/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
2) Jenis: Seluar taktikal kargo "Decoy Convertible" 5.11
model: 74531
saiz (USA): 30 - 44
warna: coklat cerah & hitam
jenis fabrik: 86% polyester, 14% elastane 4.2 oz. -- fabrik DWR (kalis air)
pengiktirafan: EN 13758-2 - UPF 50+ (kalis sinaran UVA/UVB sehingga 98%)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar taktikal jenis ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar ini diperbuat dari fabrik mudah regang tahan lasak, campuran antara polyester & elastane. Ia dibuat khusus untuk mereka yang sentiasa bergerak aktif yang mahukan fabrik yang ringan, lembut, tahan lasak & fabrik cepat kering dalam apa jua situasi mendatang. Semua zip pada seluar menggunakan jenama YKK manakala butang jenis tekan pada seluar cukup berkualiti. Ruang poket yang luas & mudah diregangkan membolehkan anda mengisi segala jenis barang keperluan di bahagian sisi & belakang anda.

KEISTIMEWAAN seluar ini terletak pada bahagian kakinya yang berzip dan boleh dibuka menjadi seluar pendek bila-bila masa mengikut keperluan/keselesaan si pemakai. Seluar ini juga telah diuji dan mendapat piawaian EN 13758-2 iaitu UPF skala 50+ dimana fabriknya dapat menahan pancaran berbahaya sinaran UVA/UVB yang menyebabkan risiko penyakit kulit. Jahitan pada bahagian kritikal seluar dibuat 3 kali agar cukup tahan. Ia boleh dipakai ketika tugas penyamaran, latihan menembak, operasi taktikal dan cukup selesa & bergaya sebagai pakaian harian atau di pakai untuk pelbagai acara atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, penunggang basikal lasak, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar lain malah cukup bergaya untuk ke pejabat atau digayakan di hari perayaan jua !

Harga: RM 483.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kargo-decoy-convertible/

nullnullnull
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
8) Jenis: Seluar kargo FastTac 5.11
model: 74439
saiz USA: 28 - 44
warna: hitam, biru gelap
jenis fabrik: kapas polyester Fast-Tac ripstop 4.7 oz kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Seluar kargo Generasi BARU dipanggil Fast-Tac keluaran 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa, anggota keselamatan dan pasukan Bomba di serata dunia.

Fabrik seluar yang lembut, cukup ringan, cepat kering dan berupaya menyahkan peluh & kelembapan pada anggota tubuh si pemakai. Ia didatangkan dengan poket bertutup pada sisi dan belakang seluar. Ia merupakan seluar TERBAIK yang fabriknya membolehkan pengaliran udara lancar di dalam & luar agar si pemakai cukup selasa dan tidak panas, untuk kegunaan anda ketika tugas operasi, mendaki gunung, bekerja di luar, memandu kenderaan 4x4 di belantara malah ketika di pejabat yang memerlukan kalian tangkas bergerak. 5.11 ---- kualiti tanpa kompromi !

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

Harga: RM 361.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kargo-fast-tac/

nullnullnull1) Jenis: Seluar pendek FastTac 5.11
model: 73342
saiz USA: 28 - 44
Labuh: 11 inci
warna: coklat cerah, hitam
material fabrik: kapas polyester ripstop 4.7 oz kalis air
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Kemboja

Keterangan: Seluar pendek Generasi BARU dipanggil Fast-Tac Urban keluaran 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia.

Fabrik seluar pendek ini lembut, cukup ringan, mudah kering dan berupaya menyahkan peluh & kelembapan pada anggota tubuh si pemakai. Ia didatangkan dengan poket pada sisi kiri dan belakang seluar. Ia merupakan seluar TERBAIK yang fabriknya membolehkan pengaliran udara lancar di dalam & luar agar si pemakai cukup selasa dan tidak panas, untuk kegunaan anda ketika di gimnasium, larian, bersenam, mendaki gunung, berkayak, menunggang basikal. 5.11 ---- kualiti tanpa kompromi !

