1) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip ASTM 6 inci 5.11 (dengan besi pelindung)
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
Model: 12019

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ini adalah model terbaru A.T.A.C. yang diberi nafas baru yang dinaiktaraf dari beberapa aspek. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ASTM ini adalah KALIS AIR, tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Keistimewaan kasut ini, bahagian tengah tapak adalah kalis benda tajam, fabrik bahagian dalam anti bakteria membuatkan pemakainya berasa sejuk dan selesa walau dipakai dalam tempoh yang panjang. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini dan kasut ini adalah kalis air ! Kasut ini adalah dilengkapi dengan besi pelindung / steel toe (bahagian dalam) pada bahagian hadapannya yang menepati piawaian ASTM.

Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak/basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 adalah disyorkan untuk anda !!

Harga:

kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11
kasut-but-berzip-astm-5.11


1) Jenis: kasut Range Master kalis air 5.11
Model: 12309
saiz: US 8.5 R -- untuk kaki kurus
warna: hitam, coklat cerah
material: Ripstop nylon tahan lasak, Kulit sintetik Clarino, alas dalam jenis CMEVA (penyerap hentak/penstabil kaki terbaik !)

Keterangan: Kasut range master 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model KALIS AIR (breathable) yang cukup POPULAR di kalangan penggiat sukan lasak / pendaki gunung. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai ketika bersantai dan ia kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Istimewanya kasut ini, alas dalam kasut jenis OrthoLite dan material tahan patogen/tahan bakteria.
Ia sangat sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/pelari jarak jauh/pengembara. Tapak kasut ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa walaupun dipakai sehari suntuk sehingga 24 jam !! Jika anda mahukan produk yang ada kelainan dan hebat, cubalah ia hari ini !!

Harga: RM 575.00

kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.11kasut-range-master-taktikal-5.11


1) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 8 inci 5.11
Model: 12001
tinggi but: 8 inci
saiz: 4 - 15 US
warna: hitam
material: Cordura nylon lasak, Kulit asli
Negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but taktikal A.T.A.C 8" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk anggota semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada setiap masa. Ia juga mempunyai ruang kecil khas/poket pada bahagian luar untuk diletak pisau / barangan kecil. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan TERBAIK, jenama 5.11 A.T.A.C. 8 inci ini adalah disyorkan untuk anda !!

Harga: RM 694.00

kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11kasut-but-taktikal-atac8-5.11


3) Jenis: kasut but A.T.A.C. berzip 6 inci 5.11
Model: 12018
saiz: 6 - 15 US
tinggi but: 6 inci
warna: hitam
material: Cordura nylon, Kulit asli
negara ASAL pengeluar: USA

Keterangan: Kasut but A.T.A.C 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan anggota penguatkuasa. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik kasut A.T.A.C. ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua lapisan anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam, VAT69). Ia mudah dibuka dan dipakai ketika sebarang situasi kerana mempunyai ZIP di bahagian tepi kasut ini.
Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, pemandu lori, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah tidak licin pada permukaan berminyak atau basah dan ia memberi perlindungan terbaik pada buku lali dan kaki anda pada saban waktu. Jika anda masih tercari-cari kasut but yang tahan lasak, selesa dan PALING BAIK, jenama 5.11 wajib menjadi agenda hidup anda di akhir zaman !!

Harga: RM 431.00

kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11kasut-but-taktikal-atac6-5.11


1) Jenis: kasut but taktikal XPRT
Model: 12204
STATUS: terpakai (hanya dipakai beberapa kali !!)
saiz: 9 US - jenis lebar
tinggi kasut: 8 inci
warna: COKLAT CERAH
material: 1200D nylon, kulit jenis suede

Keterangan: Kasut ini adalah ASLI, TERPAKAI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model yang cukup POPULAR di kalangan orang awam dan anggota penguatkuasa. Tapak kasut ini adalah kalis air, minyak dan cecair lain pada permukaan yang dipijak. Jenama produk 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Keadaan kasut ini masih elok, tiada koyak / tiada kerosakan di mana-mana dan tapaknya masih tidak haus. Fabrik kasut ini adalah tebal dan sangat tahan lasak tetapi sungguh RINGAN. Ia boleh dipakai sama ada ketika
sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam) dan kepada semua orang awam yang meminati produk taktikal / peminat kasut jenis but. Dapatkan ia SEGERA !!!

Harga: (HABIS; TELAH DIJUAL)

kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11kasut-but-xprt-h2o-coklat-5.11


1) Jenis: kasut but "pursuit advance" (gred tentera)
Model: 12319
saiz: 8US, 9.5US - jenis kaki biasa
tinggi kasut: 6 inci
warna: coklat gelap
material: 1200D nylon dilapisi wax, kulit "suede" asli, alas kaki dalaman jenis "Ortholite"

Keterangan: Kasut but "pursuit advance" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Kasut ini dicipta untuk kegunaan di pelbagai situasi dan keadaan untuk memberikan keselasaan, keseimbangan dan kawalan TERBAIK untuk kaki dan badan si pemakai. Ketinggian kasut 6 inci ini dapat melindungi kaki dan buku lali anda secara keseluruhan dari kecederaan / ancaman pada sekeliling. Bahagian luar material kasut ini dilapisi "wax" iaitu sejenis bahan yang melindungi dari kelembapan, kotoran dan debu. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa untuk dipakai harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Kasut but ini sesuai untuk anggota semua anggota penguatkuasa di Malaysia (Polis, Tentera, JPJ, APMM, DBKL, SMART, Bomba, Imigresen, Kastam). Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar pemandu trak 4x4, pemandu lori, penunggang motorsikal, pengembara, mendaki gunung/berkhemah/peminat barangan tentera dan taktikal. Tapak kasut but ini adalah TIDAK LICIN pada permukaan berminyak / basah. Dapatkan segera hari ini !!

Harga: RM 543.00

kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11kasut-taktikal-but-pursuit-advance-5.11