kenderaan anda. Lampu ini juga tampak stylo dan moden apabila dipasangkan pada kenderaan anda. Lampu keluaran HELLA ini adalah berkualiti tinggi dan mengatasi kualiti lampu tiruan/murahan di luar sana. Pemasangan lampu ini boleh dilakukan oleh memana kedai aksesori kenderaan bertauliah/berpengalaman.

Untuk kenderaan: Trak, Kereta (Proton, Toyota, Perodua, Honda, Mercedes, BMW, Volkswagen, Mitsubishi, Nissan, Volvo dan sebagainya.

Harga: RM 307.00 - (sepasang; 2 unit)

lampu-day-running-led-4-hellalampu-day-running-led-4-hellalampu-day-running-led-4-hella
Posted by: jimbit
1) Jenis: Lampu siang / daytime running HELLA (jenis bumper lengkung)
Model: 5630
Material: acrylic dan plastik
Penggunaaan kuasa: 12V
Kuasa LED: 2watt
Panjang wayar: 2.4 meter
Ukuran: 16.2 X 2.7 X 3.7 sentimeter
Buatan: New Zealand

kegunaan: Lampu HELLA daytime running model ini adalah dibuat khusus untuk bumper / bahagian hadapan kenderaan yang mempunyai permukaan melengkung dimana lampu day run light biasa tidak boleh di pasang. Lampu ini digunakan pada siang dan malam hari untuk membolehkan kenderaan lain sedar dan berwaspada dengan kenderaan anda. Ia sedikit sebanyak membantu pemandu lain lebih berhati-hati dan membolehkan anda memandu dalam keadaan berhemah mungkin. Lampu jenis ini jarang didapati di pasaran sini dan agak RARE !!!

Untuk kenderaan: Trak, Kereta

Harga: RM 482.00

lampu-siang-day-run-curve-hellalampu-siang-day-run-curve-hella
lampu-siang-day-run-curve-hella