Harga: RM 275.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-pendek-taktikal-fast-tac/

nullnullnull
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kerja EDGE CHINO 5.11
model: 74481

saiz USA: 30, 32, 34, 36 (potongan SLIM FIT)
warna: hitam
material fabrik: 68% Polyester + 32% kapas FlexTac (dilapisi TEFLON)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam


Keterangan: Seluar kerja dengan ciri taktikal dari model TERBARU yang digelar EDGE CHINO ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Merupakan seluar taktikal GENERASI BARU dengan 7 poket padanya. 5.11 membekalkan pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM).
Fabrik seluar EDGE CHINO ini cukup SELESA, ringan, mudah REGANG dan cukup tahan lasak dari fabrik TEKNOLOGI BARU jenis campuran bahan kapas/polyester Flex-tac dengan potongan SLIM FIT. Di bahagian belakang seluar didatangkan dengan 4 poket yang boleh dimasukkan dompet duit / telefon bimbit / kelopak peluru. Bahagian penting seluar dijahit sebanyak 3 kali agar kukuh dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai semasa tugas penyamaran, rutin dan TERBAIK dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau majlis rasmi. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan berbagai aktiviti; pemuzik, penunggang motorsikal, pengembara, pemandu kenderaan berat. Buat mereka yang tercari-cari seluar untuk dipakai harian dari fabrik TERBAIK dan PALING SELESA keluaran dari jenama taktikal disegani dunia 5.11 ---- kualiti taktikal tanpa kompromi !

Harga: RM 411.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kerja-taktikal-edge-chino/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo taktikal 5.11
model: 74251
saiz USA: 28, 30, 32, 40, 42, 44
warna: hitam, coklat tua, coklat cair, hijau tundra
material fabrik: 8.8 oz. kapas tebal tahan lasak

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Kemboja

Keterangan: Seluar kargo taktikal 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan model seluar pertama yang digunakan secara rasmi oleh semua anggota Akademi FBI Amerika Syarikat satu ketika dahulu.
Fabrik seluar ini cukup tebal dengan kapas 8.8 oz. dan sangat tahan lasak. Poket belakang seluar ini adalah unik, ia dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro.

Pada bahagian sisi seluar didatangkan dengan sejenis tali yang dijahit bersama seluar, untuk kegunaan menggantung kunci / pas / apa sahaja. Ia mempunyai 7 poket, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian kritikal seluar sebanyak 3 kali. Ia boleh dipakai oleh anggota keselamatan semasa operasi taktikal dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, mekanik, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar. Miliki dan rasai produk berkualiti dari 5.11 !!

Harga: RM 168.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kargo-taktikal/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnull1) Jenis: Seluar kargo "Covert" 5.11
model: 74290
saiz USA: 28, 36, 38, 40, 42, 44
warna: coklat tua, coklat cair, hijau tundra
jenis fabrik: 8.5 oz. kapas lembut tebal tahan lasak

Negara ASAL pengeluar: USA
buatan: china

Keterangan: Seluar kargo "COVERT" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar ini cukup tebal dan lembut bila disentuh, diperbuat dari kapas 8.5 oz. dan sangat tahan lasak.
Kelainan seluar ini, bahagian sisi seluar didatangkan dengan poket berzip yang agak tersembunyi dengan bahagian dalamnya terdapat kocek. Juga tambahan 1 lagi poket berzip pada bahagian sisi poket hadapan yang juga tersembunyi dimana keseluruhan poket seluar ini sebanyak 8 bahagian.

Untuk menguatkan struktur, jahitan pada bahagian kritikal seluar dibuat 3 kali. Ia boleh dipakai oleh anggota keselamatan semasa tugas risikan, operasi taktikal dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar. Miliki dan rasai produk berkualiti dari 5.11 !!

Harga: RM 180.00

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull1) Jenis: Seluar jean Defender Flex" 5.11
model: 74465
saiz USA: 28 - 40 (potongan slim fit)
warna: biru INDIGO, kelabu gelap
material fabrik: 10 oz. denim Lycra T400 Tough Max
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: kemboja

Keterangan: Seluar jeans untuk taktikal ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Keistimewaan jeans 5.11 ini, ia menggunakan fabrik denim TEKNOLOGI BARU jenis 10 oz. denim + Lycra T400 Max yang merupakan 2 kali lebih tahan lasak dan kukuh berbanding fabrik jeans biasa. Zip seluar menggunakan jenama YKK dan butang selak pada seluar cukup berkualiti. Seluar ini adalah potongan kurus jenis SLIM FIT & didatangkan dengan 7 poket termasuk 2 poket khas menyimpan peluru magazine senjata api. Warna biru indigo seluar bersama garisan "misai kucing" pada hadapannya membuatkan si pemakai tampak maskulin dan bergaya. Ia boleh dipakai ketika tugas penyamaran, operasi taktikal dan cukup selesa & bergaya sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk penunggang motorsikal, pemburu, pemandu trak 4x4, pekerja di persekitaran lasak dan buat mereka yang tercari-cari seluar jeans untuk taktikal !

