/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung pisau serbaguna "Rescue Tool" Victorinox
model: 4.0851
Panjang: 12cm
Tebal: 2cm

warna: merah
material: nylon
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini dibuat untuk pisau lipat Swiss Army "RESCUE TOOL" keluaran Victorinox AG Switzerland. Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau dari jenama lain. Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang anda disamping itu ia didatangkan dengan pelekat jenis velcro pada penutupnya dengan buatannya yang cukup kemas dan teliti. Sarung berwarna merah dan hijau terang benderang ini tampak menyerlah dengan warnanya yang cukup garang, merupakan sarung yang jarang ada di pasaran rantau ini dan cukup "RARE" !
Miliki sarung ini segera jika anda mahu tampak kelainan saban waktu !!

NOTA: Pisau di dalam gambar hanyalah sekadar hiasan dan tidak untuk dijual !

Harga: RM 85.00 - sebuah

nullnullnull
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung pisau kulit Victorinox
model: 4.0898
warna: hitam
material: Kulit sintetik
Panjang maksima mata pisau yang muat: 19cm
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari gred PREMIUM keluaran ASLI dari Victorinox Switzerland. Sarung ini dapat memuatkan 1 bilah pisau lapah/pisau dapur jenis bilah LURUS sehingga panjangnya 19cm. Ia boleh disangkut pada pinggang melalui talipinggang yang dipakai anda. Sarung pisau ini sangat berguna untuk mereka yang mahukan pisau anda sentiasa di pinggang dan pantas untuk dikeluarkan pabila diperlukan. Dapatkan ia hari ini buat mereka yang tercari-cari sarung pisau keluaran ASAL dari negara pembuat pisau sejak tahun 1884 !!

Harga: RM 88.00

sarung pisau Victorinoxsarung pisau Victorinoxsarung pisau Victorinoxsarung pisau Victorinox
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung pisau serbaguna Victorinox
model: 4.0837.4
Panjang: 5.2 inci
Tebal: 1 inci

warna: hijau tentera
material: nylon
Buatan: Victorinox AG, Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari saiz yang lebih besar keluaran Victorinox AG (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau dari jenama lain. Ia boleh diletak pada pinggang melalui talipinggang anda disamping itu ia didatangkan dengan pelekat jenis velcro pada penutupnya. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak stylo dan berkualiti tinggi, Victorinox adalah jawapannya !

Harga: RM 75.00 - seunit
sarung-pisau-hijau-victorinoxsarung-pisau-hijau-victorinoxsarung-pisau-hijau-victorinox


1) Jenis: sarung pisau KULIT serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0822.L
Ukuran: 11.5cm (panjang), 3.6cm (lebar), 1.7cm (tebal)
Berat: 35gram
warna: coklat
material: kulit lembu asli
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau KULIT asli ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna bersaiz 11.5cm Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain malah anda boleh meletak alatan lain yang kecil. Ia boleh dimasukkan pada talipinggang dan dipakai pada pinggang anda bila-bila masa. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan mewah serta berkualiti tinggi, sarung kulit ini sinonim buat anda !

Harga: RM 75.00
victorinox-sarung-pisau-kulit
victorinox-sarung-pisau-kulit


1) Jenis: sarung pisau serbaguna Victorinox (Switzerland)
model: 4.0547.3
Ukuran: 11.1cm
Berat: 35gram
warna: hitam
material: Plastik nylon
Buatan: Switzerland

Keterangan: Sarung pisau ini adalah dari gred PREMIUM keluaran Victorinox (pembuat pisau serbaguna Swiss Army). Sarung ini dapat memuatkan pisau serbaguna bersaiz 11.1cm Victorinox Swiss Army atau Victorinox Spirit atau boleh juga diletak dengan pisau jenama lain malah anda boleh meletak alatan lain yang kecil. Ia boleh disarungkan pada talipinggang anda. Jika anda mahukan sarung pisau yang tampak "stylo" dan berkualiti tinggi, ini satu kemestian !

Harga: RM 73.00
victorinox-sarung-pisau
victorinox-sarung-pisau