/> .::::::::ded1 E M P I R E::::::::.
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan "OFFICER" Victorinox Swiss Army
Model: 241549.1
STATUS: Terpakai
Material: besi tahan karat
Ukuran permukaan jam: 40 milimeter
Material tali jam: kulit asli

Lebar tali jam: 20 milimeter
Warna: kombinasi hitam & krom
Ketahanan air: 100 meter (sesuai untuk berenang / di permukaan air cetek)
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah jam tangan ASLI keluaran VICTORINOX AG, Switzerland, jenama lagenda kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Ini adalah jam TERPAKAI, hanya dipakai beberapa kali, kelihatan seperti masih baru dan masih dalam keadaan elok. jam VERSI ISTIMEWA yang dibuat khas untuk peminat jenama Victorinox Swiss Army, didatangkan dengan bekas yang besar. Warna hitam pada permukaan jam menyerlahkan nilai kemewahan gaya si pemakai dari jenama ini. Jam dari jenama ini telah terkenal berdekad lamanya dengan kualiti TERBAIK enjin buatan SWISS dan ketepatan masa.
Jam ini didatangkan dengan cermin kalis calar jenis sapphire crystal
, tali jenis kulit asli yang kelihatan elegan buat si pemakai. Jam ini disyorkan dipakai ketika majlis rasmi, ke tempat kerja, bersantai dan TERBAIK sebagai hadiah buat yang tersayang. Jenama jam yang menjadi igauan dan keluh kesah di serata dunia, dapatkan Victorinox Swiss Army ini hari ini !!

Harga ISTIMEWA: (HABIS !)

jam tangan Victorinox Swiss Armyjam tangan Victorinox Swiss Armyjam tangan Victorinox Swiss Armyjam tangan Victorinox Swiss Army
Posted by: jimbit
1) Jenis: Jam tangan Maverick Sport Victorinox Swiss Army
Model: 241676.1
STATUS: Terpakai
Material: besi tahan karat
Ukuran permukaan jam: 43 milimeter
Material tali jam: Nylon (NATO)
Lebar tali jam: 22 milimeter
Warna: kombinasi hitam & putih
Ketahanan air: 100 meter (sesuai untuk berenang / di permukaan air cetek)
Buatan: Victorinox AG, SWITZERLAND

Keterangan: Ini adalah jam tangan ASLI keluaran VICTORINOX Swiss Army, jenama yang menjadi kebanggaan Switzerland yang berpangkalan di Ibach semenjak tahun 1884 yang diasaskan oleh Karl Elsener. Ini adalah jam TERPAKAI, hanya dipakai beberapa kali, kelihatan seperti masih baru dan masih dalam keadaan elok. Warna putih pada permukaan jam menyerlahkan gaya si pemakai dari jenama ini yang telah terkenal berdekad lamanya dengan kualiti terbaik enjin buatan SWISS dan ketepatan masa.

Jarumnya akan bersinar di dalam gelap (selepas didedahkan sementara kepada sumber cahaya) dan ia mempunyai fungsi kalendar pada jam. Jam ini didatangkan dengan cermin kalis calar jenis sapphire crystal, tali jenis nylon NATO yang kelihatan segak buat si pemakai. Jam ini disyorkan untuk kegunaan anggota keselamatan / penguatkuasa dan juga peminat barangan taktikal / mereka yang terlibat dengan aktiviti luar; mendaki gunung/berkhemah/memancing. Jenama yang menjadi sebutan & impian di serata dunia, dapatkan Victorinox Swiss Army ini hari ini !!

Harga: RM 1 633.00

jam-tangan-maverick-sport-victorinoxjam-tangan-maverick-sport-victorinoxjam-tangan-maverick-sport-victorinox