Harga: RM 492.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-jeans-taktikal-defender/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull1) Jenis: Seluar kargo "ICON" 5.11
model: 74521
saiz USA: 28 - 40
warna: hitam, coklat cerah, hijau kelam, coklat tua, kelabu, biru gelap
material fabrik: 6.8 oz. Flex-Tac ripstop (dilapisi TEFLON)
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar taktikal kargo dari model TERBARU yang digelar "ICON" ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Merupakan seluar kargo GENERASI BARU potongan "slim fit" dengan 10 poket padanya. Ia dibekalkan sebagai pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia. Fabrik seluar "ICON" ini adalah ringan, mudah REGANG dan cukup tahan lasak dari fabrik TEKNOLOGI BARU jenis 6.8 oz Flex-tac Ripstop. Ia mempunyai ruang pada poket yang agak luas serta jahitan pada bahagian penting seluar sebanyak 3 kali agar kukuh dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai semasa tugas rutin dan operasi dan TERBAIK dijadikan pakaian seragam oleh anggota keselamatan (polis, tentera) dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti lasak. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pendaki gunung/berkhemah/pemuzik, penunggang motorsikal, pengembara, peluncur skateboard, mekanik, pemandu kenderaan berat. Buat mereka yang tercari-cari seluar kargo dari fabrik TERBAIK dan PALING SELESA keluaran dari jenama taktikal disegani dunia 5.11 sematkan ia di hati sanubarimu selamanya !!

Harga: RM 493.00

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kargo-taktikal-icon/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull1) Jenis: Seluar kargo "ABR PRO" 5.11
model: 74512
saiz USA: 28 - 44
warna: coklat tua, hitam, biru gelap, coklat cair, hijau kelam
material fabrik: 5.6 oz. FlexTac ripstop (dilapisi TEFLON)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar taktikal kargo dari model TERBARU yang digelar "ABR PRO" ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Merupakan seluar kargo GENERASI BARU dengan 9 poket padanya. 5.11 membekalkan pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia termasuk Polis Diraja Malaysia (PDRM).
Fabrik seluar ABR PRO ini cukup SELESA, ringan, mudah REGANG dan cukup tahan lasak dari fabrik TEKNOLOGI BARU jenis 5.6 oz Flex-tac Ripstop. Ia didatangkan dengan besi penyangkut pada hadapannya serta mempunyai ruang pada poket yang agak luas serta jahitan pada bahagian penting seluar sebanyak 3 kali agar kukuh dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai semasa tugas rutin dan operasi dan TERBAIK dijadikan pakaian seragam oleh anggota keselamatan (polis, tentera) dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti lasak. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pendaki gunung/berkhemah/pemuzik, penunggang motorsikal, pengembara, mekanik, pemandu kenderaan berat. Buat mereka yang tercari-cari seluar kargo dari fabrik TERBAIK dan PALING SELESA keluaran dari jenama taktikal disegani dunia 5.11 ---- kualiti taktikal buat semua insan di dunia !!

Harga: RM 379.00 - sehelai

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/5-11-seluar-kargo-taktikal-abr-pro/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.


nullnullnullnull

Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo "STRYKE TDU" 5.11
model: 74433
saiz USA: 28, 30, 32, 34, 36, 38
warna: kelabu, hitam, biru gelap
material fabrik: 6.76 oz. Flex-Tac ripstop (dilapisi TEFLON)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Seluar taktikal kargo yang digelar "Stryke TDU" ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik seluar "STRYKE TDU" ini adalah ringan, mudah REGANG dan tahan lasak. Seluar "STRYKE TDU" 5.11 mempunyai 10 poket & merupakan antara seluar yang SELESA dan dari barisan TERBAIK seluar keluaran 5.11. Ia mempunyai 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut yang dibuat agar boleh dipakai bersama pelindung lutut, jahitan pada bahagian kritikal seluar sebanyak 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai ketika operasi taktikal dan kelihatan bergaya dengan poket tepi yang "senget" dan fabrik cukup selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar. Miliki dan rasai produk berkualiti dari 5.11 !!

