1) Jenis: pisau taktikal lipat CRKT M21
model: M21-14G
Panjang keseluruhan: 8.25 inci
panjang bila dilipat: 5.37 inci
panjang bilah: 3.87 inci
tebal bilah pisau: 0.14 inci
Berat: 167 gram
Material: Besi 8Cr14
kekerasan bilah: 58-59 Rockwell
Warna: hitam


Keterangan: Pisau taktikal CRKT ini adalah ASLI dan merupakan model pisau lipat yang berguna, dikeluarkan oleh CRKT USA. Pisau ini mempunyai pengunci automatik apabila bilah dibuka atau dilipat/disimpan dipanggil AutoLAWKS™. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan bilah pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia didatangkan dengan "bearing" Teflon yang melancarkan proses membuka dan melipat mata pisau. Pada keseluruhan pemegang pisau dan klip disalut dengan besi oksida hitam terbaik.
Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi. Dapatkan segera, stok TERHAD !!!

Harga: RM 335
crkt-pisau-m21-14g
crkt-pisau-m21-14g2) Jenis: pisau taktikal lipat CRKT M16
model: M16-13ZLEK
Panjang keseluruhan: 8.25 inci
panjang bila dilipat: 4.8 inci
panjang bilah: 3.37 inci
tebal bilah pisau: 0.118 inci
Berat: 104 gram
Material: Besi AUS 8
kekerasan bilah: 58-59 Rockwell
Warna: hitam
Fungsi tambahan berguna: Pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin (bahagian bawah pisau)

Keterangan: Pisau CRKT ini adalah ASLI dan merupakan model pisau lipat yang berguna, dikeluarkan oleh CRKT USA. Pisau ini mempunyai fungsi tambahan yang berguna iaitu pemotong talipinggang kenderaan dan pemecah cermin. Fungsi ini sangat berguna dimasa kecemasan sama ada dari dalam atau luar kenderaan. Ia diperbuat dari besi tahan karat yang cukup keras dan peralatan pada pisau ini sesuai untuk kegunaan lasak. Ia cukup berguna/sesuai untuk kegunaan anggota keselamatan/penguatkuasa (tentera/polis/bomba/JPAM/paramedik/PGA/FRU/Paskal), sesuai juga disimpan dan diguna oleh mereka yang gemar aktiviti luar; mendaki/memancing/memburu/berkhemah/mountain bike atau boleh disimpan dirumah/di dalam kenderaan diguna ketika kecemasan, juga bagus untuk pengumpul barangan "rare" dan koleksi. Dapatkan segera, stok TERHAD !!!

Harga: RM 380
crkt-pisau-lipat-m16-13zlek
crkt-pisau-m16-13zlek