/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket pantul cahaya Hi-Vis 5.11
model: 48037
saiz USA: M
ukuran: 60cm (lebar dada) X 62cm (labuh)

warna: kuning fluorescent & hitam
jenis fabrik: Polyester 6.2 oz. (DWR) & polyester micro 10.3 oz.
Pengiktirafan: ANSI/ISEA 107-2015 kelas 3
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Jaket 5.11 dengan warna kuning fluorescent yang cukup TERANG dari fabrik tebal Polyester ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabriknya luarannya adalah jenis TERBAIK dari Polyester kasar 6.2 oz. dengan teknologi DWR manakala fabrik bahagian dalam dari jenis polyester micro 10.3 oz yang lembut dan selesa. Jaket ini boleh dipakai dan dialih 2 bahagiannya.

Jaket dengan penutup kepala ini diperbuat dari fabrik tebal, kalis pada air, salji dan angin. Ia dijahit bersama jalur pantulan TERBAIK dari 3M Scotchlite. Jaket yang memenuhi piawaian ANSI/ISEA 107-2015 mempunyai lapisan dalam yang selesa dan lembut untuk memanaskan badan anda di kala dingin melampau di puncak gunung atau di dalam persekitaran dingin membeku. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan dan dalamnya dan sangat disyorkan untuk dimiliki oleh anggota keselamatan (bomba, polis, tentera, penguatkuasa) atau mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung, pekerja industri berat, pembinaan, petugas litar lumba, pengembara, penunggang motorsikal, pemandu kenderaan. Jika anda tercari-cari jaket berkualiti PANTUL CAHAYA yang mudah dilihat, 5.11 ini dibuat untuk tugas sedemikian !

Harga: RM 486.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-jaket-pantul-cahaya/

nullnullnullnull
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket Sierra soft shell 5.11
model: 78005
saiz: S
Ukuran: 50cm lebar dada X 68cm labuh
warna: coklat
Material fabrik: Polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Jaket taktikal dipanggil Sierra Soft Shell ini dari fabrik tebal jenis polyester adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar dan ia sebenarnya jaket yang kalis angin. Jaket ini didatangkan dengan 2 poket bahagian hadapan jaket yang boleh di zip. Poket yang dibuat khusus untuk menyimpan pen, buku nota, telefon, peralatan peribadi anda.

Fabrik pada bahagian dalam jaket adalah jenis Polyester Micro yang berbulu yang cukup selesa dan memanaskan tubuh ketika cuaca dingin. Fabrik jaket dengan teknologi DWR (durable water resistant) ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai ketika sebarang jenis cuaca (sejuk atau basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung, berkhemah, pengembara, menunggang motorsikal, memandu. 5.11 Sierra - serlahkan kuasamu !

Harga: RM 699.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-jaket-taktikal-sierra

nullnullnull
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jaket VEST taktikal 5.11
model: 80001
saiz USA: S, M, XL (sila rujuk gambar carta ukuran di iklan ini)
warna: coklat cerah, hitam
bilangan poket: 18
jenis fabrik: kapas tahan lasak 8.5 oz.
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Jaket jenis VEST taktikal tanpa lengan ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Produk jenama 5.11 dibekalkan kepada Polis, tentera US, Unit Penguatkuasa dan agensi keselamatan di serata dunia. Ia diperbuat dari fabrik kapas yang cukup tebal (8.5 oz) tahan lasak & ringan. Jaket yang mempunyai poket yang cukup banyak ini dibuat untuk disarung diluar pakaian lain anda, Ia juga mempunyai ruang poket tersembunyi pada dada (untuk menyimpan buku nota, pistol, pisau, lampu suluh), jahitan pada bahagian kritikal kemeja adalah 3 kali, Zip berkualiti jenama YKK digunakan pada keseluruhan jaket agar ia tahan lebih lama. Poket yang banyak di hadapan dan belakang jaket boleh memuatkan senjata api, kelopak peluru, walkie talkie, buku, pisau, teropong, telefon, kamera, botol air dan pelbagai barangan peribadi anda.

Ia boleh dipakai ketika sebarang operasi taktikal, tugas khas dan cukup selesa untuk aktiviti luar. Jaket ini dibuat KHUSUS untuk anggota badan beruniform seperti polis, tentera, bomba, imigresen, JPJ, SMART, APMM, PERHILITAN, Renjer dan semua anggota agensi penguatkuasa yang bertugas menjaga kedaulatan negara demi IBU PERTIWI ! Ia juga sangat TERBAIK untuk dipakai oleh wartawan & jurugambar di lapangan kerja, pemburu di hutan belantara sepi, pemancing di samudera biru, pemandu trak 4x4, tukang kayu.

Harga: RM 284.00 - HITAM
RM 425.00 - coklat cerah


Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-jaket-vest-taktikal

nullnullnullnull
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11
model: 48052
saiz: S, M, L
warna: hitam
Material fabrik: Polyester microfiber 100%
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: china

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI, dipanggil "Line Packable" dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Produk jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik jaket ini diperbuat dari bahan Polyester MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan cukup tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di bahagian dada (luar dan dalam), disamping 2 poket luar di hadapan serta penyangkut microphone / alat bebas tangan telefon pada kiri dan kanan bahu. Ia boleh dipakai untuk sebarang cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar, ini kerana fabrik jaket ini kalis angin dan memanaskan tubuh si pemakai. Disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. 5.11.....kualiti taktikal tanpa kompromi !