HARGA: RM 432.00 - sehelai

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.


nullnullnullnull
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo TDU Taclite 5.11
model: 74280
saiz USA: XS (pinggang 24-26), S (pinggang 28-30), M (pinggang 32-34), XL (pinggang 40-42)
warna: hitam, biru gelap, hijau TDU
material fabrik: 6.14 oz Taclite poly/kapas ripstop

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Seluar TDU Taclite 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan sebagai pakaian seragam kepada anggota FBI (agensi risikan USA), Unit Penguatkuasa dan Polis Amerika dan di serata dunia. Fabrik Seluar TDU Taclite ini adalah cukup tebal (6.14 oz ripstop) dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar sebanyak 3 kali agar kukuh dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai semasa tugas rutin dan operasi dan TERBAIK dijadikan pakaian seragam oleh anggota keselamatan (polis, tentera, JPJ) dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti lasak. Disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pendaki gunung/berkhemah/pemuzik, penunggang motorsikal, pengembara, peluncur skateboard, mekanik, pemandu kenderaan berat. Buat mereka yang tercari-cari seluar kargo dari fabrik TERBAIK keluaran dari jenama taktikal disegani dunia 5.11 ----- sematkan ia di hati sanubarimu selamanya !!

Harga: RM 217.00 - RM 352.00 sehelai (bergantung pada saiz & warna)

Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-seluar-kargo-tdu-taclite-5-11/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull


2) Jenis: Seluar taktikal "Jean Cut" 5.11
model: 74385
saiz: 28 - 44 (saiz USA)
warna: coklat cerah, kelabu gelap, biru gelap, hijau

material fabrik: 65% polyester & 35% kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Kemboja

Keterangan: Seluar taktikal jenis ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Seluar model ini mempunyai potongan ala seluar jeans denim tetapi fabriknya masih mengekalkan ciri taktikal; ringan dan tahan lasak. Zip seluar menggunakan jenama YKK manakala butang jenis tekan pada seluar cukup berkualiti.
Didatangkan dengan 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut untuk perlindungan tambahan, jahitan pada bahagian kritikal seluar dibuat 3 kali agar cukup tahan dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai ketika tugas penyamaran, operasi taktikal dan cukup selesa & bergaya sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar lain.

Harga ISTIMEWA: RM 159.00 - SEHELAI

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull


1) Jenis: Seluar pendek kargo Taclite PRO 5.11
model: 73287
saiz: 28, 30, 38 (saiz USA)
warna: coklat gelap, coklat cerah, hitam, biru gelap, hijau TDU
material fabrik: 65% polyester & 35% kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: cambodia / china

Keterangan: Seluar pendek jenis kargo Taclite PRO 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar pendek Taclite PRO ini adalah ringan dan tahan lasak dengan fabrik 6.14 oz. Poket belakang seluar ini adalah unik, ia dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro. Kelainan seluar ini, bahagian sisi seluar didatangkan dengan sejenis tali yang dijahit bersama seluar, untuk kegunaan menggantung kunci / pas / apa sahaja. Ia mempunyai 8 poket, 2 lapisan fabrik pada bahagian punggung, jahitan pada bahagian kritikal seluar sebanyak 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemuzik, pemain "skate", pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar. Produk berkualiti dari 5.11 ---- untuk mereka yang berjiwa merdeka !!

Harga: RM 149.00

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull1) Jenis: Seluar pendek RECON 5.11
model: 43058
saiz USA: S, M, L, XL, 2XL
warna: coklat, biru, kelabu gelap, hijau
material fabrik: 85% polyester & 15% elastane
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: indonesia

Keterangan: Seluar pendek fabrik lembut-mudah-regang yang digelar "RECON" ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama 5.11 dibekalkan kepada tentera US, Polis, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar pendek ini lembut, cukup ringan, mudah kering dan berupaya menyahkan peluh & kelembapan pada anggota tubuh si pemakai.

