1) Jenis: Jam tangan "FIREFIGHTER" Smith & Wesson
Model: SWW-455F
Ukuran permukaan jam: 4 sentimeter
Material tali jam: Nylon
Material jam: besi tahan karat & plastik
Warna: hitam
Ketahanan air: 30 meter (tidak sesuai untuk aktiviti menyelam / seumpamanya!)

Keterangan: Jam ini adalah ASLI, dihasilkan dengan kerjasama antara Smith & Wesson dan Campco. Smith & Wesson adalah salah sebuah syarikat pengeluar senjata api terkemuka dari USA sejak 1852 yang berpangkalan di Springfield, Massachusetts. Ini adalah jam versi yang dibuat istimewa untuk dipakai oleh anggota bomba / mereka yang bertugas sebagai anggota penyelamat. Warna merah pada permukaan jam menyerlahkan gaya si pemakai dari jenama Smith & Wesson ini.

Jarumnya akan bersinar di dalam gelap (selepas didedahkan sementara kepada sumber cahaya) dan ia mempunyai fungsi kalendar.
Jam ini didatangkan dengan cermin kalis calar, tali jenis nylon dengan pelekat velcro yang tampak unik dan "stylo" buat si pemakai. Jam ini disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan, penguatkuasa (Polis/APMM/RELA/Tentera/Imigresen/SMART/JPJ) dan juga peminat barangan taktikal / mereka yang terlibat dengan aktiviti luar. Anda mencari jam dari jenama unik dan nampak ringkas ? Mengapa tidak cuba Smith & Wesson hari ini ???

Harga: RM 522.00

jam-tangan-firefighter-smith&wessonjam-tangan-firefighter-smith&wessonjam-tangan-firefighter-smith&wesson