/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin Helang merah 5.11
Model: 10041AT
tinggi : 7 inci
warna: kombinasi warna merah, hitam & putih
material: 69% polyester, 31% serat elastane

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model keluaran TERBARU dengan corak warna warni bermotif helang dan bintang dari 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang sederhana tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG ! Stokin anti kuman ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11.

Stokin ini selesa dipakai bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Disyorkan buat mereka yang mahukan sarung kaki berwarna ceria dari teknologi fabrik terbaik masa kini !

Harga: RM 117.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-sarung-kaki-stokin-helang-merah/

nullnullnull
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin 6" 5.11
Model: 50078
tinggi : 6 inci
warna: hitam

fabrik: Coolmax, kapas, polyester, spandex & serat getah
Kuantiti: 3 pasang (1 BUNGKUS)

Keterangan: Sarung kaki stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan keluaran dari 5.11 USA. Ia merupakan stokin berbaloi dimiliki dengan kuantiti 3 pasang dalam setiap bungkusan paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang sederhana tebal, sejuk, tahan lasak. Stokin dari fabrik COOLMAX terbaik ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11.

Stokin ini selesa dipakai bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah bagus untuk ke pejabat. Dicipta buat mereka yang tercari-cari stokin bermutu tinggi dengan sentuhan unsur taktikal !

Harga: RM 185.00 (1 bungkus; 3 pasang)

nullnullnull
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin celoreng 5.11
Model: 10041AY
tinggi : 7 inci
warna: kombinasi warna hijau, hitam & oren
material: 69% polyester, 31% serat elastane

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model keluaran TERBARU dengan corak warna warni bermotif celoreng dari 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang sederhana tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG ! Stokin anti kuman ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini selesa dipakai bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Disyorkan buat mereka yang mahukan sarung kaki berwarna ceria dari teknologi fabrik terbaik masa kini !

Harga: RM 115.00 - sepasang

nullnullnull
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin "Helang" 5.11
Model: 10041AS
tinggi : 7 inci
warna: kombinasi warna hijau, merah, hitam & putih
material: 69% polyester, 31% serat elastane

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan model keluaran TERBARU dengan corak warna warni bermotif helang dari 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang sederhana tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG ! Stokin anti kuman ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini selesa dipakai bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Disyorkan buat mereka yang mahukan sarung kaki berwarna ceria dari teknologi fabrik terbaik.

Harga: RM 115.00

nullnullnullnull
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin "Cupron OTC" 5.11
Model: 10038
tinggi : 11.5 inci
warna: hitam
material: polyester & serat tembaga
Kuantiti: 3 pasang (1 BUNGKUS)
Buatan: USA

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI, dibuat oleh pekerja mahir Amerika dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin yang dibuat untuk pemakaian di pelbagai situasi terutama untuk pemakaian tempoh lama, ia MENYAHKAN kulat T. mentagrophytes yang menjadi penyebab kaki / dalaman kasut berbau busuk. Sarung kaki ini cukup SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, menyahkan kelembapan, anti kuman, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG !!! Stokin ini selesa dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Anda mencari-cari stokin berkualiti buatan USA ?? Teknologi sarung kaki terbaik di akhir zaman !!

Harga: RM 156.00 (sebungkus; 3 PASANG)

nullnullnull
Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin "RECON" 5.11
Model: 10010
saiz: S/M, L/XL
warna: hijau/oren, hitam/kelabu. kelabu/oren
Fabrik: 36% kapas, 36% Polyester, 19% Spandex, 4% Nylon, 5% getah

Keterangan: Sarung kaki / Stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin jenis pendek paras buku lali, ia sungguh SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, sejuk, tahan lasak. Stokin ini dicipta dengan fungsi 5 zon perlindungan bahagian kaki anda, didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini sedap dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut nylon/suede, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung sama ada untuk aktiviti riadah atau di dalam pejabat. Jika anda masih tercari-cari stokin TERBAIK dan SELESA, stokin 5.11 ini perlu disemat di sanubari anda !!

Harga: RM 64.00 - SEPASANG

stokin-rendah-recon-5.11stokin-rendah-recon-5.11stokin-rendah-recon-5.11

Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin "Transdry" 5.11
Model: 10014
tinggi : 8 inci
warna: hitam
material: 77% kapas "Ringspun", 13% polyester, 5% nylon, 3% tembaga, 2% spandex
Buatan: USA

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI, dibuat oleh pekerja mahir Amerika dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin yang dibuat untuk pemakaian di pelbagai situasi. Diperbuat menggunakan teknologi khusus "TransDRY" yang menghasilkan fabrik terbaik segala aspek. Ia cukup SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, menyahkan kelembapan, anti kuman, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG !!! Stokin ini selesa dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Anda mencari-cari stokin berkualiti buatan USA ?? ini khas untuk anda !!

Harga: RM 99.00 (sepasang)

stokin taktikal buatan USA 5.11stokin taktikal buatan USA 5.11stokin taktikal buatan USA 5.11

Category: 5.11 - stokin
Posted by: jimbit
1) Jenis: sarung kaki/stokin level 1 9" 5.11
Model: 59048
tinggi : 9 inci
warna: hijau, coklat
material: 80% polyester, 5% nylon, 13% spandex, 2% getah

Keterangan: Sarung kaki / stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG !!! Stokin ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini selesa dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung. Disyorkan untuk dipakai ketika aktiviti riadah, semasa operasi anggota keselamatan malah ke pejabat. Jika anda masih tercari-cari stokin TERBAIK hari ini, dapatkan stokin level 1 ini SEGERA !!

Harga: RM 76.00 - sepasang


stokin tinggi level 1 5.11stokin tinggi level 1 5.11stokin tinggi level 1 5.11


1) Jenis: sarung kaki/stokin level 1 6" 5.11
saiz: -
tinggi : 6 inci
warna: hitam dan kombinasi sedikit putih
material: 80% Coolmax, 8% nylon, 8% spandex, 4% getah
Model: 59047

Keterangan: Sarung kaki / Stokin 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan stokin paling SELESA dan TERBAIK dicipta khusus untuk anda yang mahukan stokin yang tebal, sejuk, tahan lasak, tidak BERBAU walau dipakai dalam jangkamasa PANJANG !!! Stokin ini didatangkan dengan fabrik bahagian bawah yang tebal dan mengekalkan kaki anda kering setiap masa dengan fabrik teknologi khusus dari 5.11. Stokin ini sedap dipakai sama ada anda memakainya bersama kasut kawad, kasut but, kasut kulit, kasut jogging, kasut mendaki gunung untuk aktiviti riadah / operasi anggota keselamatan anda di luar atau di dalam pejabat. Jika anda masih tercari-cari stokin TERBAIK hari ini, dapatkan SEGERA !!

Harga: RM 76.00
5.11_sarung-kaki-stokin-level 1
5.11_stokin-level1
5.11_stokin-level1