Ia didatangkan dengan poket pada sisi kiri dan kanan seluar, disamping tali pengikat pada hadapan untuk mengukuhkan bahagian pinggang seluar mengikut keselesaan anda. Ia merupakan seluar TERBAIK yang fabriknya membolehkan pengaliran udara lancar di dalam & luar agar si pemakai cukup selasa dan tidak panas, untuk kegunaan anda ketika di gimnasium, larian, bersenam, mendaki gunung, berkayak, menunggang basikal. 5.11 ---- buat anda yang tahu menilai erti kualiti !

Harga: RM 173.00 - sehelai

nullnullnullnull
Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kerja taktikal "Covert khaki" 5.11
model: 74332
saiz USA: 28, 30, 32, 36, 38, 40, 44
warna: hitam, coklat cerah
material fabrik: 7.25 oz. polyester/kapas tenun (dilapisi TEFLON)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Seluar kerja "COVERT KHAKI 2.0" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik seluar ini adalah berkualiti tinggi (7.25 oz. polyester/kapas), ringan, selesa dan tahan lasak. Ia mempunyai poket yang tersembunyi berzip pada bahagian sisi seluar manakala fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia dibuat khusus untuk tugas taktikal dan penyamaran anggota keselamatan walau dimana situasi. Sesuai juga untuk dipakai ke pejabat, majlis rasmi, bersantai dan memandu. Ia adalah seluar tugas taktikal dan bukan sebarang seluar kerja kebiasaan !! Dapatkan SEGERA.

Harga: RM 165.00 - sehelai

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

seluar kerja "covert khaki 2.0" 5.11seluar kerja "covert khaki 2.0" 5.11seluar kerja "covert khaki 2.0" 5.11


1) Jenis: Seluar kargo Taclite PRO 5.11
model: 74273
saiz USA: 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44
warna: coklat gelap, coklat cerah, hitam, kelabu cerah, kelabu gelap, biru gelap, hijau TDU, hijau Tundra
material fabrik: 65% polyester & 35% kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Bangladesh/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo Taclite PRO 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar Taclite PRO ini adalah ringan dan sangat tahan lasak. Poket belakang seluar ini adalah unik, ia dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro. Kelainan seluar ini, bahagian sisi seluar didatangkan dengan sejenis tali yang dijahit bersama seluar, untuk kegunaan menggantung kunci / pas / apa sahaja. Ia mempunyai 7 poket, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian kritikal seluar sebanyak 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar. Miliki dan rasai produk berkualiti dari 5.11 !!

Harga: RM 190.00 - sehelai

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

seluar kargo taktikal taclite pro 5.11seluar kargo taktikal taclite pro 5.11seluar kargo taktikal taclite pro 5.11


1) Jenis: Seluar kargo "Apex" 5.11
model: 74434
saiz USA: 28 - 40
warna: kelabu, coklat cerah, hijau tundra, coklat tua, biru gelap, hitam, hijau TDU
material fabrik: 6.4 oz. kanvas Flex-tac

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar kargo "Apex" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia merupakan siri seluar kargo generasi baru dengan fabrik TERBAIK 6.4 oz. kanvas Flex-Tac. Jenama ini dibekalkan kepada polis/tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar ini adalah ringan, cepat kering dan cukup tahan lasak. Poket tepi seluar jenis berzip & poket belakang ala jeans. Ia mempunyai ruang untuk menyimpan kelopak peluru AR pada poket yang luas, jahitan tepi pada bahagian kritikal seluar 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi, tugas penyamaran dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung / berkhemah / sukan paint ball / pemuzik atau peminat barangan taktikal. Miliki ia hari ini juga !!