Harga: RM 174.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-jaket-taktikal-line-packable-5-11

Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11Jaket taktikal LINE PACKABLE 5.11
Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal fleece 5.11
model: 48038
saiz USA: S, M
warna: biru gelap & hitam
Material fabrik: Polyester & nylon
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Jaket taktikal jenis fleece ini dari fabrik tebal jenis polyester dan nylon adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar dan ia sebenarnya jaket yang kalis angin. Jaket ini didatangkan dengan poket tersembunyi pada bahagian dalam di bahagian dada (kiri & kanan) berserta poket berzip di bahagian lengan dan juga bahagian hadapan jaket. Poket yang dibuat khusus untuk menyimpan pistol/walkie talkie/pen/buku nota/peralatan peribadi anda. Menariknya pula, pada bahagian bahu didatangkan dengan penyangkut mikrofon untuk mereka yang bertugas semasa operasi taktikal. Fabrik pada kolar, bahu dan bahagian siku adalah lebih tebal dan kemas untuk tugas lasak. Fabrik jaket ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai ketika sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu. Jaket ini telah diuji dan disyorkan oleh NTOA (pertubuhan kakitangan taktikal). Anda akan merasai kelainan dikala memakai jaket taktikal fleece ini, ia bukan calang-calang jaket kebiasaan !!

Harga: RM 479.00

jaket-fleece-taktikal-5.11jaket-fleece-taktikal-5.11jaket-fleece-taktikal-5.11

Category: 5.11 - Jaket
Posted by: jimbit
2) Jenis: Jaket taktikal "STATION" 5.11
model: 48300
saiz USA: XS, S, XL
warna: biru gelap
Material fabrik: Polyester & kapas
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Jaket dengan fabrik tebal bersalut Teflon 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini kelihatan biasa tetapi bahan fabriknya adalah jenis TERBAIK dari jenis 7.25 ounce kapas-poli dan Teflon yang disalut pada jaket ini menyahkan air, kotoran dan debu yang melekat padanya. Ia didatangkan dengan poket tersembunyi pada bahagian dada (kiri & kanan) dan juga bahagian dalam jaket dengan tambahan poket kecil pada hujung lengan kiri untuk menyimpan pistol/pen/buku nota/peralatan peribadi anda.
Fabrik jaket ini tidak pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda akan merasai kelainan dikala memakai jaket taktikal "STATION" ini, ia bukan sebarang jaket biasa !!

Harga: RM 424.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-jaket-taktikal-station-5-11-gred-tentera

jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11jaket-biru-taktikal-station-5.11
2) Jenis: Jaket taktikal M65 5.11
model: 78007
saiz: L (USA)
lebar: 60cm

warna: hijau tentera
Material fabrik: 6.14 oz. TACLITE kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Jaket 5.11 dengan fabrik tebal Ripstop bersalut Teflon ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini direkabentuk berdasarkan jaket asal tentera M-65 / dikenali M-1965 yang diperkenalkan kepada pasukan Tentera Amerika pada tahun 1965 mengikut piawaian ketenteraan MIL-C-43455. Fabriknya adalah jenis TERBAIK dari jenis 6.14 oz kapas-poli dan Teflon yang disalut pada jaket ini menyahkan air, kotoran dan debu yang melekat padanya. Fabrik jaket ini tidak mudah pudar dan tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Ia dibuat khusus bagi mereka yang mencari jaket spesifikasi tentera yang tahan lasak hingga ke penghujung nyawa !

Harga: RM 795.00

nullnullnullnull


1) Jenis: Jaket 5-DALAM-1 5.11 (gred tentera)
model: 48017
saiz USA: XS, S, M, L, XL
warna: hitam/biru gelap
Jenis zip: YKK
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar.
Bahagian pinggangnya adalah jenis elastik, fabriknya jenis tidak panas / bahagian fleece dalam boleh ditanggalkan. Ia mempunyai poket tersembunyi di bahagian dalam dan bahagian penutup kepala boleh dilipat / tanggalkan. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menaiki motor/memandu.

Harga: RM 1477.00

Jaket 5.11 5-dalam-1
Jaket 5-dalam-1 5.11


2) Jenis: Jaket Respon 5.11 (gred tentera)
model: 48016
saiz USA: XS, S, M, L, XL
warna: hitam dan biru gelap
Material fabrik: Microfiber ringan
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Jaket 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini istimewa kerana diperbuat dari bahan MIKROFIBER TERBAIK yang ringan dan sangat tahan lasak. Jaket ini mempunyai poket tersembunyi di serata bahagian; hadapan, dada, belakang, bahagian dalam. Ia boleh dipakai untuk sebarang jenis cuaca (sejuk/panas/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Jenama 5.11
merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/menunggang motorsikal/memandu. Anda tidak akan menyesal memakai jaket 5.11 ini, CUBALAH !!

Harga: RM 267.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/2-jenis-jaket-respon-5-11-gred-tentera

jaket-response-5.115.11 jaket respon


1) Jenis: jaket "hoodie" Independence 5.11
model: 42182AD
saiz: M
warna: kelabu cerah
Material fabrik: kapas 8.5 oz. / polyester
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: pakistan

Keterangan: Jaket tebal jenis bertopi / "hoodie" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama produk yang dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Jaket ini TERBAIK untuk mengurangkan kesejukan akibat dari cuaca di luar. Jaket ini didatangkan dengan poket pada bahagian hadapan berserta tulisan 5.11 yang dicetak kemas pada tengah jaket. Ia boleh dipakai ketika cuaca dingin (sejuk/basah) sama ada ketika sebarang operasi dan untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/pengembara/menunggang motorsikal/memandu.

Harga: (STOK HABIS !)

jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11jaket hoodie 5.11