Harga: RM 432.00 - RM 484.00 sehelai (bergantung pada saiz & warna)


Untuk pesanan klik: https://niaga.ded1.net/product/1-jenis-seluar-kargo-apex-5-11/

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.


seluar kargo Apex 5.11seluar kargo Apex 5.11seluar kargo Apex 5.11


1) Jenis: Seluar kargo EMS Taclite 5.11
model: 74363
saiz: 28, 30, 32, 34, 36, 40
warna: biru gelap
material fabrik: 6.14 oz. polyester/kapas Taclite ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam

Keterangan: Seluar kargo EMS taclite 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada paramedik, pasukan kecemasan dan perubatan di serata dunia. Fabrik seluar EMS taclite ini adalah ringan, tidak panas dan tahan lasak. Kelainan seluar ini, ia mempunyai tambahan poket pada bahagian betis seluar, disamping poket sedia ada di bahagian peha. Disamping itu juga bahagian sisipan talipinggang dibuat lebih lebar untuk membolehkan si pemakai menggantung pelbagai alatan/barangan. Poket belakang dibuat dengan melintang dan seolah-olah dipotong, lengkap dengan pelekat velcro. Seperti kebiasaan produk 5.11, fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Terbaik disarungkan ketika bertugas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai ke pejabat atau untuk aktiviti luar; pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4. Dapatkan produk berkualiti 5.11 hari ini !!

Harga: RM 184.00

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnull

Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo "STRYKE" 5.11
model: 74369
saiz USA: 28, 30, 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44
warna: hitam, hijau TDU, hijau Tundra, biru gelap, coklat cerah, kelabu, coklat tua, coklat cair
material fabrik: 6.76 oz. Flex-Tac ripstop (dilapisi TEFLON)

Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo "STRYKE" 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Polis di serata dunia. Fabrik seluar "STRYKE" ini adalah ringan, mudah REGANG dan tahan lasak. Seluar "STRYKE" 5.11 merupakan antara seluar yang SELESA dan TERBAIK. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, terdapat 12 poket pada seluar, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut, jahitan pada bahagian kritikal seluar adalah 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sangat DISYORKAN untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; pendaki gunung, penunggang motorsikal, pemandu trak 4x4, pemancing, pemuzik, pemain skate, penunggang BMX. 5.11......buat mereka yang mencari erti kualiti !

Harga: RM 413.00 - RM 461.00 sehelai (bergantung pada saiz & warna)

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

seluar kargo taktikal stryke 5.11seluar kargo taktikal stryke 5.11seluar kargo taktikal stryke 5.11


1) Jenis: Seluar kargo celoreng digital 5.11 (woodland)
model: 74003
saiz USA: S (28 - 30), M (32 - 34), XXXL (48 - 50)
warna: Celoreng digital / Woodland Cam
material fabrik: 65% polyester/35% kapas 7-oz.ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: bangladesh

Keterangan: Seluar kargo celoreng jenis digital 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar kargo celoreng TDU ini adalah tebal dan cukup tahan lasak. Ia mempunyai ruang kelopak peluru AR pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan tepi pada bahagian seluar 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung / berkhemah / sukan paint ball / pemuzik atau peminat barangan taktikal.

Harga: RM 212.00 (S, M)
RM 229.00 (XXXL)


NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

seluar-celoreng-digital-5.11seluar-celoreng-digital-5.11seluar-celoreng-digital-5.11

Category: 5.11 - Seluar
Posted by: jimbit
1) Jenis: Seluar kargo TDU RIPSTOP 5.11
model: 74003
saiz USA: S (28-30), M (32-34), L (36-38), XL (40-42)
warna: hitam, coklat cerah, biru gelap, coklat gelap
material fabrik: 7.5 oz. polyester/ kapas ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/Cambodia

Keterangan: Seluar TDU RIPSTOP Taktikal 5.11 ini merupakan model jenis kain tebal khusus buat anggota penguatkuasa, ia adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar TDU RIPSTOP Taktikal ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Sangat disyorkan untuk dipakai oleh mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/pemuzik, pemain skate, penunggang BMX, pemandu kenderaan berat, penunggang motorsikal, pemandu trak 4X4. 5.11 --- jenama PREMIUM buat jejaka berjiwa kental !

Harga: RM 212.00 - RM 328.00 SEHELAI (bergantung pada saiz & warna)

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull


2) Jenis: Seluar taktikal kargo "Traverse" 5.11
model: 74401
saiz USA: 30, 32, 34, 36, 38
warna: coklat cerah & hitam
material fabrik: 88% nylon & 12% spandex
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: vietnam

Keterangan: Seluar taktikal jenis ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik seluar ini diperbuat dari fabrik mudah regang tahan lasak, campuran antara nylon & spandex. Ia dibuat khusus untuk mereka yang sentiasa bergerak aktif yang mahukan fabrik yang ringan, tahan lasak & fabrik cepat kering dalam apa jua situasi mendatang. Semua zip pada seluar menggunakan jenama YKK manakala butang jenis cangkuk pada seluar cukup berkualiti. Ruang poket yang luas & mudah diregangkan membolehkan anda mengisi segala jenis barang keperluan di bahagian sisi & belakang anda.
Didatangkan dengan 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut untuk perlindungan tambahan, jahitan pada bahagian kritikal seluar dibuat 3 kali agar cukup tahan dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah. Ia boleh dipakai ketika tugas penyamaran, latihan menembak, operasi taktikal dan cukup selesa & bergaya sebagai pakaian harian atau di pakai untuk pelbagai acara atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemain skate, penunggang basikal lasak, pemandu trak 4x4 dan penggiat aktiviti luar lain malah cukup bergaya untuk ke pejabat.

Harga ISTIMEWA: RM 255.00 - SEHELAI

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

nullnullnullnull
2) Jenis: Seluar kargo celoreng TDU 5.11 (multicam)
model: 74350
saiz: S, M, L, XL
warna: Celoreng / Camo
material fabrik: 65% polyester/35% kapas 7-oz.ripstop
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Vietnam/China/Cambodia

Keterangan: Seluar kargo celoreng TDU 5.11 ini adalah ASLI dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Ia dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Fabrik Seluar kargo celoreng TDU ini adalah tebal dan sangat tahan lasak. Ia mempunyai ruang pada poket yang luas, 2 lapisan fabrik pada bahagian lutut dan punggung, jahitan pada bahagian seluar ada 3 kali dan fabriknya di salut dengan Teflon - sejenis bahan untuk melindungi fabrik dari kotoran, cecair dan debu/tanah.
Ia boleh dipakai sama ada ketika sebarang operasi dan kelihatan ringkas dan selesa sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Corak celoreng jenis ini menyukarkan dikesan menggunakan infra-red pada waktu malam. Jenama 5.11 merupakan salah satu keluaran USA tetapi kini dibuat di Vietnam / China / Cambodia. Sesuai juga untuk mereka yang terlibat dengan aktiviti luar mendaki gunung/berkhemah/sukan paint ball/pemuzik, band, skater,BMX, pengikut punk/skinhead/grunge/indie.

Harga: RM 378.00
5.11 seluar kargo celoreng multicamo

NOTA: Seluar 5.11 adalah mengikut saiz USA, seeloknya pilih berdasarkan saiz seluar jeans yang dipakai anda.

1) Jenis: Seluar taktikal "Defender Flex" 5.11
model: 74464
saiz USA: 34 (potongan "slim fit")
warna: hijau gelap
material fabrik: 31% polyester, 66% kapas 8.8 o.z & 3% elastane
Negara ASAL pengeluar: USA
Buatan: Bangladesh

Keterangan: Seluar taktikal jenis ini adalah ASLI dari 5.11 dan merupakan barangan PREMIUM keluaran 5.11 USA. Jenama ini dibekalkan kepada tentera US, Unit Penguatkuasa dan Bomba di serata dunia. Seluar model ini mempunyai potongan ala seluar jeans denim tetapi fabriknya masih mengekalkan ciri taktikal; ringan, tahan lasak serta mudah regang. Zip seluar menggunakan jenama YKK manakala butang selak jenis ala jeans pada seluar cukup berkualiti. Seluar ini adalah potongan kurus jenis SLIM FIT & didatangkan dengan 7 poket termasuk 2 poket khas menyimpan peluru magazine. Ia boleh dipakai ketika tugas penyamaran, operasi taktikal dan cukup selesa & bergaya sebagai pakaian harian atau di pakai untuk ke pejabat atau untuk aktiviti luar. Seluar ini juga disyorkan untuk pendaki gunung, pemancing, pemburu, pemandu trak 4x4 dan buat mereka yang tercari-cari seluar potongan jeans untuk taktikal !

Harga: RM 415.00

nullnullnullnull